چاپار راه ابریشم
-
سلام دوستان ببخشید چاپار راه ابریشم ریاضیات تجربی اومده؟ اگه اومده تو کدوم قسمته متاسفانه پیداش نمیکنم
crossbow همون تورق ها حکم چاپار رو دارن
-
crossbow همون تورق ها حکم چاپار رو دارن
Ilya Mansouri الان به نظرتون با درسنامه برم جلو یا با چاپار؟ چون تازه تهیه کردم
-
Ilya Mansouri الان به نظرتون با درسنامه برم جلو یا با چاپار؟ چون تازه تهیه کردم
crossbow با چاپار(همون تورق )قبلی ها رو مرور کنید و با درسنامه های فرسنگ ۴ جلو برید
-
crossbow با چاپار(همون تورق )قبلی ها رو مرور کنید و با درسنامه های فرسنگ ۴ جلو برید
Ilya Mansouri یعنی اول پیله ها رو ببینم بعد برم فرسنگ یک تا سه (تورق) رو ببینم بعدش از فرسنگ 4 درسنامه رو شروع کنم؟
-
Ilya Mansouri یعنی اول پیله ها رو ببینم بعد برم فرسنگ یک تا سه (تورق) رو ببینم بعدش از فرسنگ 4 درسنامه رو شروع کنم؟
crossbow در چاپار راه ابریشم گفته است:
به نظرم اگه پایه ریاضی تون ضعیف هست پیله ها رو ببیند اگر پایه تون قویه لزومی نیست پیله ها رو ببینید .
بعد تورق فرسنگ یک تا سه رو ببینید و بعد، از درسنامه ی فرسنگ ۴ شروع کنید فقط یه مقدار باید بیشتر تلاش کنید . -
به نظرم اگه پایه ریاضی تون ضعیف هست پیله ها رو ببیند اگر پایه تون قویه لزومی نیست پیله ها رو ببینید .
بعد تورق فرسنگ یک تا سه رو ببینید و بعد، از درسنامه ی فرسنگ ۴ شروع کنید فقط یه مقدار باید بیشتر تلاش کنید .Ilya Mansouri البته من رشتم تجربیه فرقی نداره؟
-
Ilya Mansouri البته من رشتم تجربیه فرقی نداره؟
Ilya Mansouri البته من رشتم تجربیه فرقی نداره؟
من برای تجربی ها گفتم .