صفر تا صد ریاضی تجربی
-
میشه برای آمار فیلم خوب یا کتاب خوب معرفی کنید. آخه نمی تونم تست هاشو سریع حل کنم خیلی وقت گیره
-
سلام برنامه خلاصه نویسیتون بنظر میاد خیلی خوب باشه، حتما انجامش میدم ، فقط یه سوال واسه فیزیک هم میشه با همین روش خلاصه نویسی کرد؟
-
مبیناااااا فعلا درسنامه و تستا رو گفتم ولی چشم اونم میگم
-
negwin در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
مبیناااااا در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
طرز خلاصه نویسیو کی میگید ما همچنان منتظریماقا سبحان میذارن صبر کنین شما،....
چشم نگین جونم
-
مبیناااااا در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
طرز خلاصه نویسیو کی میگید ما همچنان منتظریماقا سبحان میذارن صبر کنین شما،....
-
@dr-sobhan
طرز خلاصه نویسیو کی میگید ما همچنان منتظریم -
@zahra-m1999 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
میگم من شروع کردم تست ومرور خوبه همین جوری تست بزنم مرورکنم خلاصه بنویسم ؟؟؟
آره اتفاقا اگه آموزش رو تموم کردید و بهش نیاز ندارید عالیه ک وقتتونو فقط رو تست زدن و نوشتن خلاصه و مرور خخلاصه بذاری
-
@zahra-m1999 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
دایی خوابت بردعیب نداره شبت خوش تا بعد
@dr-sobhan -
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@zahra-m1999 اکی
-
Brilliantreplied to Brilliant on ۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
-
کدوم تاپیک!؟
-
behniasasa در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
سلام من ٤تا فيلم مثلثات رو ديدم ولي تستاي خيلي سبز رو نميتونم بزنم چيكار كنم!؟
بعد من كاربرد و حد رو پارسال خوندن بودم بدون فيلم الان ميتونم فيلمارو تموم كنم!؟!برای جلو گیری از اسپم داخل اون تاپیک اینجا جوابتونو میدم
ببین شما زمانی یه فیلم برات مفید بوده ک بتونی جزوه منطبق بر فیلم رو خودش اموزش بدی
اگه اینقدر به فیلم آقای امینی مسلط بشی مطمئن باش به مشکل سر تست های کنکور بر نمیخوری
در مورد کاربرد !حتما لازم نیست فیلم ببینی ک !فیلم برای کسیه ک سطحش 0 عه ! یه مرور جزوه برات میتونه مفید تر باشه -
behniasasa @dr-sobhan
-
سلام من ٤تا فيلم مثلثات رو ديدم ولي تستاي خيلي سبز رو نميتونم بزنم چيكار كنم!؟
بعد من كاربرد و حد رو پارسال خوندن بودم بدون فيلم الان ميتونم فيلمارو تموم كنم!؟! -
sobhawnreplied to elhame.H on ۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط sobhawn انجام شده
elhame.H
https://forum.alaatv.com/topic/6687/برنامه-برای-درس-ریاضی-تو-3-ماه-مونده-مختص-دکتر-ها
کامل کامنتامو بخونید خیلی جاها تک کامنت چیزای مهمی رو برسی کردم توش و آخر سر هم دوتا برنامه با توجه به توانایی بچها نوشتم
البته هنوز جوانب برنامه مونده و فعلا چارچوبش مشخصه ولی چطوری باید انجام بشه هم اعلام میکنم -
sh_1998replied to elhame.H on ۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط sh_1998 انجام شده
elhame.H
من سال سوم و اولای سال چهارم این حس تورو داشتم
با کتاب خیلی سبز مشکلم حل شد..پارسال اولین ازمون مهرماه کانون قلمچی ریاضیو که احتمال بود فکر کنم 10 درصدزدم احساس میکردم سوالاش فضا اومده بودن
امسال مهرماه همون ازمونو نگاه کردم راحت 90 درصد زدم با خودم میگفتم این سوالا کجاش سخت بود؟
ولی خب اگه واقعا هیج جوره یاد نمیگیری ولش کن ولی بنظرم خیلی سبزو اگه داری امتحان کن
پست 340 از 937