راه ابریشم برای امتحان نهایی هم مناسبه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
سلام و ادب
میخواستم بدونم که راه ابریشم تستی کار میکنند فقط؟ تشریحی هم کار میکنند؟ از این لحاظ که برای امتحانات نهایی هم کاربرد داره و مناسبه؟
کسانی که حرف آخر رو هم دارن بنظرتون راه ابریشم بهتره یا حرف آخر؟حرف آخر تستی کار میکنه فقط؟
«مرسی که با پاسخ هاتون من رو از سردرگمی درمیارید» -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
لطفا حتی برای شوخی هم راه ابریشم رو با این محصول ک اسم بردید مقایسه نکنید
خیر راه ابریشم تشریحیتونم اوکی میکنه
البته ب جز بعضی قسمت ها در درس فیزیک استاد طلوعی
ک یه سری تکنیک میگن -
سلام و ادب
میخواستم بدونم که راه ابریشم تستی کار میکنند فقط؟ تشریحی هم کار میکنند؟ از این لحاظ که برای امتحانات نهایی هم کاربرد داره و مناسبه؟
کسانی که حرف آخر رو هم دارن بنظرتون راه ابریشم بهتره یا حرف آخر؟حرف آخر تستی کار میکنه فقط؟
«مرسی که با پاسخ هاتون من رو از سردرگمی درمیارید»نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهصنم بذرپوش اصن سمت حرف آخر نرید
-
سلام و ادب
«مرسی که با پاسخ هاتون من رو از سردرگمی درمیارید»دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهصنم بذرپوش سلام.اول اینکه راه ابریشم هم تستی و هم تشریحی کار میکنه.اما درباره مقایسه با محصولات دیگه مثل اینه که بخوایم بگیم بایرن مونیخ بهتره یا فجر شهید سپاسی؟یا سه گانه بتمن بهتره یا سه گانه گشت ارشاد؟یا بنز اس 500 بهتره یا دنا پلاس؟
-
سپاسگزارم
-
صنم بذرپوش سلام.اول اینکه راه ابریشم هم تستی و هم تشریحی کار میکنه.اما درباره مقایسه با محصولات دیگه مثل اینه که بخوایم بگیم بایرن مونیخ بهتره یا فجر شهید سپاسی؟یا سه گانه بتمن بهتره یا سه گانه گشت ارشاد؟یا بنز اس 500 بهتره یا دنا پلاس؟
alireza abdi 0 مچکرم از راهنماییتون..
-
-
-
و چند تا سوال دیگه هم دارم
توی چند ماه میشه از راه ابریشم نتیجه گرفت و کامل دیدشون ؟
شما از چه کتاب های کمک درسی در کنار راه ابریشم استفاده کردید که خیلی خوب بوده؟