خرابی سایت
-
سلام .لطفا یکی بیاد بگه کی سایت درست میشه تا لا اقل قبلش یه برنامه برای خودمون ریخته باشیم امروز بدترین روز زندگیم بود برنامم به فنا رفت ،ازطرفی قرار بود امروز گدار بیاد که بازم نیومد ولی ای کاش لا اقل شب ۱۲ به بعد کارای فنی رو درست کنید که به درسمون لطمه وارد نشه من خودم عقبم نیم فرسنگ تازه شما خودتون جایی اونایی بزارید که تازه ملحق شدند اینا دیگه خیلی خیلی بهشون آسیب وارد میشه و جبرانش سخته.خواستم اول ماه شروع خوبی داشته باشیم ولی نشد ... .دوستان شما هم اگه از این وضعیت ناراحیتد دلتون رو خالی کنید یاعلی
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسن نیسی من سه روز خریدم ابریشم رو ولی شانسی ک اوردم این بود ک پنلم برام باز بوده تا الان تونستم فیلم هامو ببینم
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Annie Mat من اره 8 تا فیلم فیزیک دیدم
-
Annie Mat من خودم نشستم تست زدم .معمولا دونه دونه خودم می زدم و با حل دبیر چک می کردم
اما امروز یک دفعه حل کردم فردا باید تعداد زیادی شو چک کنم (اگه سایت درست بشه که ای کاش درست بشه ) -
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar !
بی نهایت سوپرایز شدیم ممنون از عیدی خوبتون
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori
خود شیرین نداشتیم اونم اضافه شد -
Mery Stetar !
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد حالا اصن تاریخ قرعه کشی کیه؟
-
Mery Stetar !
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
درست شد دوستان؟
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط Dr Aryan 0 انجام شده
Shadow 0
خیر -
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط Dr Aryan 0 انجام شده
-
Shadow 0
خیرDr Aryan 0 عجب
-
mohammadhosein Bahadori
خود شیرین نداشتیم اونم اضافه شدنوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 حیف این جا جاش نیست ما چیز دیگه می گیم بهش
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
تا فردا درست میشه؟ -
Dr Aryan 0 حیف این جا جاش نیست ما چیز دیگه می گیم بهش
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@m-an
تا فردا درست میشه؟Dr Aryan 0
در تلاشیم، اما زمان نمیشه داد -
این پست پاک شده!
-
@s-a-y-e کاش تا فردا مشکل اختلال سایت برطرف بشه اینطوری خیلی عقب میمونیم تو امتحانات ترم اول
️
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من روانی شدم از صبحه تو سایت نمیره دیگه رد دادم