سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خرابی سایت
-
علیرضا شادی برا همه همینطوره گفتن صبر کنید تا مشکل سایت حل شه دوباره امتحان کنید
-
این تخفیف تا کی معتبره؟
M.an -
بچهها الان سایت رو چک بکنید ببینید مشکل برطرف شده یا نه؟
-
M.an
آره
اضافه کردن گدار به داشبورد راه ابریشمی ها فراموش نشه -
Dr Aryan 0
تا پایان جشنواره یلدا -
Alireza a2
حتما -
اگه این ساعت درست شده فردا با شلوغی سایت دوباره خراب نشه؟
-
Alireza a2 حق
-
M.an
سلام.بخش -فیلم ها و جزوه های من- با مرورگر نمیاد(با اپ موبایل بعد نیم ساعت میاد که به کار نمیاد) -
باز خراب شد؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Ilya Mansouri
متاسفانه -
باز سایت خراب شد که
-
@ftm-montazeri ای خدااااااا
باز خراب شد چرا ، اه
اصلا دیگه حوصله ندارم . این یک ماه بلایی به سرمون اومده .
یه لحظه با دل خوش آلاء ندیدیم .
الان ماه دی هست .
فرسنگ پنج مونده
گدار مونده ، این جوری بخواد پیش بره که هیچی .
حالا باز تابستون بود این قطعی ها رو میشد تحمل کرد .
الان اوج کار ماست ، اینم هی قطع میشه . -
سلام
من فردا امتحان ترم ریاضی دارم و میخواستم گدار ببینم حداقل چندتا فیلم و واقعا خیلی نیاز داشتم! این از چند روز که کلا اپ و سایت نابود بود و گدار هم دیر برامون قرار دادید با اینکه قرار بود قبل از یک دی قرار بگیره اینم از الان
قصد توهین ندارم و میدونم شماهم در تلاشید برای ما و خیلی هم زحمت کشیدید و واقعا ممنونم ازتون، ولی واقعا دیگه شورش دراومده صبر و تحمل هم یه حدی داره لطفا مشکلشو برطرف کنید
M.an -
بچه ها ، باور کنید پیام دادن و وقت هدر دادن اینجا براتون سودی نداره ، از قصد بر نداشتن سایتو قطع نکردن ک ، در ضمن مطمئنا علاقه ای هم ندارن برای مدت طولانی سایت قطع بمونه ، در نتیجه تمام تلاششونو میکنن تا مشکل حل بشه ، ما همه این مشکلاتو و تاخیر تو انتشارارو پارسال تجربه کردیم ، فقط تو یک کلام وقتتون ک ارزشش اندازه طلاس رو اینطور نابود نکنید ، سایت هم بالاخره درست میشه ، گدارم آپلود میشه ، کسایی ک در هر صورت از زمانشون استفاده میکنن دارن از شما جلو میزنن ، شما تو این تایم خودتون ی گوشه کارو بگیرین و یکم خودخوان پیش برین ، صد درصد بهتر از کاری نکردنه
-
sohrab
سلام و خسته نباشید.آقای ابوذرخانی فرد، یه خبر میدین ببینیم مشکل تا کی حل میشه؟
منتظر باشیم یا بریم خودمون بخونیم؟