فایل های شروع از نو
-
@farzam-yousefi من نمیددونم جطور ویدیوهارو دانلود کنم میشه راهنمایی کنید
-
Sara rezaee 0
از طریق اپلیکیشن امان دانلود هست -
سجاد جعفری
از اینجا میتونید فیلم ها رو ببینید
https://forum.alaatv.com/post/2428120 -
Hhh Hh خیلی ممنون
-
سجاد جعفری
خواهش میکنم -
Up
-
Up
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Up
دانش آموزان کنکوری و یا ورودی های دهم حتما این دوره شروع از نو رو کامل تماشا کنن کمکشون میکنه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to بهار O_o on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهار O_o راستش این برنامه برای جمع بندی سه ماه آخره. ما منظورمون از پیشنهاد کردن شروع از نو، قسمت ویدیو های مشاورهایه که نکته برداری کنین و در مواقع نیاز استفاده کنین.
-
Up
دانش آموزان کنکوری و یا ورودی های دهم حتما این دوره شروع از نو رو کامل تماشا کنن کمکشون میکنه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
این برای شروع از بهمن و اسفند هستش.
فک نکنم الان نیاز باشه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to امیرحسین 0 on ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرحسین 0
لزوما نه همشون -
امیرحسین 0 دانش آموزان آلاء تجربیreplied to f.nalist on ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farzam-Yousefi تا جایی که یادمه سال پیش من از ریاضی و فیزیکش استفاده کردم و چند تا مبحث رو حذف کردم.
شاید به درد کنکور دی بخوره تو این بازه یا این که بچه ها بفهمن کدوم مباحث مهم هستن تو کنکور تا تمرکز بیشتری رو اون مطالب بزارن. -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to امیرحسین 0 on ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرحسین 0
بله برای کسایی که تازه وارد عرصه کنکور شدن و نمیدونن استراتژی دروس چی باید باشه و چیکار کنن خیلی مفیده
بقیه که قبلا اطلاعات داشتن و یا یه بار پشت موندن تجربه کافی دارن -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to oatkbo on ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@محمد-مهدی-کاووسی
سلام
برای دانلود از این قبیل فایل ها باید با مرورگر وارد بشین
تو نت سرچ کنید بالا میاد قسمت های شروع از نو -
Up....
-
شروعی نو....