سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Sara rezaee 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara rezaee 0
از کجا پیدات کنم که بخوام بهت خبر بدم -
Narges Azadmanesh شما گفتی هر وقت بخای بیدار میشی، میشه بپرسم ساعت چند میخوابید؟،
-
عباس زنگارکی
اگر پای قولم وسط باشه هر زمانی که بگن بیدار میشم
وگرنه منم این مشکل رو جدیدا پیدا کردم در عدم بیدار شدن -
Narges Azadmanesh زیر همین پست
-
Alireza Varamanzar آره ولی وقتی به این فکر کنی که ۲۵ سال از تمام عمرت تو خواب سپری میشه کم کم روبه تلخی میره
-
@Ali-Valicheki
موافقم
من هیچ وقت ظهر ها نمیخوام
مگر اینکه خیلی خسته باشم
چطوری حساب کردید ٢۵ سال از عمرمون به خواب میگذره؟ -
@Ali-Valicheki
بله درسته حرف شما -
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Narges Azadmanesh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh iv
هر کس روزی 8 ساعت بخواب، میشه یک سوم هر روز و اگه به طور متوسط 75 سال عمر کنه میشه 25 سال -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to mohammadreza hatami on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadreza hatami
آخه آمار جهانی میانگین خواب هر فرد رو بیشتر از ٨ ساعت اعلام کرده -
Sara rezaee 0
اگه بهم بگی چند ساعت میخوابی، میتونیم درستتر باهم صحبت کنیم. -
danial hosseiny شیش یا هفت ساعت
-
سلام بچه ها
صبحتون بخیر
من حاضر
میخوام ببینم کی دیگه بیدار میشه
الان ساعت ٧:۴١
این تأخیر هم متأسفانه به دلیل مسواک....... -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Sara rezaee 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara rezaee 0
سلام سارا خانم
چطوری عزیزم؟ -
Narges Azadmanesh سلاااا عاالیی بالاخره تونستم ساعت ۴ بیدار شمتو چطوری
-
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Sara rezaee 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara rezaee 0 ساعت چند میخوابی؟
-
Sara Rezaee
ممنون منم خوبم
خداروشکر
ان شاء الله بهتر از روز های قبل میشی -
danial hosseinyreplied to Sara rezaee 0 on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
Sara rezaee 0
خب من با اجازهت اینقدر دیر جواب دادی که رفتم گزارشاتو خوندم.
معمولا توی گزارشایی که دادی، ساعت خوابت روی چهار یا پنج ساعته.
بدن انسان اینجوریه که ساعت خواب از شخصی به شخص دیگه متفاوته. من به شخصه اگه هفت ساعت نخوابم، واقعا تمرکز کافی رو ندارم. یکی شیش ساعت، یکی هشت ساعت، یکی...
حالا اگه این ساعت خوابمون درحالت کلی کمتر از چیزی بشه که باید، در بلند مدت تمرکزمون رو میاره پائین، بیحالی و بیرمقی بهمون میده و حتی ناامیدی رو هم به دنبال داره.
ساعت خواب کافی بدنت رو پیدا کن و به همون میزان بهش اجازه بده که بخوابه. با همون هفت ساعت امتحان کن و اگه دیدی میتونی، آروم آروم کمترش کن.
اگر فکر میکنی حالا اون دو ساعت خوابت رو کمتر کنی و به جاش درس بخونی چقدر برای خودت تأثیر داره و چقدر برد کردی و از این صحبتا، باید بهت بگم شاید تا روز کنکورت که تقریبا چهار ماه و نیم مونده بتونی 270 ساعت بیشتر از اونایی که هفت ساعت درس میخونن درس بخونی.
ولی درعین حال باید بگم تو در این صورت تمرکز خیلی خیلی کمتری نسبت به بقیه داری و حتی ممکنه همین کم خوابیدنت توی کل روند درسیت تأثیر منفی بذاره. -
-
Sara rezaee 0 سلام، گفتین که گوشیو خاموش میکنید و دوباره میخوابید، این نرم افزار Alarmy حتی اگه گوشی رو خاموش روشن کنید بیخیال نمیشه، شاید مفید باشه براتون
البته من گوشیو خاموش روشن میکنم، خاموش کردن کامل رو تست نکردم -
danial hosseiny مرسی ازت که وقت گذاشتی ممنون️️
-
Sara rezaee 0 سلام روزتون بخیر
توصیه می کنم حتما دوره شروع از نو رو ببینین آقای پژوهان فر کامل توضیح داده
شما اصطلاحا چراتون قوی نیست!یعنی هدفتون مشخص نیست و برنامه ریزی از فصلی به ماهانه و هفتگی و روزانه ندارین البته فصلی و ماهانه که با آزمون آزمایشیتونه و روزانه و هفتگی با خودتونه!حتما ویدیو های آقای پژوهانفر رو ببینین خیلی نیست
من می تونم بهتون نرم افزار معرفی کنم که بیدارتون کنه و مجبور شید برای قطع کردن آلارم کار مشخص انجام بدین ولی تا چراتون قوی نشه هرکاری کنین بازم سخته
حتما ببینین شروع از نو رو