متمرکز نبودن و نداشتن برنامه
-
زینب نجفی
سال چندم هستید ؟Konkur Hero
یازدهم تجربی -
Mellor Text
فکر میکنم انگیزم از دست دادمزینب نجفی کدوم رشته دانشگاهی رو میخواید ؟
ازمون میرید ؟ -
Mellor Text
نه اتفاق خاصی برام نیافتاده
حس حال درس خوندن ندارمزینب نجفی
یکم به خودت استراحت بده، در حد چند روز به درس فکر نکن.
{دقت کن که فقط چند روز استراحت، نزار کار به ماه بکشه چون عادت میکنی هرکاری رو انجام بدی غیر درس خوندن و برگشتن به حالت قبلت چندان آسون نیست.}
طی این چند روز کارایی که خوشحالت میکنن و دوست داری رو انجام بده هرچقدر کوچیک ولی انجام بده. هرکاری بکن تا روحیه بگیری و حس و حالت برگرده. نزار طولانی مدت تو این حالت دپرس و بی حوصلگی بمونی...و یه روز قبل اینکه بخوای دوباره بری شروع کنی به درس خوندن، یه کاغذ و قلم بردار، شروع کن به نوشتن اینکه چرا میخوای درس بخونی؟با هربار جواب دادنت باز هم از خودت بپرس چرا به خاطراین دلیل میخوام درس بخونم؟
هی از خودت بپرس، تا زمانی که دوباره برای مغزت یادآوری بشه و درک کن که چرا داری درس میخونی... مغزمون فراموش کارِ و باید چند وقت یکبار بهش یادآوری کنيم دلیل هر کارمون چیه! به خصوص کاری مثل درس خوندن که زیاد باب میل بعضیامون نیست!
حتی اگر تونستی دلیل و هدفت رو بنویس بزار جایی که تو دیدیت باشه تا بعد از شروع کردنت، هر روزی که بلند میشی برنامت رو جلو ببری و درساتو بخونی، ببینیش یا حتی برای خودت بخونش تا ملکه ذهنت بشه...وقتی داری درس میخونی با لذت بخون، شاید از بعضی درسا رو دوست نداشته باشی و مشکل داشته باشی باهاشون، هممون همینطوری هستیم...ولی سعی کن ازشون خوشت بیاد، سعی کن باهاشون دوست بشی!اینطوری درس خوندن برات راحت تر میشه و بعد مدتی حس بدی بهت نمیده...
درس خوندنتو کم کم ببر جلو، یه دفعه خودت رو تو درس غرق نکن چون ممکنه تهش خسته بشی طوری که ۱ ماه مونده به کنکورت دستت بکشی از خوندن و انگار که شارژت ته کشیده باشه...
پس استمرار داشته باش ولی آروم آروم برو جلو تا فشار زیادی بهت وارد نشه...
بزار آهسته و پیوسته مهر درسها به دلت بشیننبه خودت سخت نگير، خودتو دوست داشته باش و مطمئن باش رسیدن به آرزوهات دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره چون باباباهات و تنهات نمیذاره (من به خدام میگم بابا!).
موفق باشی قشنگم
🤍
-
زینب نجفی
{دقت کن که فقط چند روز استراحت، نزار کار به ماه بکشه چون عادت میکنی هرکاری رو انجام بدی غیر درس خوندن و برگشتن به حالت قبلت چندان آسون نیست.}
طی این چند روز کارایی که خوشحالت میکنن و دوست داری رو انجام بده هرچقدر کوچیک ولی انجام بده. هرکاری بکن تا روحیه بگیری و حس و حالت برگرده. نزار طولانی مدت تو این حالت دپرس و بی حوصلگی بمونی...و یه روز قبل اینکه بخوای دوباره بری شروع کنی به درس خوندن، یه کاغذ و قلم بردار، شروع کن به نوشتن اینکه چرا میخوای درس بخونی؟با هربار جواب دادنت باز هم از خودت بپرس چرا به خاطراین دلیل میخوام درس بخونم؟
هی از خودت بپرس، تا زمانی که دوباره برای مغزت یادآوری بشه و درک کن که چرا داری درس میخونی... مغزمون فراموش کارِ و باید چند وقت یکبار بهش یادآوری کنيم دلیل هر کارمون چیه! به خصوص کاری مثل درس خوندن که زیاد باب میل بعضیامون نیست!
حتی اگر تونستی دلیل و هدفت رو بنویس بزار جایی که تو دیدیت باشه تا بعد از شروع کردنت، هر روزی که بلند میشی برنامت رو جلو ببری و درساتو بخونی، ببینیش یا حتی برای خودت بخونش تا ملکه ذهنت بشه...وقتی داری درس میخونی با لذت بخون، شاید از بعضی درسا رو دوست نداشته باشی و مشکل داشته باشی باهاشون، هممون همینطوری هستیم...ولی سعی کن ازشون خوشت بیاد، سعی کن باهاشون دوست بشی!اینطوری درس خوندن برات راحت تر میشه و بعد مدتی حس بدی بهت نمیده...
درس خوندنتو کم کم ببر جلو، یه دفعه خودت رو تو درس غرق نکن چون ممکنه تهش خسته بشی طوری که ۱ ماه مونده به کنکورت دستت بکشی از خوندن و انگار که شارژت ته کشیده باشه...
بزار آهسته و پیوسته مهر درسها به دلت بشیننبه خودت سخت نگير، خودتو دوست داشته باش و مطمئن باش رسیدن به آرزوهات دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره چون باباباهات و تنهات نمیذاره (من به خدام میگم بابا!).
موفق باشی قشنگم
🤍
Mellor Text ماشالله به این پشتکار
-
Asmaa Kianii
ممنونم
امیدوارم به اهدافتون برسین🤍NYSH HMT
همچنین
-
Mellor Text ماشالله به این پشتکار
-
Mellor Text
فکر میکنم انگیزم از دست دادمزینب نجفی
انگیزه تو همون چیزی که وقتی از خودت میپرسی چرا دارم درس میخونم؟ میاد تو ذهنت و تبدیل میشه به هدفت و آرزوت!
مغزت فراموش کرده که برای چی داشتین تلاش میکردین، باید یکم استراحت بدی به خودت و بعدش به صورت مستمر هدفت رو به خودت و ذهنت یادآوری کنی...
بعضیا هستن اینقدر این هدف رو میخوان و تو ناخودآگاهشون هک شده که به هیچ چیز دیگه ای کار ندارن و میرن تا برسن بهش و من همیشه غبطه میخورم به حالشون چون خودم تا حالا نتونستم به این شدت مغزمو تفهیم کنم تا اینطوری عمل کنم! امیدوارم تو بتونی به حالت اونا دچار بشی... -
سلام عزیزم
شما هنوز به درس خوندن عادت نکردی
باید خودتو موظف کنی به درس خوندن
و هر روز مثلا واسه خودت مشخص کنی که من باید ۳ ساعت مطالعه رو حتماااا حتماااا داشته باشم ولی سعی کن افزایشش بدی اما یک کف مشخص کن که ساعت درس خوندنت از اون پایین تر نیاد
درضمن اولش سخته قبول دارم ؛ ممکنه برنامت سنگین باشه و...
منطقی برنامه بریز
وقتی یه روز مثلا دیرتر بلندشدی نگو این برنامه دیگه بدرد نمیخوره و...
انجامش بده هرچی موند دورش خط بکش و تایمای خالیت جبرانش کن
تو هرشرایطی هر روز باید اون حداقل ساعت مطالعت رو لااقل داشته باشی
و اینکه ازاونجایی که امسال نهم هستین و انتخاب رشته یه دفتر داشته باش و تمام اهدافت رو بنویس و برای هر هدفت بنویس چرا
مثلا میخوای مهندس بشی بنویس چرا؟
۷ تا چرا بعد هرجوابت بنویس
و اینکه هرشب موقع خواب یه نگاه به هدفهات بنداز -
زینب نجفی
موفق باشی قشنگم
🤍
Mellor Text
ممنونم خیلی عالی بود
منم به خدا میگم بابا
من با بیشتر درس ها میکنم جور بخصوص ریاضی
با زبان میونه خوبی ندارم از پایه هفتم بدم از زبان میومد
میدونید چیه دوست عزیز من وضعیت درسیم خوبه درسامو خوب میخوندم
ولی چند روز تمرکز ندارم
شاید مال اینکه میگم اگه کنکور قبول نشم چکار کنم
استرسم خیلی زیاد اطرافیانم همش استرس میدن
فکر میکنم کسی درکم نمیکنه
منی که به دوستام انگیزه میدادم الا یکی باید به خودم انگیزه بده
نمیدونم چم شده -
زینب نجفی کدوم رشته دانشگاهی رو میخواید ؟
ازمون میرید ؟Konkur Hero
والا جمعه دادم
خوب نبود اولین آزمونم بود
انشاالله آزمون بعدی جبران میکنم -
Mellor Text
ممنونم خیلی عالی بود
منم به خدا میگم بابا
ولی چند روز تمرکز ندارم
نمیدونم چم شدهزینب نجفی
ماروهم کسی درک نمیکنه
فقط از دیروزت بهتر باش
شده ۵ دقیقه -
زینب نجفی کدوم رشته دانشگاهی رو میخواید ؟
ازمون میرید ؟Konkur Hero
رشته پزشکی -
زینب نجفی
ماروهم کسی درک نمیکنه
فقط از دیروزت بهتر باش
شده ۵ دقیقهGharibe Gomnam
نظر ها بی خودیم میدن -
Gharibe Gomnam
نظر ها بی خودیم میدنزینب نجفی
به دزدان انرژی توجهی نکن -
زینب نجفی
انگیزه تو همون چیزی که وقتی از خودت میپرسی چرا دارم درس میخونم؟ میاد تو ذهنت و تبدیل میشه به هدفت و آرزوت!
مغزت فراموش کرده که برای چی داشتین تلاش میکردین، باید یکم استراحت بدی به خودت و بعدش به صورت مستمر هدفت رو به خودت و ذهنت یادآوری کنی...
بعضیا هستن اینقدر این هدف رو میخوان و تو ناخودآگاهشون هک شده که به هیچ چیز دیگه ای کار ندارن و میرن تا برسن بهش و من همیشه غبطه میخورم به حالشون چون خودم تا حالا نتونستم به این شدت مغزمو تفهیم کنم تا اینطوری عمل کنم! امیدوارم تو بتونی به حالت اونا دچار بشی...Mellor Text
ممنونم -
زینب نجفی
به دزدان انرژی توجهی نکنGharibe Gomnam
همش انرژی منفی
فکر میکنن خودشون نتونستن دیگه کسی نمیتونه 🥲
از بس بی توجیه میکنم که دیگه خودشون خسته میشن -
Konkur Hero
رشته پزشکیزینب نجفی اضلاع مثلث زیر باید تکمیل باشن تا پزشکی بیاری
1)ارادهمثل انگیزه اشتیاق و ...
2)منابعمثل کتب ،معلم ،آزمون
3)برنامهمیتونی خودت بنویسی یا مشاور بگیری
-
Mellor Text
ممنونم خیلی عالی بود
منم به خدا میگم بابا
ولی چند روز تمرکز ندارم
نمیدونم چم شدهزینب نجفی
استرس عادی و خوبه اما تا یه حدی که نزاری تمرکزت رو بگیره!
منم استرس دارم تازه بدتر از تو چون کلی درس مونده که باید فیلم آموزشی ازشون ببینم تا بتونم مطالبو کنکوری یاد بگیرم نه تشریحیِ ناقصِ مدرسم
من پشت کنکوریام، ۱۴۰۰ بدون اینکه چیزی خونده باشم رفتم سر جلسه و بعد اون اومدم و شروع کردم به یادگیری از صفرِ درسا چون نه تنها چیزی ازشون یادم نبود و ک تشریحی خونده بودم تا نمرم خوب بشه بلکه معلمام هم در حد همون مدرسه دولتی درس میدادن نه کنکور...
من حتی امکان داره مجبورشم بازم پشت کنکور بمونم ولی خب ۲ سال موندن پشت کنکور میرزه چون تهش قشنگه...
ولی سعی میکنم به این چیزا فکر نکنم چون اگر فکر کنم دیوونه میشم، هممون دیوونه میشیم.اگر الان فکر کنی به اینکه نتیجه کنکورت چی میشه؟ آیا میتونی موفق بشی یانه؟ چیزی تغییر میکنه جز اینکه روحیه و انگیزت رو ذره ذره بکشی تا وقتی که چیزی ازشون باقی نمونه؟
سعی کن فکر نکنی به تهش و فقط مسیری که داری میری رو ببینی.
میدونم آسون نیست، ولی سعی کن... -
Gharibe Gomnam
همش انرژی منفی
فکر میکنن خودشون نتونستن دیگه کسی نمیتونه 🥲
از بس بی توجیه میکنم که دیگه خودشون خسته میشنزینب نجفی
تا دلت بخواد پره از این آدما که فقط آیه يأس میخونن.
دکترایی که الان میبینیم آدم فضایی نیستن! اونام یه روز یه دانشآموزی بودن مثل ماها، که تلاش کردن و هیچ توجهی به آدمای منفیباف دورشون نداشتن تا تونستن بشن دکتر...
پس ولشون کن بزار برا خودشون حرف بزنن وقتی دکتر شدی خودشون ساکت میشن! -
زینب نجفی
استرس عادی و خوبه اما تا یه حدی که نزاری تمرکزت رو بگیره!
منم استرس دارم تازه بدتر از تو چون کلی درس مونده که باید فیلم آموزشی ازشون ببینم تا بتونم مطالبو کنکوری یاد بگیرم نه تشریحیِ ناقصِ مدرسم
من پشت کنکوریام، ۱۴۰۰ بدون اینکه چیزی خونده باشم رفتم سر جلسه و بعد اون اومدم و شروع کردم به یادگیری از صفرِ درسا چون نه تنها چیزی ازشون یادم نبود و ک تشریحی خونده بودم تا نمرم خوب بشه بلکه معلمام هم در حد همون مدرسه دولتی درس میدادن نه کنکور...
من حتی امکان داره مجبورشم بازم پشت کنکور بمونم ولی خب ۲ سال موندن پشت کنکور میرزه چون تهش قشنگه...
ولی سعی میکنم به این چیزا فکر نکنم چون اگر فکر کنم دیوونه میشم، هممون دیوونه میشیم.اگر الان فکر کنی به اینکه نتیجه کنکورت چی میشه؟ آیا میتونی موفق بشی یانه؟ چیزی تغییر میکنه جز اینکه روحیه و انگیزت رو ذره ذره بکشی تا وقتی که چیزی ازشون باقی نمونه؟
سعی کن فکر نکنی به تهش و فقط مسیری که داری میری رو ببینی.
میدونم آسون نیست، ولی سعی کن...Mellor Text
امید وارم که اجی موفق بشی
انشاالله که امسال حتما قبول میشیمنم خیلی استرس دارم
ولی بخدا نمیدونم چند روز چم شد
خیلی ساعت مطالعه ام افت کرد
هین درس خوندن خسته میشم حال ندارم
بنظرت چکار کنم اجی