-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خب اینجا جسم از A میاد به B اولش پس سرعت A صفره چون اون لحظه سرعت نداره الان چندتا سوال واسم پیش اومد
B سرعت داره؟
پس اینجوری B هم سرعت نداره و ما باید تغییرات سرعت رو بگیریم
و یه سوال دیگه اگر یه جسم روی سطح صاف باشه و بگیم روی این شطح صاف از A به B رفته اونجا بازهم A سرعتش صفره؟Gharibe Gomnam
دقیقا نفهمیدم چی گفتی -
Gharibe Gomnam
دقیقا نفهمیدم چی گفتینوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو
اه
️
زیاد پیچوندمش -
خب اینجا جسم از A میاد به B اولش پس سرعت A صفره چون اون لحظه سرعت نداره الان چندتا سوال واسم پیش اومد
B سرعت داره؟
و یه سوال دیگه اگر یه جسم روی سطح صاف باشه و بگیم روی این شطح صاف از A به B رفته اونجا بازهم A سرعتش صفره؟نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
Bسطح زمینه؟!یعنی چی B سرعت داره؟؟
توی سوال دوم
بستگی داره که جسم سرعت اولیه داشته باشه یا نه، ممکنه پرتاب شده باشه -
B سرعت داره؟
و یه سوال دیگه اگر یه جسم روی سطح صاف باشه و بگیم روی این شطح صاف از A به B رفته اونجا بازهم A سرعتش صفره؟نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهGharibe Gomnam ای تندی داره بی هم تندی داره اما بی تا سی متغییر نیست البته اینو باید سوال بت بده
توی نقشه سی دیگه تندی صفره -
Gharibe Gomnam ای تندی داره بی هم تندی داره اما بی تا سی متغییر نیست البته اینو باید سوال بت بده
توی نقشه سی دیگه تندی صفرهنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
c که آره -
@roghayeh-eftekhari
c که آرهنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam بقیشم مشخصه دیگه اگه سرعت و تندی نداشته باشه چجوری بره تا سی؟
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا من یه جسمی دارم اسمشم هست A این A میره به مکان B روی سطح صاف
و A میخواد تازه شروع کنه به حرکت منظورم اینه که سرعت نداشته
خب الان این A سرعت نداره دیگه؟
بعد وقتی به ما بگن سرعت A تا B رو حساب کنید ما باید تغییرات سرعت رو حساب کنیم دیگه؟ -
مثلا من یه جسمی دارم اسمشم هست A این A میره به مکان B روی سطح صاف
و A میخواد تازه شروع کنه به حرکت منظورم اینه که سرعت نداشته
خب الان این A سرعت نداره دیگه؟
بعد وقتی به ما بگن سرعت A تا B رو حساب کنید ما باید تغییرات سرعت رو حساب کنیم دیگه؟نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اره باید تغییرات سرعت رو حساب کنی
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال دیگه
اگه پرتش کنیم و مسیرش موقع سقوط با پیچ و خم باشه
و A از قبل سرعت نداشته باشه بازم سرعت ندارع؟
و اینجاهم باید تغییرات سرعت رو حساب کنیم دیگه؟ -
Gharibe Gomnam اره باید تغییرات سرعت رو حساب کنی
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
اهان ممنونم عزیزم️
️
-
B سرعت داره؟
و یه سوال دیگه اگر یه جسم روی سطح صاف باشه و بگیم روی این شطح صاف از A به B رفته اونجا بازهم A سرعتش صفره؟Gharibe Gomnam خو پ چرا غیر درسی زدی://؟
-
M maryam111 این موضوع را از غیر درسی جابهجا کرد۳ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۰۹
-
Gharibe Gomnam خو پ چرا غیر درسی زدی://؟
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18
من تو تودلی پرسیده بودم انتقالش دادن️
-
Anzw 18
من تو تودلی پرسیده بودم انتقالش دادن️
Gharibe Gomnam اوکیه عزیز دلم♡