ترین های 1400 ♥ ✨
-
@Mr-Wick اینجا رو جواب بدم میام.
یه نوع ابراز علاقه است:face_with_tears_of_joy:
لباتو غنچه میکنی دستتو میبری لپشو فشار میدی از ته دل میگی گووووووووووودووووووی من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی وای دده آبریم گددی😶😶
-
خانومِ_دوست_داشتنی
بابااا واسه من خیییییلی طولانی بود خییییلی نمیخواستم کسی اذیت بشه😂Gharibe Gomnam
آره توام خیلی نوشتی:face_with_tears_of_joy: :red_heart: -
خانومِ_دوست_داشتنی خدایی تا شب گلبم واینسته خوبه😂😂از بس ذوق کردم امروز😂😂😍
Ryhn E کاملا درکت میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پر از حس خوبه:upside-down_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@F-Seif-0 قربان تو بِروم من عزیزکم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :red_heart:
بیا حالا انقد بگو گودو تا بقیه تصاحبش کنن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مدیونی فکر کنی با توام @mr-wick :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی 😶😶😶😶
-
خانومِ_دوست_داشتنی وای دده آبریم گددی😶😶
@Mr-Wick به کی گفتی حالا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی نگو:face_with_tears_of_joy:
خیلی بازش نمیکنم خب ، اما تو نگو :woman_walking: -
Ryhn E کاملا درکت میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پر از حس خوبه:upside-down_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی اره خیلییییییی زیاد🤭🥺
-
@Mr-Wick به کی گفتی حالا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی نگو:face_with_tears_of_joy:
خیلی بازش نمیکنم خب ، اما تو نگو :woman_walking:خانومِ_دوست_داشتنی اره هوا هم خوبه اینجا بارونم میباره...خب دیگه نیومدیا اونور جواب تست رو بدی
فقط با دلیل و منطق هااا -
Elham Hoseni خواهش میکنم🙏
نریز تو خودت بعد از یه مدت از یه جا میزنه بیرون آزاردهنده میشه،ترکشش اطرافیانتم میگیره.
پوزش میخوام اگه زیاده روی کردم،قصد نصیحت و این چیزا نداشتم،همینطوری یه چیزی گفتم🌹🙏
@Mr-Wick
من هیچ حرفی ندارم اینقدر برام تعجب برانگیز بود نزدیک به چند بار چندین مرتبه خوندمش واقعا نمی دونم چی بگم
فقط تشکر و سپاس و اینکه صد البته پندتون رو سرلوحه زندگیم قرار می دم و برام بی نهایت ارزشمند هست 🌸🌸🌸🌸🌸 -
chichak am
@f-seif-0
@roghayeh-eftekhari
Gharibe Gomnam
@Infinitie-A
سلام بچه ها خیلی خیلی ممنونم از منشن هاتون خیلی خوشحالم کردید از اینکه به یادم بودید😁😊 -
@Mr-Wick
من هیچ حرفی ندارم اینقدر برام تعجب برانگیز بود نزدیک به چند بار چندین مرتبه خوندمش واقعا نمی دونم چی بگم
فقط تشکر و سپاس و اینکه صد البته پندتون رو سرلوحه زندگیم قرار می دم و برام بی نهایت ارزشمند هست 🌸🌸🌸🌸🌸Elham Hoseni خواهش میکنم شما لطف دارین🌹موفق باشین🙏🌹و کمک کنین ماهم موفق بشیم تو این مسیر چون از شما یاد میگیریم همه مون
-
خانومِ_دوست_داشتنی اره هوا هم خوبه اینجا بارونم میباره...خب دیگه نیومدیا اونور جواب تست رو بدی
فقط با دلیل و منطق هااا@Mr-Wick منشنم کن
نمیبینمش -
Elham Hoseni خواهش میکنم شما لطف دارین🌹موفق باشین🙏🌹و کمک کنین ماهم موفق بشیم تو این مسیر چون از شما یاد میگیریم همه مون
@Mr-Wick
بروی چشم 🌸 -
@Mr-Wick منشنم کن
نمیبینمشخانومِ_دوست_داشتنی
چشم بصیرت می خواد 😂مگه نداری 😅 -
خانومِ_دوست_داشتنی
چشم بصیرت می خواد 😂مگه نداری 😅Elham Hoseni نه متاسفانه :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Elham Hoseni نه متاسفانه :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خانومِ_دوست_داشتنی
عزیزی 😍
می خوای بهت قرض بدم 😂 -
خانومِ_دوست_داشتنی
عزیزی 😍
می خوای بهت قرض بدم 😂Elham Hoseni نه مرسی
نداشتنش کلی عذابم داد ، داشتنش بدتره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
خب خب نوبت من شد انگار :face_with_tears_of_joy:
ممنون از همتووووووووووون بخاطر حرفای قشنگتون
@Infinitie-A سر به زیرترین_اهل بحث ترین_اقا ترین_بااراده ترین :gem_stone:
@roghayeh-eftekhari مهربون ترین_باهوش ترین_خوشگل ترین_نازک دل ترین:heart_suit:
fatemeh8181 عاشق زیست ترین_درون گرا ترین_مهربون ترین_فهمیده ترین:kissing_face:
Gharibe Gomnam مذهبی ترین_مهربون ترین_شمالی ترین عاشق چیزای ترش ترین_عاشق خواهرشه ترین_نگران دوستاش ترین :face_blowing_a_kiss:
@chichak.am کیوت ترین بانمک ترین_مهربون ترین:hugging_face: :hugging_face:
@mr-wick درسخون ترین_اهنگ خون ترین_خیلی نمیشناسمش هنوز ترین:grimacing_face:
مهشید حسن زاده 0 باهوش ترین-بااراده ترین-خفن ترین-دلسوز ترین-عاقل ترین-قوی ترین-اصن همچیز ترین :hugging_face: :kiss_mark:
HADAF MAN صباتریییییین-خوشگل ترین-خوش صدا ترین-عاقل ترین-بهترین ^^:yellow_heart:
@سمیه-صادقلو مهربون ترین-بانمک ترین-درسخون ترین:sparkling_heart:
@zahra-zahraii درسخون ترین-مهربون ترین-ان شالله موفق میشه ترین-زودجوش ترین:two_hearts:
@fargol-sh خوشگل ترین-قویییی ترین-مهربون ترین-خوش صدا تریییین-درسخون ترین-دوست دارم ترین :orange_heart:
علیرضا تمدنی عاشق چاووشی ترین-باهوش ترین ولی نمیشینه درست بخونه ترین-عاشق یزدانی ترین:hundred_points:
@دختر-بهار قوی ترین-خوشگل ترین-شیرین زبون ترین-باهوش ترین- انشالله موفق میشه ترین :green_heart:
@sania-andiravan درسخون ترین-باحال ترین-عاشق بیلی ترین-قوی ترین موفق میشه ترین:heart_with_ribbon:
خانومِ_دوست_داشتنی
و اما تو...
رفیق ترین :))_حرفامو میفهمی ترین_بامن تلپاطی داره ترین_درسخون ترین_موفق میشه ترین_یوتیوب میره ترین :| _ همچیزمو میدونه ترین-باهاش راحتم خیلی ترین :| _ دوست ترین _دوسش دارم ترین_الهی خوشبخت بشه ترین_الهی غمات تموم شن ترین_گودو خودتی ترین^^:purple_heart: -
سلام، شاید خیلیا با وجود اینکه برام عزیز هستن توی الا ولی نامی ازشون نبردم و یادم نبوده ببخشید
Yeganeh Robat Sarpooshi
عزیز دل ترین ❤️به دل نشین ترین ❤️خوش قلب ترین ❤️
@Narjes-Hashemi
شوخ طبع ترین دوستم 😂✌🏻❤️گاهی اختلاف خیلی دارم باهاش ترین 😶😂 خفن ترین ❤️ بافرهنگ ترین
مرسی که هستی ترین ❤️
@sania-andiravan
مهربون ترین ❤️خیلی گلی ترین ❤️امسال موفق باشی ترین ❤️
سارا M 0
خوش اخلاق ترین 🙌🏻🥺 با ادب ترین،عزیز ترین،کیک پزی دوست داره ترین ❤️
fatemeh8181
خیلی حس خوبی نسبت بهش دارم ترین 🥺❤️فرشته ترین دوست داشتنی ترین❤️
Abolfazl Mousavi آدم خوبین ترین، شریف ترین،
کمک کردین بهم ترین، خوش قلبین ترین، انشالله رتبه برتر ترین، یکم بی منطقین ترین 😶به دل نگیرین ترین 😅
@Masoumeh-Shokrollahi
معصومه ترین 😍 دل پاک ترین 😍امسال موفق باشی ترین 😍❤️
@danial-hosseiny مهندس ترین ترین
خیلی خوب ادبیات توضیح میدین ترین، جدی و در عین حال مهربون ترین، خیلی کمکم کردین ترین، همیار ترین🙂
Sara_R ریاضی دان ترین، تاپیک درسی دارین خیلی ترین، مهربون ترین، موفق باشین 😁🌺
@roghayeh-eftekhari دختر خوبیه ترین فیلمایی که معرفی کرد قشنگ بودن ترین، پر انرژی ترین 🤩
gomnam gharib فکر میکردم دوازدهمی ترین 😶😂 غافلگیرم کردی ترین 😂تاپیک های قشنگی زدی ترین، همیشه موفق باشی ترین
ایلین حیدرزهی خیلی عزیزی برام ترین 😍❤️ بیشتر اوقات کم پیدایی ترین 😕❤️
z Gheibi خانم دکتر ترین، خیلی راهنماییم کردین ترین، عزیز ترین ❤️همگی بهترترینِ خودتون هستین ترین
موفق باشید درپناه خداMaryam Nateqi مرسی وروجک 😍♥️
یادته چقد بت میگفتم وروجک🥲😂 -
@F-Seif-0 در ترین های 1400 ♥ ✨ گفته است:
HADAF MAN صباتریییییین-خوشگل ترین-خوش صدا ترین-عاقل ترین-بهترین ^^:yellow_heart:
قربونت بشممممم من 😂😂💖
چقده همتون خوبید ؟ اخه چرا ؟ :")