دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
نوکلئوتید
-
علیرضا تمدنی بله قبول دارم اما یه نوکلئوتید هست که به رشته اضافه نمیشه و اون نوکلئوتید اوله و وقتی دنابسپاراز مقابل نوکلئوتید مکملش قرارش میده به چیزی اضافه نشده .
اگه حس میکنین حرفم اشتباهه از یکی که دکترای زیست داره وقت بگیرین و بگین من میخوام همانند سازیو با در نظر گرفتن ناهمسو بودن رشته ها یاد بگیرم . -
MSina دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to Disgustion 1 on آخرین ویرایش توسط MSina انجام شده
Disgustion 1
والا من دیگه نمیدونم چجوری به شما اثبات کنم که اون ابتدای رشته تک فسفاته است .
با کتاب درسی میگم ، میگین نه ، با شکل کتاب خودتون میگم ، میگی نه ، با حرفای خودتون میگم ، میگی نه
اصلا همه بحثا رو بریزید دور ؛
خوب گوش کنین . رشته در حال ساخته ، دنابسپاراز داره میچینه و میرسه به ابتدای رشته ؛ وکلئوتید ابتدای رشته رو میخواد بذاره .برای گذاشتنش و پیوند دادنش به بقیه ی رشته ، باید انرژی داشته باشه ، پس دو فسفات اون نکلئوتیدو میکنه و یه فسفودی استر میزنه و نوکلئوتید میره به ابتدای رشته وصل میشه (طبق تمام منابع علمی و غیر علمی و حرفای خودتون ) . من نمیفهمم شما رو چه حسابی میگی این آخری رو 3 فسفاته میذاره
و اون بخثی که گفتم احتمالا اون وسطاس ، یه بار با دوتا حباب بشین حساب کن ، آخرش یکیشون 3 فسفاته میمونه و اینکه احساس میکنم تو حرفات ،همانندسازی رو تک جهته گرفتی ،شایدم اشتباه کنم.
بله قبول دارم که با 100 تا نوکلئوتید ، 99 تا فسسفودی تشکیل میشه و یک 3 فسفاته اضاف میمونه ولی اولی نیست ، حالا هی شما بگو اولیه.شما همینو به من بگو چجوری اولی رو بدون اینکه 3 فسفاتشو بکنه میچسبونش به رشته .
. -
این پست پاک شده!
-
@سینا-0 فکر کنید یه رشته عمودی دنا داریم و همانند سازی هم تک جهته هست .
وقتی اولین نوکلئوتید گذاشته بشه سه فسفات داره .
وقتی نوکلئوتید دوم گذاشته بشه دو فسفاتشو از دست میده و به اولی وصل میشه و اولی همچنان سه فسفاته هست و به همین ترتیب .
من اشاره کردم که دو رشته ناهمسواَن و من نمیتونم همانند سازیو با این شرایط و دو جهته بودن و چندین حباب توضیح بدم .
چون خودمم کامل بلدش نیستم .
کل علمم در همین حد بود که استدلال کردم .
اگه منطقیه میتونین قبول کنین و اگرم منطقی نیست با دلیل ردش کنین .
ممنونم ازتون . -
این پست پاک شده!
-
Disgustion 1
فک کنم مشکل رو پیدا کردم
همانند سازی تک جهته تو باکتریه که اونم بعضیاشون و آخر هم که به اول رشته برسه بازم اون 3فسفاته رو برای اینکه ابتدا رو به انتها بچسبونه بشه حلقوی ، مصرفش میکنه کلا 3 فسفاته نداریم
حالا ولش کن ؛ آقا یه نگاه به کتاب دوازدهم فصل اول بنداز
حرف شما اصلا وجود نداره تو کتاب . تو منابع علمی خودتونم که بگردید پیدا نمیکنید همچین چیزی.
همانند سازی که از اول رشته شروع نمیشه بره تا آخر . همین چند پیام قبل باهم به این نتیجه رسیدیم که حباب همانند سازی از ابتدا یا انتهای رشته تشکیل نمیشه.
الان چیزی که شما میگی پایینیه ، چیزی که منو کتاب های درسی و غیر درسی و علمی و غیر علمی میگن ، بالاییه و طبق بالایی ، وقتی دنابسپاراز(اون دایره ها که کشیدم) برسه به ابتدا ، مجبوره که برای تشکیل پیوند ، دو گروه فسفات نوکلئوتید ابتدای روشته رو بذاره اون جا
البته من خیلی ساده کشیدم و اون رشته دیگه دنا که داره همانن سازی میشه رو نکشیدم ولی بازم فرقی نمیکنه
. -
@سینا-0 ممنون که تا اینجا همراهی کردین که از هم یاد بگیریم ؛ بنظرم همینجا بحثو رها کنیم بهتره چون میترسم مثل این رفیقمون یهو عصبانی شیم و به هم بی احترامی کنیم .
بازم تشکر میکنم ازتون و نظر آخرتون هم میتونه درست باشه ولی نقض کننده استدلال دیروز من نیست .
بازم ممنونم . -
Disgustion 1
ای بابا؛من تازه داشتم گرم میشدم
واقعا لذت بردم از این بحث ؛ کم پیش میاد(تقریبا هیچوقت) که کسی رو نظرش اینقد پافشاری کنه و تا آخر بمونه .خیلی عالی بودید . دمتون گرم
حقیقتا فک نمیکنم بعد از این اگه از بحث همانند سازی تستی بیاد و نتونم بزنمش . برای شما هم فک میکنم همینطور باشه.حتما شنیدین که میگن تو بحث کردن بیشتر یادمیگیری تا این که فقط خودت بخونی
واقعا نیاز داشتم به یه همچین بحثی ، بعد از مدت ها دوری از مدرسه . خیلی انرژی گرفتم .
یادتون باشه ، منم به خاطرم میسپرم ، بعد کنکور یه تاپیک بزنیم حسابی اینو موشکافیش کنیم . یا انشالا اگر دانشگاهمون یکی شد ، بریم ته و توی این قضیه رو در بیاریم. (حالا شما اصلا کجا هستین ؟کجا میخواین برین من همینطور دارم برنامه میریزم )
خلاصه که خیلی عالی بود . دست استارتر این تاپیک درد نکنه
تا درودی دیگر ، بدرود
. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Disgustion 1
@سینا-0
علیرضا تمدنی
دوستان دوباره ممنون بابت مشارکتمن خودم دوباره به این موضوع فکر کردم و با توجه به نظرات (متفاوت) شما ، در نهایت به این نتیجه رسیدم که همه نوکلئوتید های رشته پلی نوکلئوتیدی تک فسفاته هستن.
یعنی آنزیم دنا بسپاراز که میخواد نوکلئوتید ها رو به رشته اضافه کنه ، دو تا فسفات رو ازشون جدا میکنه.حالا چه نوکلئوتید اول، چه نوکلئوتید انتهایی، چه نوکلئوتید وسطی. -
این پست پاک شده!
-
2022-03-31_20-37-30-297.mp4
من طبق این دلیل پذیرفتم که اولین نوکلئوتید سه فسفاته هست و بقیه دوستان آزادن هرطور دوس دارن فکر کنن .
اینم آخرین پیام من تو این تاپیک .
اگه کسی ازم دلخور شد هم ازش عذر میخوام . -
Farhan Honar در نوکلئوتید گفته است:
دوستان ممنون بخاطر مشارکتتون.
@همیار
sarvin Piri لطفاً شما هم نظر خودتون رو بفرماییدسلام دوست عزیز.دقیقا الان سوال شما چی بود ؟مثه اینکه خیلی مبحث بحث برانگیزی بوده .
-
sarvin Piri سوال این بود که در یک رشته ی پلی نوکلئوتیدی ، آیا نوکلئوتیدی هست که سه فسفاته باشه؟ یا همشون بصورت تک فسفاته به رشته اضافه میشن؟
-
Farhan Honar در نوکلئوتید گفته است:
sarvin Piri سوال این بود که در یک رشته ی پلی نوکلئوتیدی ، آیا نوکلئوتیدی هست که سه فسفاته باشه؟ یا همشون بصورت تک فسفاته به رشته اضافه میشن؟
بله داریم .نوکلئوتید های ابتدا و انتهای رشته سه فسفاته هستن بقیه تک فسفاته .
-
sarvin Piri ممنون از نظر مفید و کاربردیتون .
با اینکه شما همیار هستین ولی ممکنه بعضی دوستان الان بیان و به شما هم بی احترامی کنن ؛
چون دنبال به نتیجه رسوندن بحث نیستن و فقط میخوان نظر خودشونو بگن .
ممنون .