علاقه به زیست
-
@zohre-nowrouzi من دانش اموز تنبلی نیستم ولی چون بی فکری کردم واسه ازمون اماده نیستم این حالم رو بدتر کرده
-
mohadeseh.m.m
خب ببینید تو رشته تجربی مهم ترین درس زیسته شما یجوری برنامه بریزین که مثلا 2 ساعت زیست بخونید بعد 1ساعت یه درس عمومی دوباره زیست.رمز یادگیری و علاقه زیست زیاد خوندنه.
من خودمم معلم سال دومم خوب نبود اصلا متوجه نمیشد زیست ینی چی ولی اگرچه خودمم باوجود اینکه از همون اول دوس داشتم رشته تجربی رو از بعضی از فصلای زیست اصلا خوشم نمیاد مثلا بخش گیاهی فصل 6 سال دوم ولی وقتی درکش کردم خیلی خوشم اومد -
mohadeseh.m.m در علاقه به زیست گفته است:
@zohre-nowrouzi در علاقه به زیست گفته است:
@zohre-nowrouzi تجربی ولی بعد دوسال شروع کردم به خوندنتو سه سال تحصیلم معلم زیست خوبی هم نداشتم
خو دبیر که دلیل نمیشه ..نگاه من ایلام درس میخونم ..یعنی یکی از محروم ترین استانها دبیر زیستمون هم قبلا بهداشت میخونده حتی رشته اش ب زیست یکمم ربط نداشته .. ازمون میری؟
اره قلمچی ثبت نام کردم
با برنامه جلو رفتی؟
اگه برا ازمون اول اماده نیستی .. دوسه روز مونده رو سعی نکن بری سراغ بودجه بندی .. بالاخره یه جا از زیست رو دوست خواهی داشت.. مثلا میتونی واسه شروع فصل کلیه رو بخونی ..یا اینکه ایمنی سال سوم یا هرچیزی که حجمش کم و یادگیریش اسون تره .. وقتی فهمیدی استارتو زدی برو سراغ برنامه ات .. از اول کاریم نرو سراغ فاگو یا نشر الگو چون یکم زننده ان برا کسی ک تازه شروع کرده ..میتونی کتاب درسی بخونی یا اینکه خیلی سبز .. ولی خیلی سبزو بیشتر پیشنهاد میکنم برا شروعت فیلمم بذار وقتی حداقل ی بار خوندی -
@دکتر-محبوبه مشکلم اینه نمیذارم وقتم رو زیاد بگیره بیشتر از دوساعت یه درس بخونم خسته میشم
-
mohadeseh.m.m
سلام اگه شروع کنید به خوندن مطمئنا علاقه مند میشین.به نظرمن اول کتاب درسی بعد دیدن فیلم های اقای امینی راد چه جدید چه فیلم های قدیمی ترشون.دوباره کتاب بعد درسنامه نشرالگو بعدم تست.
شک نکن اگه درک کنی اینقدر قشنگه که عاشقش میشی!!! -
@zohre-nowrouzi در علاقه به زیست گفته است:
@zohre-nowrouzi تجربی ولی بعد دوسال شروع کردم به خوندنتو سه سال تحصیلم معلم زیست خوبی هم نداشتم
خو دبیر که دلیل نمیشه ..نگاه من ایلام درس میخونم ..یعنی یکی از محروم ترین استانها دبیر زیستمون هم قبلا بهداشت میخونده حتی رشته اش ب زیست یکمم ربط نداشته .. ازمون میری؟
اره قلمچی ثبت نام کردم
-
-
-
سلام عزیزان من اخه من چکار کنم که به زیست علاقه پیدا کنم خیلی حالم بده کمکم کنید
سلام عزیزان من اخه من چکار کنم که به زیست علاقه پیدا کنم خیلی حالم بده کمکم کنید
رشته ات چیه گلم؟
-
پست 41 از 51