سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )
-
Yegane Dehqan عیب ندارم مثال بود من دیگه بدش رو گفتم
-
@آرمان-میرانی مدرسم مفید نیست و برم وقتم تلف میشه .
از اون طرف هم میگی که مستمر فلانه و ... .
خب من چه کنم ؟ -
Mr.Lucky Banditreplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده
Yegane Dehqan مستمر مطمئنید صفر مطلق میدن بهتون؟
-
@آرمان-میرانی خب من گواهی ۱۰ روزه گرفتم و گفتم نمیرم مدرسه و این گواهی الکی هم نیست و قبول هم کررن که نرم مدرسه با هزار بار اصرار و دلیل و ... .
از طرفتی هم میگن امتحانای میان ترم نیاید صفر میدیم .
بعدشم از شنبه هفته بعد امتحانای میان ترم شروع میشه .
میگم اگه اونا رو شرکت نکنم خب چی میشه ️
به خاطر همینم نمیدونم چی میدن بهم . -
Yegane Dehqan بستگی داره که نگاه تون به چی هست فقط رشته های پزشکی یا نه مثلا تربیت معلم هم هست مثلا برای تربیت معلم برای مثال میگن انضباط زیر ۱۸ نباشه و میگن معدل کل برای هر درس برای مثال بالای ۱۶ باشه این مثال بود
-
Yegane Dehqan
@آرمان-میرانی
تکلیف اونی که گواهی داره و نره امتحان نده چیه؟ -
Mr.Lucky Banditreplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده
Yegane Dehqan نمره براش ثبت نمیشه اصلا تو کارنامه براکه موجه بوده و نمره امتحان نهایی رو هم برای اون در نظر میگیرن
-
@آرمان-میرانی
-
Mr.Lucky Banditreplied to Mr.Lucky Bandit on آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده
@آرمان-میرانی مثلا جلوی مستمر رو خالی میزارن که این بستگی به مدرسه هم داره
-
@آرمان-میرانی پروردگارا
-
Yegane Dehqan خوبه که هرچی تو نهایی گرفتید همون رو هم بعد برای مستمر در نظر میگیرن البته بستگی به مدرسه داره که جلوش رو خالی بزاره یا نه
-
@آرمان-میرانی من مشاور ندارم و خودم برنامه چیدم .
تا ۳۱ فروردین گفتم باااید هر دو پایه رو ببیندم .
بعدش اردیبهشت رو میرم که دیگه دست از سرم بردارم .
برای اینکه فروردین نرم گواهی دارم .
و اینکه به من میگن کنکور رو ول کن و ... یه خاطر همینه که اصلا راهنماییم و حمایتم نمیکنن و منم گیج موندم اصلا ://// -
Yegane Dehqan خیلی بهتره به نظر من اگه آدم بتونه و بلد باشه که خودش برنامه بچینه برای خودش و به نظر من بهتر نتیجه میده.
بعد یه سوال شما رو مگه اردیبهشت تعطیل نمیکنن؟ -
Yegane Dehqan و اگه فقط نگاهتون کنکوره امتحان نهایی فقط مهمه که با توجه به مستمر ضریب خیلی بیشتری داره چ معدل رو هم میکشه بالا
-
@آرمان-میرانی مدرسه ما اصلا معلوم نیست چه خبره .
هیچی هم به آدم نمیگن
منم که فقط پیگیر کنکورم . مدیر و ... میگن فقط بچسب به مستمر و کنکور رو ول کن . -
Yegane Dehqan منم مدرسم خوب نیست و قرار کردیم از فردا دیگه هیچکی نره مدرسه.
البته دیگه دبیر و مدیر فک کنم اونقدری بفحم اند که نگن کنکور رو ول کن -
@آرمان-میرانی خوبه بچه های پایه و مدیر فهیمی دارید حداقل . بچه های ما همه میرن فقط من نمیرم . به خاطر همینه میترسم لج کنن چون تاحالا هیچکدومشون جز ۲ نفر بهم امیدواری ندادن .
من این وسط موندم چیکار کنم️
خب تصویب شد مدرسه نمیرم و رو پایه فعلا تمرکز میکنم -
Yegane Dehqan نه بابا عوامل مدرسه ی ما هم حرف خودشون رو میزنن اما بچه ها دیدن امروز رفتن به غیر از سه ، چهار نفرمون و چند زنگ الکی مدرسه بودن و تصویب شد نرن مدرسه دیگه آخه ما قرار بوده قبل عید کتاب ها رو تموم کنن که تموم نشده بود البته که تپریسشون هم به درد نمیخوره اما قرار بود در بعد عید دوازدهم ها نرن که گفتن باید فروردین برید شما رو هم اردیبهشت تعطیل میکنن
-
@آرمان-میرانی اها باشه ممنونم
ان شاءالله موفق باشید
ببخشید زیاد سوال کردم . -
@آرمان-میرانی ما نزدیک عید این کار و کردیم روز دوم که نرفتیم مدیرمون به تک تک والدین زنگ زد گفت چرا بچتون نیومده مدرسه؟
اگه نیاد اخراجش میکنم و از این حرفا