-
amir jedi دقیقا
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtina khodabakhshi منم فیلم ترسناک دیدم از همون 5 یا 6 سالگی به اینور ولی روزا رو الان فک نکنم بترسم. یعنی نباید که بترسم.
الته بعضی فیلما لامصب از ذهن ادم نمیرن. حتی چند سالم بگذره.
دیگه اسمشون رو نمیگم که نترسم!! -
tina khodabakhshi منم فیلم ترسناک دیدم از همون 5 یا 6 سالگی به اینور ولی روزا رو الان فک نکنم بترسم. یعنی نباید که بترسم.
الته بعضی فیلما لامصب از ذهن ادم نمیرن. حتی چند سالم بگذره.
دیگه اسمشون رو نمیگم که نترسم!!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir jedi نه اصلا این چیزا نیست درسته مث سگ از تنهایی میترسم و یکی از دلیلاش جن و این حرفاس ولی چیزایی که توی بچگیمه روی روحیم تاثیر گذاشته نه که باعث ترسو شدنم بشه ،روحیمو اونقدر ضعیف کرده که باعث بشه از همه چیز بترسم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
سلام روزتون بخیر♡♡♤
ترسناک ترین اتفاق زندگیتون چه چیزی بوده ؟
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrnoosh Fathi قابل گفتن نیس
-
سلام روزتون بخیر♡♡♤
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrnoosh Fathi سلام دوست عزیز
تاپیکتون مربوط به دسته غیردرسی هست
بعد از اینکه ۳۰۰ اعتبار کسب کردید دسترسی به این دسته به شما داده میشه و میتونید بحثتون رو ادامه بدید -
tina khodabakhshi درکتون میکنم.
کاش یه روز از خواب بلند میشدیم میدیدیم همه این اتفاقا خواب بوده.یه خواب طولانی.نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir jedi اما حیف ک نمیشه...!
-
سلام روزتون بخیر♡♡♤
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهMehrnoosh Fathi در آزاد گفته است:
سلام روزتون بخیر♡♡♤
خودِ (زندگی)!!
-
Mehrnoosh Fathi سلام دوست عزیز
تاپیکتون مربوط به دسته غیردرسی هست
بعد از اینکه ۳۰۰ اعتبار کسب کردید دسترسی به این دسته به شما داده میشه و میتونید بحثتون رو ادامه بدیدنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 حالا خانم پرستار شما اینو زیر چادر رد کن . استقبال شده از تاپیک
. خودتون رو هم دعوت میکنم بیاین
-
maryam111 حالا خانم پرستار شما اینو زیر چادر رد کن . استقبال شده از تاپیک
. خودتون رو هم دعوت میکنم بیاین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد سلام
باقی بچه ها که میتونن به فعالیت تاپیک ادامه بدن
فقط استارتر دسترسی نداره -
مجتبی ازاد سلام
باقی بچه ها که میتونن به فعالیت تاپیک ادامه بدن
فقط استارتر دسترسی ندارهنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 باز هم سپاس .
شما خودتون که پرستاری هستین خاطره فکر کنم ترسناک زیاد دارین . کمی تعریف میکنید ؟