IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دونی
-
@Amir-Bernousi
اورین اورین -
-
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه.. درسته یا نه. ممنون . اگه زودجواب بدی . جمعه آزمون دارم. بعد اگه امکانش هست خودتون یه خلاصه ازهورمون Fsh .و LHبگین. ممنون
-
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه.. درسته یا نه. ممنون . اگه زودجواب بدی . جمعه آزمون دارم. بعد اگه امکانش هست خودتون یه خلاصه ازهورمون Fsh .و LHبگین. ممنون
romisa اکالیپتوس @رتبه-های-انجمن-آلاء @صنم78 ایهام @دانش-آموزان-آلاء
-
romisa اکالیپتوس @رتبه-های-انجمن-آلاء @صنم78 ایهام @دانش-آموزان-آلاء
تولید اسپرم توسط لوله های اسپرم سازی که در بیضه ها هستن انجام میشه تولیدLHوFSHبرعهده ی هیپوفیزه بیضه فقط تستسترون میسازه
که اونم LH روی سلول های لایدیگ تاثیر میذاره وباعث ساختش در بیضه میشه -
سلام.خسته نباشید .میشه فرمول به دست اوردن تعداد ژنوتیپ ها رو توضیح بدید
-
گوسفند دریایی! فتوسنتز میکنه :| جانورم هست -
-
@Amir-Bernousi
۲و ۳ با تنفسی نایژه رد میشن...
۴ با ماله حلزونی گوش
بنظرم فقط یک درسته -
@The_end
اولی و اخری درستن
اولی که سلولای مژکدار گوش با ماده ی ژلاتینی و سلولای مژکدار مجاری تنفسی هم با موکوز
اخری هم همشون فاصله ی کمی دارن با سلولای اطرافشونهم اخری هم دومی دام داشت :|
-
اگه درمورد یه زن میگفت اون موقع سلولای مژکدار لوله ی فالوپ هم باید در نظر گرفته میشد
-
@Amir-Bernousi
اخه ما فقط واسه پوششی میگیم فاصله کم،شکل کتاب اون مژک ها حلزون شنواییه یاذمه یکیش خیلی فاصله داش با بقیه..
نمیدونم. -
همشون با سلولای اطرافش فاصله ی کم دارن -
@Amir-Bernousi
اره مرسی من همیشه اون زرد اخریه تو ذهنم بود،بنفشا رو یادم رفته بود -
-
-