ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
وقتی زنگ چهارم دیفرانسیل داریaaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
وقتی زنگ چهارم دیفرانسیل داریدر شرف بیهوشی
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط aaalizadeh79 انجام شدهsetare1999 حتی حال نداشتم خودکار آبی دربیارم
-
setare1999 حتی حال نداشتم خودکار آبی دربیارم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط setare1999 انجام شدهaaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
درک میکنم من کل جزوه ریاضیمو پارسال با مداد نوشتم بعد شب امتحان نوبت اول پاک نویسشون کردم یه دوره ای هم شد
در حدی هممون نابود بودیم ک جزوه من دیگه از همه کاملتر بود همه تو نوبت بودن دفتر منو ببرن نکته ها رو بنویسن
-
درک میکنم من کل جزوه ریاضیمو پارسال با مداد نوشتم بعد شب امتحان نوبت اول پاک نویسشون کردم یه دوره ای هم شد
در حدی هممون نابود بودیم ک جزوه من دیگه از همه کاملتر بود همه تو نوبت بودن دفتر منو ببرن نکته ها رو بنویسن
setare1999 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
دیگه برام درس عبرتی شد ترم دوم دیگه سرکلاس تمیز نوشتمشون
-
setare1999 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
دیگه برام درس عبرتی شد ترم دوم دیگه سرکلاس تمیز نوشتمشون
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsetare1999 من برا هیچ امتحانی جزوه نمیخونم، خیلی سبز شب امتحان یه جزوه کامل داره خیلی خوبه، برا تست هم که ویدیو و درسنامه کتاب تست هست.
-
setare1999 من برا هیچ امتحانی جزوه نمیخونم، خیلی سبز شب امتحان یه جزوه کامل داره خیلی خوبه، برا تست هم که ویدیو و درسنامه کتاب تست هست.
setare1999 من برا هیچ امتحانی جزوه نمیخونم، خیلی سبز شب امتحان یه جزوه کامل داره خیلی خوبه، برا تست هم که ویدیو و درسنامه کتاب تست هست.
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ همه فعال
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داشتم میخوندم
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز بدشانسی اوردم، داشتم شیمی میدیدم خوابم برد یک ساعت و نیم بعد بیدار شدم، در مجموع 4 ساعت خوندم که یک ساعت کمتر از نرماله
-
داشتم میخوندم
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 اها
-
امروز بدشانسی اوردم، داشتم شیمی میدیدم خوابم برد یک ساعت و نیم بعد بیدار شدم، در مجموع 4 ساعت خوندم که یک ساعت کمتر از نرماله
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 سخته مدرسه ودرس خوندن..بجاش فردایکساعت بیشتربخون..منم امروزخیلی گرفتاری پیش اومداماهرجورشده۱۰ساعتوخوندم
-
aaalizadeh79 سخته مدرسه ودرس خوندن..بجاش فردایکساعت بیشتربخون..منم امروزخیلی گرفتاری پیش اومداماهرجورشده۱۰ساعتوخوندم
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 آخه فردا هم مدرسست
-
fatemeh201678 آخه فردا هم مدرسست
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 تاساعت چندمدرسه ای؟
-
aaalizadeh79 تاساعت چندمدرسه ای؟
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 ساعت 3 و ربع میرسم
-
fatemeh201678 ساعت 3 و ربع میرسم
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 اوه چ دیر..پس جبرانوبذار واس اخرهفته..بعدشم هرساعتی ک برسی بایداستراحت کنی بعدمطالعه اینجوری بازدهیت بیشترمیشه
-
سلام بچها خوبین
-
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب امروز 4:30 شد نیم ساعت کمتر از برنامه تعیین شده دیروز هم یک ساعت موند
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام بچها خوبین
کم پیدایی، خودت تاپیک میزنی سر نمیزنی
-