آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • استاد موقاری برای یادگیری خودآموز اکیه؟

Jia Park

سلام وقت به خیر
      من الان از دهم دارم میرم یازدهم و تصمیم گرفتم زیستو خودم بخونم و کلاس نگیرم چون فعلا کلاس های دیگم دارم میترسم نرسم(بنظرتون نرم مشکلی پیش نمیاد؟) در هر حال میخواستم بدونم برای شروع ویدیو های صفر تا صد استاد موقاری خوب هست ؟ تا حالا ویدیو هاشونو ندیدم اخه

سوال مشاوره ای
    • صداقت با خودم

Michael Vey

هایی چخبر؟

اقااا.. ی مشکل بزرگ دارم... من ی ادم فوووق العاده خیالپردازم.. اینطوری ک مثثلا از 2 ساعت درس خوندن شاید 1 و نیمشو دارم ی سریال یا داستان ذهنی میسازم! (دیگ در این حد بگم ک حتی نقاشی شخصیت اصلیشم کشیدم...) در این حد وضعم خرابه.. و اینکه.. میدونم.. خییلی دارم خودمو گول میزنم. میدونم ایین همه نشستنم پشت درس الکیه و بازدش کمه. ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ک این وضعیت همین اول کاری درس شه ک بعدا ب مشکل نخورم.. اوففففف..

پ.ن: ولی حالا خوبه وضعم نسبت به قبل بهتره.. قدیما که همین ی ذره درسی ک الان میخونمم نمیخوندم.. خییلی ذهن خلاقم (!!!!!!) منو تو دنیای خیالیم غرق میکرد.. الان گوشیو هم گذاشتم کنار تقریبا.. هرچن از شما چ پنهون الانم که با کامپیوتر درس میخونم معتاد انجمن شدم.. هوفف.. کاش میشد ب ی طریقی اینجارو برا خودم قفل میکردم تا تو یه بازه خاصی نتونم بیام.. همچین قابلیتی تو کامپیوتر وجود نداره؟

@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-همخوانی

سوال مشاوره ای
    • فیزیک جامع

fazel zakeri

سلام دوستان برای فیزیک جامع تجربی من (جامع میکرو)دارم سطحش پایینه؟
      چی رو توصیه میکنین به همراهش؟
      موج ازمون هم دارم
      @دانش-آموزان-آلاء
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

سوال مشاوره ای
    • کتاب تست

Hiwa Gholami

لطفا یکی منو راهنمایی کنه
      من کنکوری۱۴۰۲ هستم
      ایا سال چاپ کتاب تست مهمه؟مثلا من میخوام کتاب نشر الگو هندسه دهم رو بگیرم ایا سال چاپش مهمه؟باید چاپ چ سالی باشه؟

سوال مشاوره ای
    • کلید سوالا

عباس زنگارکی

سلام چطور و از کجا میتونم کلید سوالا رو حداقل پیدا کنم؟ یا شایدم خیلی زوده😅
      برای الا که همشون در حال تولیدن و چرا پنج شیش تاس؟
      @دانش-آموزان-آلاء

سوال مشاوره ای
    • همینجوری

paniz pzzz

سلام
      اقا نمیخوام فضولی کنم ولی بچه های فارغ التحصیل که این دو روزه کنکور دادن،نتیجه باب میلشون بوده و خرسند هستن؟:)

سوال مشاوره ای
    • معدل...

Bahar Gh

سلام بچه ها خوبید
      بچه ها من معدل نهاییم پایین شده ۱۲ امسال که هیچی برای سال بعد می‌خوام بخونم پزشکی بیارم اگر قطعی بشه که ترمیم میکنم اگر نشه گفتم کاریش ندارم مهم نیست وقت براش صرف نمیکنم ولی الان خانوادم دارن میگن که تو چون معدلت زیر ۱۶ هست هیچ دانشگاهی راهت نمیدن حتی پزشکیم نمیتونی بری چون تمام دانشگاه ها یه حد نصاب نمره میذارن و اگه معدلت کم باشه نمیتونی بری کی گفته اینجوریه؟؟؟؟؟یا میگن استخدام نمیشی جایی من فهمیدم فقط فرهنگیان معدل میخواد اونم معدل کل که باید بالای ۱۴ باشه نه نهایی بعدم من معدل کلم بالای ۱۸ هست دوازدهم اگر بد بوده دهم و یازدهم عالی بوده دوازدهم چون مدرسه نرفتم بهم مستمر کم دادن که کم شده یه نفر بهم گفت طرف رتبش شده ۷۰۰ تجربی به خاطر معدل کمش دانشگاه راهش ندادن الان داره حمالی می‌کنه من الان موندم من تا حالا همچین چیزی نفهمیدم کلی دانش اموز با معدل ده و یازده رتبه تک رقمی شدن رفتن پزشکی من نشنیدم دانشگاه بیاد بگه معدل زیر ۱۶ قبول نمی‌کنیم حتی با رتبه سه رقمی اعصابم بهم ریخت خانوادم در نظر دارن که من حتما تربیت معلم بخونم یا برم دانشگاه های غیر پزشکی که معدل میخواد همش دارن من و قانع میکنن معلم بشم من معلمی بدم میاد متنفرم هدفم چیز دیگه ایه من فقط پزشکی می‌خوام از بچگی ارزو داشتم جنگ اعصاب راه انداختم با من
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

سوال مشاوره ای
    • تغییر رشته

سینا پوراحمد

کیا تغییر رشته دادن در پایه دهم

سوال مشاوره ای
    • سوال مشاوره ای - هندسه

mehdi mosavi

سلام
      دوستان کتاب تست هندسه ترجیحا جامع سه پایه که سطح سوالات کنکوری و پاسخنامه خوب باشه چی پیشنهاد میدید؟
      همچنین دوستان کنکوری هندسه رو چطوری میخونید و تست میزنید؟؟

سوال مشاوره ای
    • کنکور داخل یا خارج

Sara Parvaresh

ی سوال فنی ک برام پیش اومده اینه که درجه سختی یا اسونی کنکور خارج و داخل باهم فرقی میکنه؟؟!

سوال مشاوره ای
    • به راهنماییتون نیاز دارم

Yoon

سلام
      چهار تا نمره مردود دارم، باید شهریور برم امتحان بدم، کسی هست بتونه توی برنامه ریزی راهنماییم کنه؟ 🚶🏻

سوال مشاوره ای
    • کنکور هنر امروز شیرین بود😍

FATEMEH VARAN

سلام.
      بنظرم اگه از امروز شروع کنید به درس خوندنم دیر نیست.
      سوالا راحت بود و حس میکنم عینا امسال هم مثل ۹۸ تکرار خواهد شد.
      ❤موفق باشید❤
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

سوال مشاوره ای
    • رتبا زیر ۷۰۰۰۰ تجربی منطقه دو

FATEMEH VARAN

سلام روز بخیر.
      کارنامه دارین؟
      برای این رتبه
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء

سوال مشاوره ای
    • مشاوره تحصیلی

مسلم بلوچی

سلام استاد
      برنامه برای تابستان وقبولی در مدرسه جدید
      یه برنامه‌ریزی میخوام

سوال مشاوره ای
    • یه دقیقه بیا تو🤣🤣🤣🤣تروخداااا

FATEMEH VARAN

سلام.
      شبتون بخیر
      من یه مریضم خب؟
      یعنی وقتی درسی رو تستشو بلد نباشم ببینم پاسخنامم کم پشته اعصابم خورد میشه و حتی اونایی که شک دارمم میزنم.
      باهام صحبت کنید جمعه اینکادو نکنم😐🤣
      یعنی قانعم کنید که خیلی موثره نزدن با زدن به غلط.
      موفق ترین باشین.

@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء

سوال مشاوره ای
    • یه سوال دارم درباره پیشخوان کردن

محمد فواد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه . من حدود دو هفته پیش رفتم پیش مشاور برای پیشخوان دهم که بهم بگه چکارکنم واینا . اونم گفت برو تا دو هفته دیگه یعنی فردا فصل دوم زیست و فصل اول و دوم و سوم ریاضی رو کارکن توی سایت الا و بیا که ببینه سطح درسیم چجوریه ... نمیدونم چرا من اینجوریم ولی یه روز خیلی حالم خوبه و با اشتیاق و پر قدرت شروع میکنم به خوندن ولی مثلا یه روز حالم خوب نیست و به زور میتونم یه جلسه زیست و ریاضی کارکنم . نمیدونم چرا اینجوریم ... گفتم شاید بتونم از تجربیات شما استفاده کنم ... 🤕

سوال مشاوره ای
    • برنامه ریزی

Hediyeh Yeganeh

سلام دوستان آلایی
      من چند روزه درس خوندنو با برنامه خودم شروع کردم
      مثلا در یک هفته فیزیک فصل۱، ریاضی هم فصل۱، شیمی نصف فصل۱، زیست فصل۱+یکم۲_دهم_ رو تموم کنم.
      بعد من از اول سال تقریبا تست اصلا مخصوصا نوبت اول و درسای اولو کار نکردم، بعد احساس میکنم برنامم غیراستنادارد هست...چون توی کتاب تستایی که تازه گرفتم، تست زیاده و من احساس میکنم بر اون مطالب به طور کامل مسلط نشدم و جای کار داره...به نظرتون بهتره اینه که با برنامه راهبردی قلم‌چی پیش برم، یا برنامه خودم رو اصلاح کنم
      _اینطوری گفتم که۲ماهه دهم رو تموم کنم بعد۱ماه یازدهمو یکم شروع کنم...
      به نظرتون ۲ماه و نیم برای دهم بزارم بهتر نیست؟! چون باز یازدهمو میتونم در طول سال بخونم...مممنون میشم کمک کنین

سوال مشاوره ای
    • ازمون

paniz pzzz

و اما بشنوید از دختری که راجع به ازمون ها سوال دارد..
      اقا من دارم تا اخرین سوت تلاش میکنم ولی خب ادم میدونه خودش کی میشه کی نمیشه..بخاطر همین دارم مشکلاتم رو که سال گذشته داشتم از همه میپرسم که بتونم جمع بندی کنم و تو سال جدید اپدیت بشم..حالا درگیری امروزم:
      ببین من پارسال همین موقع ها بود که رفتم کانون ازموناش و ثبت نام کردم..احساس کردم سطح سوالات تو تابستون متوسط بود و از مهر انگار سخت شد..ولی با همون برنامه ازمون های کانون اومدم جلو چون بنظرم خیلی دقیق بود..ولی خب نتیجه عالی نمیگرفتم ..وقتی عید مشاور گرفتم،این خانم گفت سوالات کانون استاندارد نیست و شرکت نکن و ما هم شرکت نکردیم دیگه..حالا کاری به درست یا غلط بودن کارم ندارم..میخوام تجربه تون رو از ازمون ها بهم بگین..مخصوصا دوستان فارغ التحصیل یا هرکس دیگه ای که چن تا موسسه ازمون داده..اینکه کانون جامعه اماری بالایی داره منو کشوند سمتش ولاغیر:)پس ممنون میشم راهنمایی کنید برای امسال چه ازمونی رو بدم؟!

سوال مشاوره ای
    • اونایی که پشت کنکور میمونن

s ein

سلام وقتتون بخیر
      دوازدهمیم بخاطر یه سری مشکلات امسال رو نتونستم بخونم. تا چند وقت پیش میگفتم نمیرم سر جلسه امسال و استرسی هم نداشتم اما حالا خانوادم میخوان برم (میدونن پشت میمونم ولی دوست دارن امسال رو هم برم) و خیلی استرس دارم درحدی که یه هفته تمام نتونستم یک کلمه بخونم حالا هم باز وحشت روز کنکور رو دارم، میدونم امسال قبول نمیشم و این کنکور مال من نیست ولی باز از شدت استرس و وحشت روز کنکور نمیتونم آروم بشینم تمرکزمو بزارم رو مطالبی که میخوام بخونم این چند روز.
      میدونم اگه کسی بخواد پشت کنکور بمونه فشار زیادی روشه حالا اگه اون فرد ضربه خورده باشه فشار زیادتری روشه.
      بودن کسایی که این وضعیت رو داشته باشن؟ چیکار کردن؟ داریم اینجا کسایی که بخوان پشت بمونن با چنین شرایطی؟(اعلام کنن)
      من حتی اونایی که آمادن و استرس کنکور امسال رو دارن تو انجمن میبینم حالم بد میشه یاد زمانی که داشتم میوفتم که دیگه رفته.
      میدونم اگه پشت بمونم باید به اون چیزی که میخوام برسم هرجور که شده و با توکل به خدا میرسم ولی با این روحیه الانم دارم نابود میشم. اینجوری نبودم انقدر حرف شنیدم از اطرافیان که میگن ما میدونیم تو امسال رو قبول میشی و فکر گذشته و سال کنکوری که رفت به این روز افتادم.
      دانش آموز درس خونی بودم و رو درس خیلی حساس، ولی از وقتی که مدرسه تعطیل شد بخاطر کرونا (خدا از باعث و بانیش نگذره :)) دیگه نخوندم.
      ممنون میشم تجربه تون رو بگین و راهنمایی کنین
      به خصوص خانوم
      F Seif 0 (نمیدونم منشن شن یا نه)
      @دانش-آموزان-آلاء
      @فارغ-التحصیلان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

سوال مشاوره ای
    • دروس تخصصی

دانی عالی حسینی

این روزا چیو میخونید از تخصصیا فرمول ها رو مرور میکنید؟
      من احساس مییییکنم هیچ کدوم بلد نیستم و واقعنم خیلی چیزا یادم نی فرمولا و از لحاظ روحی.... حوصله ناله ندارم....

@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 کنکوری

سوال مشاوره ای

یه چیزی میاد تو ذهنت ولی نمیخوای بیاد تو ذهنت/:

سوال مشاوره ای
    6
    24
    164
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • Zahra Hamrang
      Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام😄👋
      دیدین بعضی وقتا یه اتفاق، مشکل ، یه آدم و... هی میان تو ذهنت و تو بهش فکر میکنی؟فکر میکنی و فکر میکنی وسرتو که بلند میکنی میبینی چند ساعت گذشته
      چیکار کنیم اینارو؟
      بعدشم فقط مشکل وقت تلف کردن نیست😑 ذهن آدم مشغول میشه کلی و بعدا هم همچنان افکارت درهم شدن
      من تازگیا واسه این که از این چیزا فرار کنم مشغول گوشی میشم یا فیلم میبینم و...
      بعدشم میبینم که وقتم تلف شده بیشتر حرصم میگیره
      درس خوندنم مشغولی خوبی نیس دیگه:(( هی ذهن آدم میره سراغشون
      چیکار میکنین این مواقع؟ که هم بشه درس خوندن هم این گربه بازیگوش ذهنت اینور اون‌ور نپره؟
      @دانش-آموزان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

A dani danii Gharibe Gomnam 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
      • Gharibe Gomnam
        Gharibe Gomnam دانش آموزان آلاء @Zahra Hamrang آخرین ویرایش توسط انجام شده

Zahra Hamrang
        قربونت عزیزدل
        اره سخته
        روزی ۱۰د هم وقت بزاری حل میشه😍

جهان

حاشیه ی جذابی است

در حوالی تو...

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
        • Zahra Hamrang
          Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست @Gharibe Gomnam آخرین ویرایش توسط انجام شده

Gharibe Gomnam خیلی مرسی واسه وقتی که گذاشتی
          چه جالب بودن تمرینات
          آره این تمرین آخری رو بلدم ولی خیلی سخته😬
          چند ثانیه بیشتر نمیتونم😂🤦‍♀️

Gharibe Gomnam 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
          • Elham650
            Elham650 بچه های تجربی راه ابریشم @Zahra Hamrang آخرین ویرایش توسط انجام شده

Zahra Hamrang خواهش میکنم🌹

درگیر آسمان باید،
            زمین را اعتباری نیست....

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
            • Zahra Hamrang
              Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست @dani danii آخرین ویرایش توسط انجام شده

dani danii خیلی تاثیرگذار بود🙄🙌

• Zahra Hamrang
                Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست @Elham650 آخرین ویرایش توسط انجام شده

Elham650 ممنونم ازت حتما کمک کننده ست😙🙌

Elham650 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                • Elham650
                  Elham650 بچه های تجربی راه ابریشم @Elham650 آخرین ویرایش توسط Elham650 انجام شده

Elham650 این پست البته:(https://forum.alaatv.com/post/1641851)

درگیر آسمان باید،
                  زمین را اعتباری نیست....

Zahra Hamrang 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                  • Gharibe Gomnam

Zahra Hamrang
                    خب جایزت چیزای دیگه باشه
                    مثلا یه کلیپ
                    یه جوک
                    و...

جهان

حاشیه ی جذابی است

در حوالی تو...

• Gharibe Gomnam
                      Gharibe Gomnam دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

بعد وقتی ورزش هم میکنی سعی کن مثلا فقطط صدای قدم های پات رو بشنوی و به هیچی فکرنکنی

جهان

حاشیه ی جذابی است

در حوالی تو...

• Gharibe Gomnam

شرکت کردن توی این گزارش های ساعت مطالعه هم خوبه

جهان

حاشیه ی جذابی است

در حوالی تو...

• Gharibe Gomnam

راهکارهای بعدی:
                          هرجااا ذهنت پرید محکم به خودت بگو نهه الان وقتش نیست
                          ورزش روحتمااا روزی نیم ساعت داشته باش
                          وقتی ذهنت میپره سراغ گوشی نرو چون اون بیشتر ذهنت رو بهم میریزه
                          براب خودت جایزه تعیین بکن مثلا بگو اگر من عرض دوساعت تا ابنجا رو خوندم با انقدر تست زدم میتونم نیم ساعت برم فلان کتاب رو بخون
                          در مقابل تنبیه هم واسه خودت قرار بده

جهان

حاشیه ی جذابی است

در حوالی تو...

• Gharibe Gomnam

Zahra Hamrang
                            سلام زهرا جان خوبی چندتا راهکار:
                            اول اینکه قبل درس خوندن این کارهارو انجام بده:
                            روی یک صندلی به طور درست بشین جوری که کمرت به صندلی چسبیده باشه و سرت مستقیم پاها عمود و چشم ها بسته بعد یک درخت رو توی ذهنت تصور بکن و یک بلبل هم روش و تایمر گوشی رو بزار روی ۳د از ۳د شروع کن و هربار قبل درس خوندن یا بین استراحت هات این تمرین رو انجام بده و زمانشو بیار تا ۵د البته میتونی به صورت دراز کشیده یا نشسته هم انجامش
                            فقط حالت بدنت و تنفست باید درست باشه
                            همچنین این تمرین هاروهم میتونی به صورت دراز کشیده یا روی زمین نشسته یا روی صندلی انجام بدی فقط به حالت درست بدن و ستون فقرات و نحوه صحیح تنفس توجه داشته باش
                            یک اهنگ لایت بزار و فقط و فقط به اون گوش کن هربار ذهنت خواست بپره بیارش سرجاش
                            تا زمان تمون شدن اهنگ انجامش بده
                            یا
                            ا
                            توی ذهنت یک ادن برفی رو تصور بکن و اهسته اهسته ابش کن اونم توی ذهنت
                            ادم برفی رو به ۳قسمت تقسیم بکن و اول سرش و بعد شکمش و بعد شکم بزرگش رو اب بکن
                            تو تمرین های بعدی ادم برفی رو ۱۰ قسمت بکن
                            یا یک تمرین دیگه اینه که
                            چشماتو ببندی و اصلاااا به هیچی فکرنکنی حتی صداهاروهم نشنوی این تمرین سختیه ولی اهسته اهسته میتونی توش مهارت پیدا کنی
                            همه اینایی که گفتم میتونی زمانشونو افزایش بدی
                            ولی یادت باشه اونقدری افزایش ندی که از درسا بیفتی

جهان

حاشیه ی جذابی است

در حوالی تو...

Zahra Hamrang 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                            • dani danii
                              dani danii بچه های ریاضی کنکور 1401 @Zahra Hamrang آخرین ویرایش توسط dani danii انجام شده

Zahra Hamrang اگه شما چیزای ک تو فکر پسرا میاد ی صدم تو فکر شما میومد هیچ دختری فک نکنم کنکور میداد
                              پس همیشه یکی بدتر شما هست بشین ب کارت برس

• Elham650
                                Elham650 بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام باید حضور در لحظه و کنترل پرش ذهنی رو یاد بگیری.
                                تاپیکِ اول باورهاتو تقویت کن بعد درس بخون(واکنش کائنات)،میتونه کمک کننده باشه..

درگیر آسمان باید،
                                زمین را اعتباری نیست....

Elham650 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                • Zahra Hamrang
                                  Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست @arthur morgan آخرین ویرایش توسط انجام شده

arthur morgan در یه چیزی میاد تو ذهنت ولی نمیخوای بیاد تو ذهنت/: گفته است:

Zahra Hamrang اهان نمیدونم من روش های که به ذهنم رسید اون ها بود ولی فکر کنم که مشکلتون را حل بکنند نمیدونم بازم

مرسی🙌

• A
                                    arthur morgan @Zahra Hamrang آخرین ویرایش توسط انجام شده

Zahra Hamrang اهان نمیدونم من روش های که به ذهنم رسید اون ها بود ولی فکر کنم که مشکلتون را حل بکنند نمیدونم بازم

• Zahra Hamrang
                                      Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست @arthur morgan آخرین ویرایش توسط انجام شده

arthur morgan حواس‌پرتی اینه که چیزای عادی هی بیان و برن و تمرکز نداشته باشی
                                      من درباره یه چیز و یه مشکلی حرف میزنم

A 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                                      • A

Zahra Hamrang خب این همونه حواست پرت میشه میره سراغ چیز دیگه

• Zahra Hamrang

arthur morgan میدونی چیه
                                          من منظورم حواس‌پرتی نیس
                                          یعنی چرا اونم هستا ولی این که یه اتفاقی هست که کلا نمیخوام بهش فکر کنم و موفق درس خوندن میاد تو فکرم
                                          منظورم این بود

A 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                                          • A

Zahra Hamrang خواهش ولی بازم بزنید توی نت اونجا هم روش های خوبی هست
                                            یکی دلیل این هم این هست که شاید حتما پارت هاتون زمانش زیاده می تونید از روش پومودو استفاده کنید

• Zahra Hamrang

arthur morgan اوهوم مدیتیشن خیلی خوبه
                                              نوشتن رو کاغذ رو هم حتما انجام میدم
                                              مرسی🙌

A 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                              • Zahra Hamrang
                                                Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست @Sadegh Abbasian آخرین ویرایش توسط انجام شده

Sadegh Abbasian کار هنری خودش خیلی خوبه ولی واسه کسی که وقت داشته باشه
                                                آخه الان درگیر امتحانای نهایی هم هستیم دیگه:(((
                                                رمان که خودش اصلا یه درگیری ذهنی بزرگ محسوب میشه برام😂
                                                تابستون سال قبل وقتی کرونا گرفتم یه رمان خوندم هنوزم بعضی وقتا بهش فکر میکنم😂🤦‍♀️

Gharibe Gomnam 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                                • A

Zahra Hamrang این که عادیه ذهن پرش میکنه خب کاملا عادیه منم اینطور میشم ذهنم میره بعضی جاها موقع درس و یا حتی بقیه کارها خب ولی برمیگردونم شما هم همینه پرش میکنه هرکاری که بکنید پرش میکنه فقط باید برگردانید
                                                  تمرین هایی هست برای افزایش تمرکز یکیش مدیتیشن هست که خیلی خوبه خب روزی نیم ساعت انجام بدید یا راه دوم می تونید یکی برگه کنار خودتون بگذارید و بعد اگر که خیلی زیاد تمرکز از دست دادید با نوشتن روی اون برگه یا خط خطی کردن دوباره تمرکزتون را برگردانید درمورد اون چیزی که هست بنویسید یا می تونید که ده دقیقه پنج دقیقه یک ربع یک استراحت ریزی بدید تا ذهن اروم بشه و بعد دوباره ادامه بدید

• Sadegh Abbasian
                                                    Sadegh Abbasian دانش آموزان آلاء یازدهم ریاضی اخراج شده آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
                                                    نمیدونم به کارای هنری علاقه داری یا نه
                                                    ولی من قبلاً با گیتار و موسیقی سر خودمو گرم میکردم...
                                                    تو مثلا میتونی با طراحی یا نقاشی کردن اینکارو بکنی؛
                                                    الان بیشتر کتاب میخونم (رمان) و خیلی فکرم آزاد تر میشه، تازه یه کار مفیدم انجام دادم!

Zahra Hamrang 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                                    • 1 / 1
                                                    • اولین پست
                                                      آخرین پست