تمام
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اینجوری که خبرا میاد بله
-
@حمید-صباحی
خوبه دیگه برا پسرا راحته...:I
برا دخترا سخت میگیرن
کنکور هنر
چون شرکت کنندش کم بود پسرا و دخترارو ی جا انداخته بودن بعد اینکه تموم کردم رفتم پایین دیدم برا پسرا راحت تر میگیرن تا دخترا:/ -
Farhan Honar ای بدک نبود
-
Mahan Xodayi 2 انشالله که خوبه
-
Farhan Honar ️همچنین
-
@fatemeh-Ma
آبجی کجاش خوبه به ضرر ما بود
ولی امروز خیلی خوب بود فاصله ها زیاد مراقب ها مواظب بودند -
@حمید-صباحی شمام تقلب میکردی خب خخخ
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانوم لوبیا on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma
من مجبور هم باشم تقلب نمیکنم چه برسه به کنکور -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی
-
زیست 35 درصد زدم هعیی
-
امروز که رفته بودم انقدر بچه ها راجع به تقلب حرف میزدن
اینکه تو شهر های دیگه ماشین حساب برده بودن
اینکه مراقب ها پول گرفته بودن سوال های بچه هارو واسشون حل میکردنکلا حالم بد شد اعصابم هم داغون
ولی بعدش فکر کردم
باشه اینا بی عدالتی داشته باشن
دزدی کنن
آخره آخرش که قراره خدا روزی بده
آخرش خدا که قراره برکت بده به اون تلاش،پشتکار و به اون نتیجه
اونو میخوان چیکار کنن؟!و آروم تر شدم
دیگه هم نمیخوام اخبار تقلب و کنکور دنبال کنم
فقط دلم بیشتر میگیره از این بی عدالتی و بی مسئولیتی -
@ftm-montazeri
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ansel on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri همون درسته
کاری از ما بر نمیاد باید خدا حقمون بهمون بده!
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 سنجش دیگه روش میشه از امنیت و خیال راحتی حرف بزنه؟؟
بله دیگه وقتی مراقب های کمتجربه میارن اینم داره. حالا خدا میدونه چند نفر در رفتن از دستشون
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
دعوای سنجش و اموزش پرورش که همیشه اشکاره
همش دعوا دارن
نصفشم تقصیر سنجشه اموزش پرورشم بی تقصیر نیست
واقعا نمیفهمم
این دوتا سازمان به جای اینکه باهم کارکنن و وضعیت رو بهتر کنن از بس باهم اختلاف دارن و هرکدوم حرف خودشونو میزنن همش وضعیت رو بدتر میکنن
یک جوری هم سنجش از امنیت ازمون حرف میزد -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam فرقی با هم ندارن. مشکل ریشهایه و به این سادگیا حل نمیشه
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
امسال که دعوا داشتن همش باهم
بخصوص وقتی سوالات لو رفت -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam سوالا که کار هر سالشونه. امسال گوشی و وسائل هوشمند وحشتناک زیاد بود وگرنه نه سولات کار هر ساله
-
ولی الان داشتم فکر میکردم اینجوری پیش بره کنکوریای ۴۰۲ و ۴۰۳ بدبخت میشن که
160/238