تکثیر ژن سنجش
-
Sara_R
اینو خبر ندارم.
ببینین من میگم کلا اگه بخواد از لیگاز استفاده بشه باید چهارتا پیوند برقرار باشه
حالا اگه هر لیگاز یک انتهارو پیوند بده این جمله کاملا درسته
اگر هر چهر تارو یکی برقرار کنه اونوقت این جمله میشه غلط.سید حسین حسینی 0 اها درسته منم مشکلم همینه
خود سنجش گزینه 2 رو درست گرفته
اما چون غلط تو سوالاش دیدم نمیدونم اینم غلط گفته یا ن -
سید حسین حسینی 0 اها درسته منم مشکلم همینه
خود سنجش گزینه 2 رو درست گرفته
اما چون غلط تو سوالاش دیدم نمیدونم اینم غلط گفته یا نSara_R
امسال سنجش یه جوری شده.
منتظر بقیه دوستان هم باشید تا نظراتشون رو بگن. -
Sara_R
امسال سنجش یه جوری شده.
منتظر بقیه دوستان هم باشید تا نظراتشون رو بگن.سید حسین حسینی 0 ممنونم🌸
-
سید حسین حسینی 0 ممنونم🌸
Sara_R
خواهش میکنم. -
دوستان
اقای میرزایی جوابمو این طور دادن:سلام ممنونم سارا جان
طبق خط کتاب درسی
برای اتصال دنای موردنظر به دیسک آنزیم لیگاز (اتصال دهنده) استفاده میشود. این آنزیم پیوند فسفودی استر بین دو انتهای مکمل را ایجاد
میکند.
نتیجه میگیریم هر لیگاز 2 پیوند فسفودی استر ایجاد میکنه@N-n-good
خیلی ممنونم که باعث شدید مطلب رو درست متوجه بشم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
دوستان
طبق خط کتاب درسی
برای اتصال دنای موردنظر به دیسک آنزیم لیگاز (اتصال دهنده) استفاده میشود. این آنزیم پیوند فسفودی استر بین دو انتهای مکمل را ایجاد
میکند.
خیلی ممنونم که باعث شدید مطلب رو درست متوجه بشم🌸 -
Sara_R ببخشید ایشون دبیرن اگر میتون بگین این سوال رو هم به ما بگن ببینیم باید چه جوری حکم کنیم
@helen-owl
این سوال مال یکی ااز دوستان هست ما در تحلیل گزینه دوم گیر داریم باید این جور تستا رو چه جوری حکم کرد مثلا این تست در گزینه دوم گفته آب الکنرون به گیرنده الکترون میده و نگفته مستقیم و یا غیر مستقیم که ما بگیم درست میگه یا نه هیچ جای کتابم از این گزینه حرفی نشده فقط یه جای گفته آب منبع الکترون هست همین ازشون بپرسین ما باید چه حکمی کنیم البته من نمیدونم ایشون کین . -
@helen-owl
این سوال مال یکی ااز دوستان هست ما در تحلیل گزینه دوم گیر داریم باید این جور تستا رو چه جوری حکم کرد مثلا این تست در گزینه دوم گفته آب الکنرون به گیرنده الکترون میده و نگفته مستقیم و یا غیر مستقیم که ما بگیم درست میگه یا نه هیچ جای کتابم از این گزینه حرفی نشده فقط یه جای گفته آب منبع الکترون هست همین ازشون بپرسین ما باید چه حکمی کنیم البته من نمیدونم ایشون کین .@helen-owl ایشون فک کنم دانشجوی دندون پزشکین
که تو همین انجمن آلا جلسه رفع اشکال برامون میزارن
(مثل دیشب)
این سوالتونو نگه دارید تو جلسه بعدی (فک کنم هفته دیگ)که تشکیل میدن ازشون بپرسید🌸 -
دوستان
طبق خط کتاب درسی
میکند.
خیلی ممنونم که باعث شدید مطلب رو درست متوجه بشم🌸Sara_R در تکثیر ژن سنجش گفته است:
دوستان
طبق خط کتاب درسی
میکند.
خیلی ممنونم که باعث شدید مطلب رو درست متوجه بشم🌸خواهش میکنم عزیزم🌹🌱