IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
-
Mahan Xodayi 2 آره درسته.
گویچه قرمز صرفنظر از اینکه فرد گروه خونیش چیه ، مثل سایر یاخته ها در غشای خودشون کربوهیدرات های دیگه ای دارند. و گویچه های قرمز از یاخته های بنیادی میلوئیدی ساخته میشن که توانایی تمایز و تولید انواع یاخته هارو دارند -
Farhan Honar با قسمت دومش مشکل دارم...
نوشته این گویچع با توانایی تولید چندین نوع یاخته هست...
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست... -
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
Farhan Honar با قسمت دومش مشکل دارم...
نوشته این گویچع با توانایی تولید چندین نوع یاخته هست...
قسمت اولش درسته خب کربوهیدرات که فقط برا گروه خونی نیست...
ببین غلطه مورد دال درسته یاخته مادرشون توانایی تولید انواع یاخته رو داره ولی خود گویچه که نداره!!! -
Mahan Xodayi 2 مال من نوشته از یاخته هایی با توانایی تولید چندین نوع یاخته ایجاد شده اند.
-
Farhan Honar این چرا اینقد سوالا رو غلط داده:(
ببین سر چی نمره منفی گرفتما
اون مورد جهش و شارشم سوالشو غلط داده بود..... -
-
Mahan Xodayi 2
برای تحلیل و پاسخ تشریحی Pdfشو دانلود کن . شاید اشتباه هایی دیگه هم داشته باشم. -
Mahan Xodayi 2 سوال ۱۶۳ هم مورد د مشکل داره. بنظر من غلطع ولی درست گرفته
-
Farhan Honar اره برم پی دی افشو بگیرم.....مثلا میخام غلطامو در بیارم بیشتر غلط گیر کتاب شدم:/
-
بفرما ژنتیک با طعم ماز!
-
Farhan Honar نه چیش غلطع؟؟خم اینکه خمیدگی اثر بزاره یا نه تنظیم رونویسی قبل از رونویسی دیگه!!
-
Mahan Xodayi 2 مگه این خمیدگی مربوط به توالی افزاینده نیست ؟ در حین رونویسیه بنظر من
-
Marzieh Abouei بین گزینه یک چهار باید باشه ولی بنظرم چهار غلط تره....
چون یکی خالص باشه باباهه سالمه از نظر هموفیلی نمیشه دختر دوم بیمار باشه...
تو گزینه یکمفته مامانه دونوع کربوهیدرات داره پس او نداره پس نمیتونه او باشه!!!!! -
Marzieh Aboueireplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شده
Mahan Xodayi 2 اره جواب چهاره ولی حس میکنم یه احتمال رو در نظر نگرفتین ک به یک شک کردین . چون اصلا o نمیده
جوابشو بزارم آیا؟
-
Mahan Xodayi 2 گزینه ۱ با همون جاخالی اول حذف میشه
-
Farhan Honar درست میگیا چون رنا بسپاراز متصل شده بعدش میاد...
ولی من جمله خطا های کتابه که باید پذیرفت -
Farhan Honar ارع اینم گفته امکان ندارد دیگه
میدونم چهار غلط تره و قطعا جوابه اما یکم درست نیست اونم امکان ندارد -
Marzieh Abouei بله
-
Mahan Xodayi 2replied to Marzieh Abouei on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Marzieh Abouei در هر کی یه گزاره گفته است:
Mahan Xodayi 2 اره جواب چهاره ولی حس میکنم یه احتمال رو در نظر نگرفتین ک به یک شک کردین . چون اصلا o نمیدهخب او نمیده گفتم دیگه ولی او نمیده پس امکان ندارد برا همین میگم یکم درست نییت اما چهار خیلی غلطه
جوابشو بزارم آیا؟