IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 دفترچه ی کاغذی منظورته ؟ چون پی دی اف روی سایت قرار گرفته
-
Farhan Honar اره کاغذی رو میگم...
دیگه چشام کشش گوشی نداره... -
Mahan Xodayi 2 آره خیلی سخته
-
دوستان یه سوال
اینترون و اگزون فقط مربوط به ژن هایای هست که پروتئین سازی میکنند ؟ یا در سایر ژن های یوکاریوتی هم دیده میشه؟؟ -
Farhan Honar ژن های ای چیه؟؟
اینترون اگزونی در حد کتاب ما فقط مربوط به یوکاریوت و رنای پیک نابالغ هستش.... -
Farhan Honar کنموز جان درست گفت
-
Mahan Xodayi 2 منظورم ژن هایی بود
آره میدونم که اولا فقط مربوط به یوکاریوت هاست و دوما مربوط به ژن های هسته ایه نه حلقوی ها.
سوالم این بود که آیا در ژن هایی که رمز کننده ی پلی پپتید نیستند هم دیده میشن که مثل اینکه خیر . -
گزاره
مواقعی که رابطه مکملی بین رناهای مختلف دیده میشه ...... نام ببرید. -
Farhan Honar اهان نه دیگه خودت گفتی صرفا برا رنا پیکه..تی و ار رنا ندارنش
این ام ار ان ای رو رنا پیک و .. نزدیکه کنکوره بزور دارم رعایت میکنم:/ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
-
Mahan Xodayi 2 ممنون
-
Farhan Honar
در ترجمه بین ام و تی
در تنظیم بیان ژن بعد از رونویسی که بین ام و رناهای کوچیکه -
Matin Mousavi 1 باریک
-
-
Matin Mousavi 1 چرا قفل شدم
-
Mahan Xodayi 2 ب ا ر ی ک
-
Farhan Honar همینه درسته!؟
هرچی فکر میکنم دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
-
Matin Mousavi 1 آره همین دوتا هستن . قفلتو باز بنما
-
-
Matin Mousavi 1 همۀ مهره داران، ایمنی اختصاصی و همۀ جانوران، ایمنی غیراختصاصی دارند. ص غ