هر کی یه گزاره
-
siiina s دانش آموزان آلاءreplied to Farhan Honar on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
اسفنج واکوئل دفعی داشت ؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar ولی به نظرم واکوئل دفعی با واکوئل انقباضی فرق دارن!! واکوئل دفعی انقباضی چیه!!
-
Farhan Honar
@soniaaa
درسته -
siiina s شاید در یه دنیای دیگه داشته باشه
گفتم اشتباه متوجه شدم
دوستان شما هم تفاوت اسفنج و پارمسی رو دریابید -
siiina s دانش آموزان آلاءreplied to Farhan Honar on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
بله بعد اینک پیامو فرستادم پیام شما لود شد برام -
siiina s دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
جمله ازمون 21 ابان قلمچی تست شماره142 گزینه سومه -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to siiina s on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siiina s آقا واکوئل انقباضی برا آبه!! واکوئل دفعی برا چیز دیگهاس!! نمیدونم اینو چه جوری درست گرفتن!! واکوئل انقباضی رو من تو کتاب ندیدم حقیقت!!
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
ببخشید دفعیه انقباضی نبود مگ فصل پنج دهم ؟ -
siiina s دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
جمله کتاب اینه
برا پارامسی
ابی ک در نتیجه اسمز وارد میشود به همراه مواد دفعی توسط واکوئل های انقباضی دفع میشود
چون واکوئل انقباضی ب منظور دفع هس بهش گفته واکوئل دفعی انقباضی
نظرتون ؟ -
@soniaaa
ن این کلمه رو کتاب ب کار نبرده -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to siiina s on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siiina s کتاب چاپ جدید؟؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
بله من چک کردم الان کتابم 98 عه این جمله رو نوشته -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
چ شده است ؟! -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
Nothing
My book is old
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
oh yes no problem
the main point is you can edit your bii' until 11 tirفسفر سوزوندم خداوکیلی
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
-
در روش های مختلف عبور از غشا، اگر به منظور عبور آب باشد بدون مصرف هرگونه انرژی زیستی می باشد.
-
Marzieh Aboueireplied to Matin Mousavi 1 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 چرا هست یه اشاره ریززز زده بهش
-
Marzieh Aboueireplied to Marzieh Abouei on ۲۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
554/2263