IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
@soniaaa خب به نظرم
مثلا اینکه وقتی پمپ سدیم پتاسیم در حالت آرامش یون پتاسیم رو جابه جا میکنه برای برقرای پتانسیل آرامش نیست که برای حفظ پتانسیل هست. -
Punisher چرا دلیلش چی بوده؟
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
ی سوال؟
در گونه زایی دگر میهنی،ابتدا جدایی تولید مثلی در طی تغییرات ناگهانی رخ میده یا ابتدا شارش متوقف میشه؟
۲
۰
۸
۵تغییرات ناگهانی مال گونه زایی هم میهنی هست که یه مثالی بود برای گیاهان گل مغربی پلی پلوئیدی شد ناگهانی بود ولی مال گونه زایی هم دگر میهنی تغییرات به تدریجه و اول باید شارش قطع بشه که دو محیط باهم در ارتباط نباشن.
-
nazanin.mirzai درست گفتین
ولی هم میهنی هم ناگهانی تبودا؟؟بخ تدریج بود فک کنم نه؟ -
nazanin.mirzai
نه عزیزم جوابشو بالاتر گفتیم بخون -
Matin Mousavi 1 من بازم دیر اومدم
-
Matin Mousavi 1
گزاره دارین ؟ -
@soniaaa باید خلق کنم
-
Matin Mousavi 1