تو رشته ی تجربی امکانش هست؟
-
@حامد-صباحی عههه بابل که خیلی دانشگاه خوبیه
Matin Mousavi 1
اره نماش خیلی عالیه اما این رتبه بندی بر یه اساس دیگه هست که بهت می گم -
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شین@حامد-صباحی در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شینرتبم بهتر ازون باشه دیگه؟
-
Matin Mousavi 1
اره نماش خیلی عالیه اما این رتبه بندی بر یه اساس دیگه هست که بهت می گم@حامد-صباحی آره میدونم براساس رتبه و امکانات علمی هست
-
Matin Mousavi 1 در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
اره من خودم بابلیم اگه بشه که میرم ولی رتبه ی بالایی میخودا
-
@حامد-صباحی در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شینرتبم بهتر ازون باشه دیگه؟
mahsaaa rezaeee ببینید شما اگه اشتباه نکنم تا رتبه حدود ۳۰۰۰ میتونید کرمانشاه قبول شید مثلا
-
Matin Mousavi 1 در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
اره من خودم بابلیم اگه بشه که میرم ولی رتبه ی بالایی میخودا
mahsaaa rezaeee رتبه ۲۰۰۰ هم میشه
-
mahsaaa rezaeee ببینید شما اگه اشتباه نکنم تا رتبه حدود ۳۰۰۰ میتونید کرمانشاه قبول شید مثلا
Matin Mousavi 1 چه رشته ای؟
-
Matin Mousavi 1 چه رشته ای؟
mahsaaa rezaeee دارو
-
mahsaaa rezaeee رتبه ۲۰۰۰ هم میشه
Matin Mousavi 1 الان که ظرفیتو بردن بالا نمد ولی تا پارسال 1600 نمیشد پسر خالم با این رتبه رفت بجنورد پزشکی
-
Matin Mousavi 1 الان که ظرفیتو بردن بالا نمد ولی تا پارسال 1600 نمیشد پسر خالم با این رتبه رفت بجنورد پزشکی
mahsaaa rezaeee بله خب پزشکی یه چیز دیگهاس