هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa تو پیر چشمی و آستیک مات روی بیش از یک نقطه روی شبکیه تشکیل میشه اما در نزدیک بینی و دور بینی اگر در نزدیک بینی به جسم دور نگاه کنیم میفته جلو شبکیه این فک کنم باید میگفت بیش از یک کانون در چشم تشکیل میشه من تا حالا اینو ندیده بودم
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa یعمی میگفت بیش از یک کانون در چشم تشکیل میشه حرفی نبود ولی این رو شبکیه گفته اینو نمیدونم حقیقتا
-
@Soniaaa تو پیر چشمی و آستیک مات روی بیش از یک نقطه روی شبکیه تشکیل میشه اما در نزدیک بینی و دور بینی اگر در نزدیک بینی به جسم دور نگاه کنیم میفته جلو شبکیه این فک کنم باید میگفت بیش از یک کانون در چشم تشکیل میشه من تا حالا اینو ندیده بودم
@R-Aa
اهان من فکر کردم مثلا در یک زمان منظورشه نه این که ب اجسام مختلف نگاه کنیم گرفتم چیشد ممنون -
@R-Aa یعمی میگفت بیش از یک کانون در چشم تشکیل میشه حرفی نبود ولی این رو شبکیه گفته اینو نمیدونم حقیقتا
@R-Aa
منظورش همون بوده چون تست نیس پاسخنامس خیلی وسواس ب خرج نداده -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa خب سوال این جاس که ما میگیم نور مثلا در نزدیک بینی اگر به جسم دور نگاه کنیم میفته جلو شبکیه نه روی شبکیه این گفته روی شبکیه اینو نمیدونم خودمم
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Soniaaa خب سوال این جاس که ما میگیم نور مثلا در نزدیک بینی اگر به جسم دور نگاه کنیم میفته جلو شبکیه نه روی شبکیه این گفته روی شبکیه اینو نمیدونم خودمم
@R-Aa
خب میگم وسواس ب خرج نداده چون صرفا ی توضیح داده
تست نیست ک این -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa قسمت دوم گزینه 4 به نظرم منظورش اون رشته های بین دو طناب هست
-
@R-Aa
اهان اونا هم کوچک در نظر بگیریم ؟ -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa آره متاسفانه یه ایراد برش وارد حالا از جوهریم بپرسم اینو ببینم چی میگه
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa درنظر گرفته سونیا مگه به غیر این دو رشته عصبی رشته عصبی دیگه ای هم هست که متصل به طناب ها باشه
-
@Soniaaa درنظر گرفته سونیا مگه به غیر این دو رشته عصبی رشته عصبی دیگه ای هم هست که متصل به طناب ها باشه
@R-Aa
نه چرا میزنی
دارم سوال میپرسم دا نمیگم ک نیس
️
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa عه جمله بندیم این قد بد بود یعنی
-
@R-Aa
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa سونیا پاسخنامه چی گفته ؟
-
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa خب با این اوصاف پس اینارم رشته عصبی کوچک بگیریم و یه سوالم تو ذهنم هست اینه که دیدی مثلا یه سری رشته عصبی هم بین گره ها هست تو پالاناریا اونام جزو مرکزی هستن ؟ نظری نداری
-
@Soniaaa خب با این اوصاف پس اینارم رشته عصبی کوچک بگیریم و یه سوالم تو ذهنم هست اینه که دیدی مثلا یه سری رشته عصبی هم بین گره ها هست تو پالاناریا اونام جزو مرکزی هستن ؟ نظری نداری
@R-Aa
مغز از دو گره بهم جوش خورده تشکیل شده مغز هم مرکزیه
خب اون رشته ها همون جوش هستن ب نظر من منطقیه ک مرکزی باشن -
@R-Aa
مغز از دو گره بهم جوش خورده تشکیل شده مغز هم مرکزیه
خب اون رشته ها همون جوش هستن ب نظر من منطقیه ک مرکزی باشننوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده@Soniaaa با ورت میشه فک کنم خانوم بابایی بود یه گزاره داد که نوشتهبود در پالاناریا گره ها به هم جوش خوردن و گفتم غلطه و کتاب گره جوش خورده رو فقط برا حشرا آورده ایشون گفتن همین جوره
-
@Soniaaa با ورت میشه فک کنم خانوم بابایی بود یه گزاره داد که نوشتهبود در پالاناریا گره ها به هم جوش خوردن و گفتم غلطه و کتاب گره جوش خورده رو فقط برا حشرا آورده ایشون گفتن همین جوره
@R-Aa
بزار چک کنم کتابو شاید من اشتباه دیدم -
@Soniaaa با ورت میشه فک کنم خانوم بابایی بود یه گزاره داد که نوشتهبود در پالاناریا گره ها به هم جوش خوردن و گفتم غلطه و کتاب گره جوش خورده رو فقط برا حشرا آورده ایشون گفتن همین جوره
@R-Aa
راست میگی تو شکل کتاب گرها فاصله ندارن این شکل شماتیکه