هر کی یه گزاره

-
@Matrix انقباض رحم حین زایمان طبیعی و انقباض ماهیچه صاف غدد شیری با هورمون اکسی توسین هست نکته قشنگیه این آفرین
Rahman Aa @Soniaaa اگه منظورت اینه...
صاف درسته -
Rahman Aa @Soniaaa اگه منظورت اینه...
صاف درسته -
Rahman Aa گفتین دیگه...
-
منم چون گفتین ریپ زدم روش
-
بچها منظور از غدد شیری در تست
کل اندام
منظور هست نه صرفا غده های بافت پوششی اینو گفتم شاید کسی دیگه هم مشکل داشته باشه توش -
گزاره / در زمانی از دوره جنسی که بزرگ ترین غده برون ریز دیده میشود قطعا امکان مشاهده شدن فولیکول با یک لایه یاخته در غدد جنسی وجود دارد
....
اووسیت ثانویه به کمک یاخته های نوعی بافت پوششی که همانند یاخته های مخاط نای دارای زوائدی در غشا خود هستند وارد لوله فالوپ میشود -
@پارسا-کریم-خانی والا فک کنم آقا موقاری گفت تو تستای مختلفم دیدم این جمله رو حضور ذهن ندارم ولی شاید به تازگی تو گزینه دو هم دیدمش البت عین این جمله نه ها ولی بود
-
Rahman Aa
تا جایی که من تست زدم و اطلاع دارم، غدد شیری اینا هستن(سرچ کنید عکسا رو ببینید بهتره. برای اینکه بدآموزی نداشته باشه مجبور شدم خیلی برشش بزنم)
-
Rahman Aa
تا جایی که من تست زدم و اطلاع دارم، غدد شیری اینا هستن(سرچ کنید عکسا رو ببینید بهتره. برای اینکه بدآموزی نداشته باشه مجبور شدم خیلی برشش بزنم)
-
گزاره
اینو یادتون باشه خیالتون راحته: امسی توسین کلا کارش اخراج کردنه. حالا یا خروج شیر، یا خروج بچه از رحم مادر -
Rahman Aa
-
Rahman Aa خو این که متن کتابه. ص۱۱۳ پایین صفحه
اکسی توسین رو میگه(شانسی منم الاان یه گزاره درمورد اکسی توسین فرستادم)
اکسی توسین کلا بر ماهیچه اثر میزاره(یاخته هدف)
میشه گفت: اکسی توسین حکم همون فشار دادن رو داره.اونی که بر خود غدد شیری اثر میزاشت، پرولاکتین بود برای تولید شیر
-
میشه گفت: اکسی توسین حکم همون فشار دادن رو داره.اونی که بر خود غدد شیری اثر میزاشت، پرولاکتین بود برای تولید شیر
-
-
@پارسا-کریم-خانی نه خب جمله رو بخون که فرستادم یک چیز بد فمیدی غدد شیری کل اندام هست نه اون غدد خوشه انگوری که فرستادی
Rahman Aa متن کتاب رو کپی کردم: هورمون اکسی توسین، علاوه بر تأثیر در زایمان، ماهیچۀ صافِ غدد شیری را نیز منقبض می کند.
ماهیچه صاف که لزوما نباید برای کل اندام باشه(یه سری ماهیچه صاف فقط برای فشار دادن غدد شیری هستن. که اکسی توسین روی همونا اثر میزاره.)
مثل ماهیچه هایی که به مو وصل هستن و مو رو تکون میدن(شکل ۱ فصل ۵ یازدهم)نمیدونم چطور میگید: این تست اندام و غدد شیری رو یکسان فرض کرده.
-
Rahman Aa متن کتاب رو کپی کردم: هورمون اکسی توسین، علاوه بر تأثیر در زایمان، ماهیچۀ صافِ غدد شیری را نیز منقبض می کند.
ماهیچه صاف که لزوما نباید برای کل اندام باشه(یه سری ماهیچه صاف فقط برای فشار دادن غدد شیری هستن. که اکسی توسین روی همونا اثر میزاره.)
مثل ماهیچه هایی که به مو وصل هستن و مو رو تکون میدن(شکل ۱ فصل ۵ یازدهم)نمیدونم چطور میگید: این تست اندام و غدد شیری رو یکسان فرض کرده.
@پارسا-کریم-خانی ببین آفرین من یک ساعت همینو میگم ماهیچه صاف غدد شیری تو میگی غدد شیری بافت پوششی هست خودت همین الان گفتی اینو عکسشم فرستادی من میگم نه این جور نیست غدد شیری کل اون اندام در نظر میگیرن که ماهیچه صافم داره تو میگی نه غدد شیری بافت پوششی هست و ماهیچه نداره من بحثم رو اینه که دد شیری که میگم منظور همون کل اندام هست که ماهیچه صافم داره الان گرفتی چی میگم ؟
-