هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
-
Matin Mousavi 1 نیس؟
نکته نگفتم ها ،
یه نکته داره برا نادرست شدن گزاره،
یکم بقیه نگاش کنن میگم ،
گزاره غلطه
دلیلش جالب بود گذاشتمحذف کنم ؟
pouya hosein pour نه منطورم اینه که گزاره هاتون رو با گزاره مشخص کنید تا با پیام های عادی اشتباه نشن!
توی متن تاپیک هم گفتم
-
گزاره:سیناپس همواره باعث تحریک سلول پس سیناپسی میشود.
-
گزاره:سیناپس همواره باعث تحریک سلول پس سیناپسی میشود.
Ahmadreza Amanzadeh
غلطه، همه سیناپس ها که تحریکی نیستن -
Ahmadreza Amanzadeh
غلطه، همه سیناپس ها که تحریکی نیستن@Zeinab-Evazi
!Bravo -
گزاره:در یک نورون قطعا بخش هایی وجود دارند که هسته شان در مرکز قرار گرفته و بیشتر فضایشان را سیتوپلاسم در بر گرفته.
-
گزاره:در یک نورون قطعا بخش هایی وجود دارند که هسته شان در مرکز قرار گرفته و بیشتر فضایشان را سیتوپلاسم در بر گرفته.
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره
گفته است:
-
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره
گفته است:
-
Ahmadreza Amanzadeh دو تا نظریه میشه داد
داره در مورد خود نورون حرف میزنه جسم سلولی رو میگه که یدونس هایی ندارع
یا داره اون پشتیبان ها و نوروگلیا هارو میگه که بازم هر نورونی ندارش و قطعی نیست -
Ahmadreza Amanzadeh دو تا نظریه میشه داد
داره در مورد خود نورون حرف میزنه جسم سلولی رو میگه که یدونس هایی ندارع
یا داره اون پشتیبان ها و نوروگلیا هارو میگه که بازم هر نورونی ندارش و قطعی نیستMo Xo بله نادرسته و در مورد جسم سلولی میگه
ولی یاخته های پشتیبان(غلاف میلین) رو نمیگه چون هسته اونها در کناره قرار داره درست مثل چربی و یاخته های پوششی معده -
بیشتر یاخته های پوششی بر روی سطح یک پرز یا پرز هایی در روده باریک انسال سالم و بالغ با شبکه ای از گلیکوپروتئین ها و پروتئین ها در غشای پایه ، مرتبط هستند
pouya hosein pour غلطع مشکل قیدی داره بیشترشون نه برخیشون تماسن
-
Mo Xo بله نادرسته و در مورد جسم سلولی میگه
ولی یاخته های پشتیبان(غلاف میلین) رو نمیگه چون هسته اونها در کناره قرار داره درست مثل چربی و یاخته های پوششی معدهAhmadreza Amanzadeh بله برای همون اول اون بخش هایی رو بولد کردم بعدش ی نکته یادم اومد نظریه هارو گفتم اونم اینکه میگفت وسط قرار گرفته اما نه وسط سلول بعد دور خوردن و....
-
Ahmadreza Amanzadeh بله برای همون اول اون بخش هایی رو بولد کردم بعدش ی نکته یادم اومد نظریه هارو گفتم اونم اینکه میگفت وسط قرار گرفته اما نه وسط سلول بعد دور خوردن و....
Mo Xo دقیقا
-
گزاره:کانال اختصاصی ناقل عصبی همواره در تماس با فسفولیپید های غشاء است.
-
Ahmadreza Amanzadeh
درسته؟
چون فک میکنم از نوع پروتئین سراسرین که در تماس با غشا و فسفولیپید ها هم هستن... -
Ahmadreza Amanzadeh منظورتون کانالیه که در پس سیناپسی هست؟
چون در پیش سیناپسی که کانال ناقل نداریم -
Ahmadreza Amanzadeh منظورتون کانالیه که در پس سیناپسی هست؟
چون در پیش سیناپسی که کانال ناقل نداریمMo Xo بله پس سیناپسی
-
pouya hosein pour غلطع مشکل قیدی داره بیشترشون نه برخیشون تماسن
Mo Xo مشکل قیدی صحیح،
ولی همشون ارتباط دارن،
چون بافت پوششی غشای پای داره و اونم گلیکوپروتیین و پروتیین داره -
Mo Xo مشکل قیدی صحیح،
ولی همشون ارتباط دارن،
چون بافت پوششی غشای پای داره و اونم گلیکوپروتیین و پروتیین دارهpouya hosein pour اره همشون ارتباط دارن در استوانه ای
نمیدونم چرا مری دیدم:/داشتم چندلایه رو میگفتم -
گزاره
در انعکاس ماهیچه هدف میتواند اسکلتی نباشدپ.ن: گزاره اسونیه ولی نکتشو دوس دارم تا حالا بهش توجه نکرده بودم
-
گزاره
در انعکاس ماهیچه هدف میتواند اسکلتی نباشدپ.ن: گزاره اسونیه ولی نکتشو دوس دارم تا حالا بهش توجه نکرده بودم
Michael Vey در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
ن فکر کنم غلطه باید حتما اسکلتی باشه
البته طبیعتا دارم اشتباه میکنم