7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
@erfan-f
هرچیزی کمکی به انسان بکنه قابل ستایشه
دارو هم کم خدمت نکرده!انسان های اولیه ی برش ی جای زخم عفونت میکرد وتموم اما همین دارو الان مرگ و میر عفونترو ۹۹درصد کم کرده -
@erfan-f
داروسازا وقتی مفهمن که عرفان قرار نیست به مریضاش دارو بده :
-
تودلی شد
ماهیت تاپیک رو حفظ کنید
-
Mo Xo
بله در این شکی نیست که دارو ها خیلی میتونن کمک کننده باشن. شرکت های داروسازی الان یک بازار کثیف رو در تمام جهان راه انداختن ...نمونش داروخانه هایی که دور برمون مثه قارچ رشد می کنن و فقط دنبال فروش کالا هستن مثه یه سوپر مارکت .. و زندگی همراه با زجر و عوراض دارویی رو برای ما به ارمغان دارن و در حالیکه به نظرم تمام موجودات جوری خلق شدن که روزی بمیرن و این فرایند به میتونه در آینده به تعویق بیفته ولی هیچ وقت متوقف نمیشه ..
ولی عمر ما اون لحظاتی هس که به دیگران کمک میکنیم و خوشحالیم بدون هیچ دغدغه و بدنمون با ورزش قوی شدن و عضلاتی که تو پیری به کمکون میان و دستگاه گردش خونی که ورزیده شده و دستگاهه تنفسی که حجمش افزایش پیدا کرده در اثر دم وبازدهم های عمیق ... -
گزاره
در فردی ســــالم و بالغ ، بخشی از لوله گوارش که در سرتاسر طول نای ، پشت آن قرار میگیرد همانند رگ های خونی ای که در ناف کلیه مشاهده میشود ، از مهم ترین عضوی که در دم و بازدم نقش موثری ایفا میکند عبور میکند .لطفا با تحلیل کامل پاسخ بدید .
-
@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
در فردی ســــالم و بالغ ، بخشی از لوله گوارش که در سرتاسر طول نای ، پشت آن قرار میگیرد همانند رگ های خونی ای که در ناف کلیه مشاهده میشود ، از مهم ترین عضوی که در دم و بازدم نقش موثری ایفا میکند عبور میکند .لطفا با تحلیل کامل پاسخ بدید .
این شکل خوبه در حل این گزاره هم کمک کنندس
قراره۴۰۲ایی ها مشارکت کنن:| من بیشتر میام
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan Iranmanesh 1
نمی دونم ؛این سوالتون رو نگه می دارم که انشاءالله هفته آینده از خود استاد بپرسم -
پرستو بابایی گفتن پرسیدن استاد گفته غلطه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Rahman-Atafat
خب ،حرف استاد برای من خیلی مهمه ؛چون استاد گفتن پس همون رو در نظر می گیریم -
گزاره:در کلیه سمت چپ هر فرد بالغ میزان هماتوکریت در سیاهرگ کلیه بیشتر از سرخرگ کلیه است.
-
@Ahmadreza-Amanzadehآفرین خیلی قشنگه ببینیم چی میگن 1402 ای ها
-
Ahmadreza Amanzadeh درسته؟.....
به خاطر این که بخشی از مواد دفعی و .... خارج میشن و حجم قابل توجهی از پلاسما کاهش یافته..... و سلول های خونی موندن
پس هماتوکریت بیشتره -
M.Shajarian احساس میکنم تحلیلم اشتباه بود ولی دانسته هام در این حد بودن....
-
@Rahman-Atafat
-
M.Shajarian ببینیم بقیه چی میگن