هر کی یه گزاره

-
در اندام مرتبط با لوله گوارش انسان، بخشی به ذخیره نوعی ماده حاوی کلسترول و فسفولیپید می پردازد. در این اندام یاخته های آن به ترشح آنزیم می پردازند.
-
در اندام مرتبط با لوله گوارش انسان، بخشی به ذخیره نوعی ماده حاوی کلسترول و فسفولیپید می پردازد. در این اندام یاخته های آن به ترشح آنزیم می پردازند.
@0farzam0
ترشح چون گفته من باشم غلط میگیرم ولی اگه تولید میگفت درست میگرفتم -
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0farzam0 صفرا دونت آنزیم
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0farzam0
ترشح چون گفته من باشم غلط میگیرم ولی اگه تولید میگفت درست میگرفتم
فقط یه چیزی رو نفهمیدم
اگه طراح خواستش به انزیم های تولید شده درون سلول اشاره کنه چه نوع لفط انتقال رو میتونه براش به کار ببره ترشح؟ انتشار؟ همون داخل سلول منظورمه وقتی ساخته شدش -
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0farzam0 صفرا دونت آنزیم
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0farzam0
ترشح چون گفته من باشم غلط میگیرم ولی اگه تولید میگفت درست میگرفتم
فقط یه چیزی رو نفهمیدم
اگه طراح خواستش به انزیم های تولید شده درون سلول اشاره کنه چه نوع لفط انتقال رو میتونه براش به کار ببره ترشح؟ انتشار؟ همون داخل سلول منظورمه وقتی ساخته شدش@0farzam0
همون میگه تولید ب انتقالش گیر نمیده ب نظرم
یا گیرم بده میگه مثلا انزیم های پروتئینی میسازد که پلی پپتید انها توسط ریبوزوم های ازاد در سیتوپلاسم ترجمه میشود که تو هنوز نمیدونم اینو خوندی یا نه -
@0farzam0
یا گیرم بده میگه مثلا انزیم های پروتئینی میسازد که پلی پپتید انها توسط ریبوزوم های ازاد در سیتوپلاسم ترجمه میشود که تو هنوز نمیدونم اینو خوندی یا نه -
_Reza_
یعنی چی ریبوزوم ازاد نیس
دو نوع ریبوزوم داریم
یکی روی شبکه آندوپلاسمی زبر و اون یکی آزاد در سیتوپلاسم
ریبوزوم هایی که روی شبکه آندوپلاسمی زبر قرار دارد پروتئین هاشون رو می فرستن به دستگاه گلژی و از اونجا از طریق دستگاه گلژی به واکوئل لیزوزوم یا از طریق ویزیکول ها اگزوسیتوز میشد
اما ریبوزوم های آزاد در سیتوپلاسم پروتئین های که می سازن رو به هسته سیتوپلاسم میتوکندری و کلروپلاست می فرستند -
_Reza_
یعنی چی ریبوزوم ازاد نیس
دو نوع ریبوزوم داریم
یکی روی شبکه آندوپلاسمی زبر و اون یکی آزاد در سیتوپلاسم
ریبوزوم هایی که روی شبکه آندوپلاسمی زبر قرار دارد پروتئین هاشون رو می فرستن به دستگاه گلژی و از اونجا از طریق دستگاه گلژی به واکوئل لیزوزوم یا از طریق ویزیکول ها اگزوسیتوز میشد
اما ریبوزوم های آزاد در سیتوپلاسم پروتئین های که می سازن رو به هسته سیتوپلاسم میتوکندری و کلروپلاست می فرستند -
_Reza_
سوال من اینه که تمامی آنزیم های درون یاخته ای تو آنزیم های لیزوزومی خلاصه میشن؟! -
_Reza_
ببین اگه بگه پروتئین سازی در ریبوزوم های روی شبکه آندوپلاسمی زبر
نمیتونیم حکم کنیم که این یاخته آنزیم درون یاخته ای تولید کرده یا آنزیم رو ترشح کرده
اما اگه بگه پروتئین سازی در ریبوزوم های آزاد در سیتوپلاسم
اونوقت قطعاً این پروتئین ها و آنزیم ها به خارج از یاخته نرفتن و راحت تر میتونیم حکم کنیم -
@0farzam0
@Soniaaa
اها مرسی
فکر کردم چیزی به اسم انتقال فعال آنزیم درون سلول داریم که کارو خطرناکش کنه -
_Reza_
ببین اگه بگه پروتئین سازی در ریبوزوم های روی شبکه آندوپلاسمی زبر
نمیتونیم حکم کنیم که این یاخته آنزیم درون یاخته ای تولید کرده یا آنزیم رو ترشح کرده
اما اگه بگه پروتئین سازی در ریبوزوم های آزاد در سیتوپلاسم
اونوقت قطعاً این پروتئین ها و آنزیم ها به خارج از یاخته نرفتن و راحت تر میتونیم حکم کنیم -
@Soniaaa آره میدونم ایناروووو
اما خب چ ربطی به کیسه صفرا اینا داشت بحث ریبوزوم آزاد . اونم مثل روده بزرگ بگه آنزیم گوارشی تولید کرده قبول میکنیم چون گوارش درون سلولی داره لیزوزوم و اینا
بگه ترشح میکنه آنزیم گوارشی رو غلط میگیریم ._Reza_
ترکیبشو گفتم بهش در واقع حرفم یجور گزاره بود ربطش این بود!! -
@Soniaaa آره میدونم ایناروووو
اما خب چ ربطی به کیسه صفرا اینا داشت بحث ریبوزوم آزاد . اونم مثل روده بزرگ بگه آنزیم گوارشی تولید کرده قبول میکنیم چون گوارش درون سلولی داره لیزوزوم و اینا
بگه ترشح میکنه آنزیم گوارشی رو غلط میگیریم . -
_Reza_
نه اتفاقا تو گزاره عبارت گوارشی نبود
من میخواستم برسیم یه چیزی که تو سلوله و انزیم درون سلوله و هر سلولی به خصوص سلول های سازنده صفرا داره -
@0farzam0 پس من درست متوجه نشدم اینام دوازدهم. زیاده دنابسپاراز و هلیکاز و اینا اگ باز درست متوجه شده باشم :))
-
@0farzam0 دقت کن فرزام ترشح برای پروتین اوردن حکم کنن قطعا اگزو سیتوز شده شکی درش نیستو این عمل از غشاپلاسمایی (غشا خود سلول) رخ میده نه هیچ جای دیگه ایی پس من بعد جایی دییدی گفت ترشح فلان پروتین حکم کن قطعا قرار از غشا اصلی یاخته برون رانی شه /اما رها شدن ویا ازاد شدن این دوتا عملی غیر فعال هستند یعنی بدون صرف انرژیی زیستی رخ میدن مثلا هیستامسن ازاد شده از ماستوسیت های اسیب دیده دقت کن بگه ترشح غلطه یا انزیم در اکروزوم اسپرم ها اونم را میشه نه ترشح ببین اگر تو تست گفتن انزیمی با برون رانی رها میشود اینم درست بگیر منظورش اینه ترشح میشه مسخره کرده ولی خالی گفت رها میشه این یعنی بدون صرف هیچ انرژی زیستیی رخ بده /درثانی داش اینم یادت باشه هر انزیم درون سلول فعالیت میکنه الزاما ریبوزوم نساخته مثل آر ار ان آ و همچنین انزیم درونسلولی که ریبوزم شبکه اندوپلاسمی میسازه قطعا بعد ساخته شدن وارد شبکه میشن و بعدش مرن دستگاه گلوژی و درون لیزوزوم یا درون واکوئل ذخیره میشن و یا ترشح میشن بیرون و یا درغشا قرار مگرن دقت شود که اونی که تولیزوزوم هستت و واکوئل ترشح نمیشه درون سلول فعالیت میکنند و همچنین نگران نباش درون سلول درحد کتاب ترشح انزیم رخ نمیده همش به بیرون سلول این عمل رخ میده ودر اخر یادت باشه هر ترشحی انرژی زیستی نمیخواد داش مثلا همین ترشه در کلیه برا ادرار اینا اون که من گفتم ترشح انزیمه هرجا دیدی گفت ترشح انزی م حکم کن قطعا به بیرون سلول هست وانرژی مصرف میشه اونم از نوع آ ت پ
-
@0farzam0 پس من درست متوجه نشدم اینام دوازدهم. زیاده دنابسپاراز و هلیکاز و اینا اگ باز درست متوجه شده باشم :))
_Reza_
آفرین دو ساعت دارم همینو میگم ب من لبخند ژوکوند تحویل میدی