IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
-
-
Ainoor
منم همین فکر رو می کردم ،چون ممکنه اون فرد توی دوران ۶ ماه تا ۱۵ سال نهفتگی باشه که آلوده به ویروس هست ولی هنوز هیچ علامتی نداره .مثل HIV -
Ainoor
دقیقا منم همینطوری در نظر گرفتم -
پرستو بابایی پس یعنی از گزاره درسته؟
-
Ainoor
راستش من توی کتابم یادداشت کردم که غلطه ولی نمی دونم چرا -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره :اینترفرون نوع ۱ می تواند در فردی که هیچ علامتی ندارد ،ترشح شود .
اگه فک کنیم یکی از علامت ها اینترفرون نوع ۱ هستش پس غلطه
هیچ علامتی نداشته باشه یعنی کلا مخفی باشه و هیچ ریئَکتی نداشته باشه
گزاره غلطه -
Ainoor در هر کی یه گزاره گفته است:
@0Farzam0 میشه دلیل اینکه میگین بگین؟
من اینجور در نظر گرفتم که مثلا وقتی ویروس HIV وارد بدن میشه تا مدتی علامتی نیست اما اینترفرون نوع یک از یاخته های الوده ترشح میشه برا همین گفتم درسته شاید من منظورشون از علامت متوجه نشدماخه نگفته علائم به چه شکلی و شرح نداده
مثلا میتونیم بگیم HIV رو خود فرد آلوده متوجه نمیشه ولی خود سلول ها متوجه شدند و علائم در اونها بروز کرده -
@_POUYA_
ممنونم حالا متوجه شدم -
پرستو بابایی سلام بنظرم این گزارت درسته
دوستمون ویروس اچ آی وی رو خوب مثال زدن ببین اینترفرون نوع یک کار نداره به این که علام داره بیماری یا نه اصن کار نداره به اینا کافیه ویروس وارد سلول بشه تا این ژن در سلول بیان شه و تولید پروتیین اینترفرون یک کنه -
این پست پاک شده!
-
-
@_POUYA_
این توضیح بنداره ها رو گفته که نوعی ماهیچه حلقوی هستن ولی یه ماهیچه حلقوی هم داریم در معده که اون این تعریف براش درست نیست -
@Er نه تنها معده بلکه بقیه لوله گوارش هم ماهیچه حلقوی داره که بنداره نیستن