IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
ATY
من فک میکنم این لفظ حداقلا رو برای این آورده که مثلا نوع بازهای آلی رو پورین یا پیرمیدن در نظر بگیریم که میشه دو تا
و نوکلئوتید ها هم بر اساس قند یعنی دئوکسی ریبوز یا ریبوز که میشه دو نوع نه 3
پس غلطه.. البته یه جوری هست! -
@Er
@_POUYA_
این گزاره درسته
فرض کنید از DNA که داره رونویسی میشه چون کلمه حداقل رو آورده اون رشته الگو همه نوکلئوتید هاش باز آلی C هستش پس رشته رمزگذارش هم کلش میشه باز آلی G و RNA رونویسی شده کل باز هاش میشه G
پس ما حداقل ۲ باز آلی داریم و از اون جایی که RNA و DNA نوع قند هاشون متفاوته با اینکه دوتاشون باز G دارن پس حداقل ما ۳ تا نوکلئوتید داریم -
ATY
عالی .. ولی چیزی که هس فک کنم اینا میره تو بحث شمارشی ها که برا کنکور ما نمیاد البته این ازون آسوناشه
نظام قدیمی ها این حداقل حداکثرا زیاد میکردن:/ ..
البته نمیدونم این از نظر طراحا شمارشی هست یا نیست -
@Er
اوهوم درسته
جالب بود برای خودم گفتم به اشتراک بزارم -
سلام و درود
گزاره
انزیم کراتین کیناز برخلاف انزیم های بسپاراز مولکول فسفات را از ترکیب فسفات دار جدا می کند.
@تجربیا
@R-Aa -
Erfan Iranmanesh 1
سلام کراتین کیناز اسمش تو کتاب نیست بهتره بگه در فرایند ساخته شدن آ ت پ از کراتین فسفاتو اینکه بله درسته گزارتون
فقط مولکول فسفات گفته یون فسفات هست نمیدونم درست بگیرم یا نه طبق این -
Erfan Iranmanesh 1 غلطه ؟
-
@R-Aa درسته