هر کی یه گزاره

-
@Rahman-Atafat حالا اگر فقط بگه پتانسیل عمل چی؟
-
@0Farzam0 درسته...
دلیلش رو از متن کتاب و تصویر کتاب ثابت کرده بود -
@Rahman-Atafat حالا اگر فقط بگه پتانسیل عمل چی؟
@0yasin-sh0 والا استدلال من این بود که نورون موقع ای که فعالیت صبی دارد قطعا در پتانسیل عمل هست ولی وقتی فعالیت الکتریکی دارد الزاما در پتانسیل عمل نیست چون اختلاف پتانسیل الکتریکی رو باید در محدوده منفی 70 نگه دارد پس فعالیت الکتریکی دارد
-
@Rahman-Atafat اینم هست....
ولی درمورد پتانسیل عمل،اونم داریم اثبات کرده بود@0yasin-sh0 کجای کتاب ابنو گفته که پتانسیل عمل داریم اونجا به دو دلیل اینو مگم در حد کتاب اولا کتاب در ص اول گفتا یک نوشته میلین عایق میکنه و دوما در فالیت همون گفتار نوشته ما کانال های دریچه دار نداریم در این مناطق پس پتانسیل عمل هم نداریم / اینو ک گفته که پتانسیل عمل داریم اگر میشه بگید /
-
@Rita یکم دقت کن گفته پتانسیل و فعالیت الکتریکی نداریم پتانسیل نداریم این قبول ولی فعالیت الکتریکی داریم
@Rahman-Atafat
اها ممنونم حواسم نبود -
این پست پاک شده!
-
گزاره : در نورون دارای غلاف میلین بین دو گره رانویه پتانسیل عمل وجود ندارد.
-
@0yasin-sh0
درست؟ -
-
@0yasin-sh0 نگو که بین دو گره رانویه رو مثلا در سلول حسی در نظر گرفتی که مثلا یک میلین در دندریت داره ویه میلین در اکسون داره و بینشم هستس اومدی گفتی مثلا هسته رو درنظر میگیریم
-
@0yasin-sh0 نگو که بین دو گره رانویه رو مثلا در سلول حسی در نظر گرفتی که مثلا یک میلین در دندریت داره ویه میلین در اکسون داره و بینشم هستس اومدی گفتی مثلا هسته رو درنظر میگیریم
@Rahman-Atafat
اگه در نورون نگفته بود تو خون سلول پشتیبان پتانسیل عمل داشتیم -
@Rahman-Atafat
اخه نگفته قطعا در هر
اگه ازین چیزا میگفت اره حرف شما بود -
@Rahman-Atafat این درسته
ایول -
@Rahman-Atafat این درسته
ایول -
@Rahman-Atafat جایزه اینکه درست جواب دادی لایک کردم
-
بچه ها آیا جوانه های جانبی میتونن ریشه هم بسازن در زیست یازدهم در روش خوابانیدن گفته از محل گره ها ساقه و برگ جدید و ریشه جدید پدید میاد ( از دیشب سات 12 تا الان مخم درگیرش حتی توخواب چند باری ازخواب بیدار شدم
:grimacing_face
-
بچه ها آیا جوانه های جانبی میتونن ریشه هم بسازن در زیست یازدهم در روش خوابانیدن گفته از محل گره ها ساقه و برگ جدید و ریشه جدید پدید میاد ( از دیشب سات 12 تا الان مخم درگیرش حتی توخواب چند باری ازخواب بیدار شدم
:grimacing_face
@Rahman-Atafat
خب لاابد میتونن دیگه
شما میگین نشه شاید ؟