تولد
-
sadeghsabeti
درود
استاد نمیدونم میبینید یا نه
امیدورام 120 ساله بشید و از زندگیتون نهایت لذت رو ببرید
تولدتون مبارک باشه -
دورد. تولد عزیزیاست که زحمات زیادی برای ما کشیدن و واقعا از جون مایه گذاشتن. تولد استاد بزرگوار و خوش قلب و درجه یک.
استاد ثابتی بزرگوار آرزوی بهترین هارو برای شما دارم. تولدتون خیلی مبارکه
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی کنکوری @دهم @یازدهم @دوازدهم تجربی تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Matin Mousavi 1 تولد آقای ثابتی مبارک باشه انشاءالله دیگه شاگردشون نشم
-
دورد. تولد عزیزیاست که زحمات زیادی برای ما کشیدن و واقعا از جون مایه گذاشتن. تولد استاد بزرگوار و خوش قلب و درجه یک.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی کنکوری @دهم @یازدهم @دوازدهم تجربی تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Matin Mousavi 1 ولی خداییش این نیاز به یه نکته به تو نداشت
-
sadeghsabeti
استاد تولدتون مبارک انشالا ۱۲۰ساله بشین و همیشه سلامت باشین و شادی تو رگای زندگیتون جریان داشته باشه -
Matin Mousavi 1
سلام آقا موسوی ممنون بابت تاپیک
sadeghsabeti
سلام استاد ثابتی
تولدتون خیلی خیلی مبارک باشه امیدوارم که 120 سال با کلی موفقیت و شادی و سلامتی عمر کنید -
تولدتون مبارک استاد
sadeghsabeti -
sadeghsabeti سلام استاد تولدتون مبارک ان شاءالله سالیان سال زندگی با عزت و سالم داشته باشید
-
Matin Mousavi 1
سلام آقا موسوی ممنون بابت تاپیک
sadeghsabeti
سلام استاد ثابتی
تولدتون خیلی خیلی مبارک باشه امیدوارم که 120 سال با کلی موفقیت و شادی و سلامتی عمر کنید@sania-Andiravan
-
با تاخیر
مبارکه...
-
تولدتون مبارک باشه استاد انشالله سایتون همیشه بالا سر آلایی ها باشه