رویش .
-
fatemeh201678 قبول با شه نمازت گلم اشکال نداره ما هم قرارمون یه سلام بعد نماز بود سمت ما حدود ۵و۵:۱۵ اذان میزنه به هر حال حضورت همه مون شاد می کنه ممنون که هستی ما رو هم دعا کن گلم
-
@zahra-m1999 چشم حتما..شماهم دعاکن
-
سلام دوستان امیدوارم مث همیشه خوب باشین!
ببخشید من شاید چند روز نتونم صب زود بیدارشم چون سرماخوردگی شدید گرفتم و دکتر بهم گفته با استراحت بهتر میشم.
بازم ببخشین.
دعام کنین زوودتر خوب شم.مرسی همگی -
ببخش زهرایی جونم
@zahra-m1999 -
Zahra M باشه حتما️
-
-
Zahra M خواهش..انشاالله زودخوب میشی..اماخوب شدی لطفاتوتایپیک پست انگیزشی هم بگذار یاکلاهرچی فک میکنی بدردمون میخوره
-
سلام صبحتون بخیر️
-
fatemeh201678 سلام صبحتون به خیر گلم
-
Zahra M خواهش من تو چرا شبیه همیم اینقدر
به خاژر حساسیتم وگرد وغبار گلوم داغونه دیروز بارون اومد رفتم زیر بارون سرما خوردم
سردرد ها میگرنی هم از یه طرف از طرف دیگه دندون عقل در کل دارم منهدم میشم
.....ان شاالله که زود خوب میشی گلی . -
بچه های رویش سلام حالتون چطور
.....
جوانه را نگاه کن چقدر نحیف است امااراده اش را ببین گاه از میان تخته سنگی سر بر می آورد
شجاعتش را ببین سر بر می آورد بدون ترس از باد وطوفان و چقدر خم می شود چقدر سردش میشود روزگاری را
می گذراند تا درختی شود محکم واستوار. جوانه بزن شاید خدا خورشید پشت ابر را برای تاباندن منتظر رویش تو گذاشته باشد شاید همین که جوانه زدی روزگارت بهاری شد شاید هم زمستان مگر فرقی می کند وظیفه ی تو جوانه زدن است بقیه اش دست کسی ست که خوب وبد را بهتر از من وتو میداند جوانه بزن .....
دوستتون دارم رویشی ها گلم وقتی فکرش می کنم همه به چیزی که می خواستیم رسیدم خیلی لذت بخش و اسه چشیدن این لذتم که شده بجنگیم
یادتون باشه این که ادم زخمی ببازه خیلی بهتر از این که پا توی میدون نزاره -
-
با اینکه یکم طولانیه ولی خیلی قشنگه حتما بخونین
همه شنیدیم که وقتی آرزویی رو برای خودت متصور میشی، حتما توانایی رسیدن به اون آرزو رو داشتی که تونستی حتی بهش فکر کنی..
پشت نکن به آرزوهات!
هر کسی آرزوی پزشکی تهران و دندون بهشتی و… رو نداره
هرکسی آرزوی برق شریف و مکانیک امیرکبیر رو نداره..
فقط کافیه باور کنی، شوق سوزان برای رسیدن بهش رو داشته باشی، ایمان بیاری که اگه راهی رو که افراد موفق رفتن رو طی کنی
رسیدن به موفقیت حتمیه…
تو که این آرزو ها رو داری پس حتما لیاقت رسیدن بهش رو داشتی که این رویا سراغت اومده
تو این دنیای پر از فراوانی به راستی سهم تو چیه…
دلت نمیخاد عصر پاییزتو تو یه کافه بشینی و فنجون قهوتو از کنار سویچ ماشین آخرین مدلت برداری و بنوشی و قرار کاری هاتو چک کنی…
یه نگاه به شهر که بندازی
پر از لیسانسه هایی که فقط اسم یه لیسانسه یا فوق لیسانس رو یدک میکشن
قبولی تو دانشگاه ضامن موفقیت نیست!
چرا که هر رشته دانشگاهی بازار کار موفق نداره بازی بین ۲ تا ۳ هزار نفر اوله.
قبولی تو فلان رشته تو شهر های گوشه کنار کشور تو رشته هایی که بازار کار ندارند و فقط تنها چیزی که میمونه یه برگه به نام مدرکه!
کاش تو هم داد بزنی بگی منم بازی..
کاش قدر بدونیم که خدا هر روز اجازه زندگی کردن بهتون میده..
اینکه هر روز اجازه زندگی رو داری یعنی اون بالایی از تو توقع بیشتری داره
یعنی اینکه جایگاه تو اینی که الان هستی نیست..
رفیق یادت باشه بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه
تا موفقیت فقط یه گام فاصله داری اونم ایمان به خودته…
نیازه آدم بعضی وقتا با خودش و وجدانش خلوت کنه… شاید داری عوضی راهو میری…
این رسمش نیس…
این جواب اون همه سختی که تو این ۱۲ سال درس خوندن کشیدی نیست…
بجنب بزار شادی باشه بعد کنکور
نه حسرت و افوس…#انگیزشی
-
یه وقتایی امیدت رو از دست میدی
یه وقتایی فکر میکنی دیگه نمیشه… ادامه دادن فایده نداره
یه وقتایی تموم آرزوهات یادت میره و خودت رو تو هیاهوی کنکور گم میکنی…
از خودت و بقیه میپرسی: واقعا میشه؟ اگه تلاش کنم میرسم؟ میتونم موفق شم؟
با قاطعیت بهت میگم میتونی، تو میتونی طعم شیرین رسیدن به هدفت رو حس کنی…
فقط باید خودت رو باور کنی!
خودت رو باور کن دوست من…تو فوق العاده ای.
تموم آرزوهات واقعی میشن اگر بخوای!
اگر تسلیم شدی، اگر تلاش نمیکنی و اگر جازدی یعنی تو هدفت رو نمیخوای…نمیخوای یه زندگی خوب داشته باشی! نمیخوای تحصیل تو یه رشته و دانشگاه خوب رو تجربه کنی!
با تمام وجود بجنگ! حتی اگر نتیجه دلخواهت رو نگیری، حسرت نمیخوری…سرت رو بالا میاری و با خودت میگی هرکاری که لازم بود انجام دادم اما خدا صلاحم رو بهتر از خودم میدونه.
باور کن خستگی و بی خوابی این روزا یادت میره تنها چیزی که میمونه نتیجه کنکور هست که یک عمر زندگیت رو تحت تاثیر قرار میده!#انگیزشی
-
-
fatemeh201678 در رویش . گفته است:
Zahra M خواهش..انشاالله زودخوب میشی..اماخوب شدی لطفاتوتایپیک پست انگیزشی هم بگذار یاکلاهرچی فک میکنی بدردمون میخوره
اینم پست انگیزشی!
امیدوارم کلی انگیزه بگیری فاطمه جان
موفق باشین دوستان رویشی -
فردا ک صبح خوابم میاد از پس فردا منم هستم
-
Zahra M مرسی️
-
@dr-sobhan خخخخ برعکس همه ک میگن ازفرداشروع میکنم
101/621