7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
مخاط مژک دار
-
Mahan Xodayi 2 و داداش وقتی میگه پرده های صوتی حاصل چین خوردگی های مخاط حنجره به سمت داخل هستند یعنی چی ، میشه گفت پرده های صوتی جنسشون مخاط؟
-
Reza Dolatsha بله درسته ،مخاط به سمت داخل چین خورده که تارهای صوتی رو ایجاد کردن و نفسی که بازم میده بیرون باعث ایحاد صدا میشه
من کلی در مورد اون مخاط و بینیو.. گشتم اصلا هیچی راحبش نیست!!یه چن جا هم که مطلب کاملا علمی برا دوران متخصصین بود هم یه چیزایی خلاف اینه، که کل بینی مخاط داره و.....برای همین بهتره کلا اون محل دقیقشو بیخیال بشیم بیشتر گیج کننده
-
Mahan Xodayi 2 آره کلا باید زیاد تو مطالب علمی نگردی! چون بعضی جاها خلاف کتابه و آدمو گیج میکنه. همون که کتاب گفته رو باید در نظر بگیری. حالا اگه تغییرش نداده باشن! باید ببینی توی کتاب جدید چی نوشته
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 نه مطلب تغییر نکرده دنبال یه عکسی بودم که محل دقیق شروع مخاط مژکدار رو نشون بده ولی متاسفانه پیدا نمیکنم سر راهمم چنتا مقاله خوندم
-
-
Mahan Xodayi 2 دست درد نکنه همیشه زحمت میدیم ... گفتم شاید سقف بینی که گیرنده هاش مژک دارن مخاط هست و ... که دیگ اینقدر لازم نبود مرسی از همتون
-
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 دیدم اینو ولی دقیق نگفته مقالشم بخون
بعد یه عکسی هست مثل شش ماهی زده اون عقب تر گفته ولی این از نوک بینی گفته محاط داریم دقیقا همون چیزی که گفتم تخصصی ها میخونن که کلش مخاط هست در حالی که ما میخونیم از انتهای بینی مخاط شروع میشه...
بهتره وارد بحر نشیم -
Reza Dolatsha خواهش میکنم:))کاری نکردم
-
Mahan Xodayi 2 من آناتومی حفره بینی رو هم نگاه کردم ولی اونم چیز مشخصی نداشت
-
Matin Mousavi 1 اره....سکرت بین خودشونه:/بما نمیگن مثل اینکه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
دلم یه دعوای زیستی میخواد. یه دعوا و کشمکش حسابی و جر و بحث
-
Matin Mousavi 1 ️اره واقعا از تایپیک های فرهاد که تو ی ساعت دویستا پیام داشتیم
یادش بخیر جوانی -
Mahan Xodayi 2 دیدی گفتم فرهاد غیب میشه
Farhan Honar باریوک چه خبر؟؟! خوب میگذره؟
-
Matin Mousavi 1 من که اسکرینم گرفتم توام میشی
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mahan Xodayi 2 من نه من نه
-