دوست دارید تو کارتون بهترین باشید یا اولین؟
-
بچه ها یه سوال
لطفا از این جوابای که بهترین بودن اول بودن میاره رو بذارید کنار -
بچه ها یه سوال
لطفا از این جوابای که بهترین بودن اول بودن میاره رو بذارید کنار -
بچه ها یه سوال
لطفا از این جوابای که بهترین بودن اول بودن میاره رو بذارید کنار@farzam-yousefi فکر میکنم بهتر بودن
چون زیاد اهل رقابت نیستم که واسه اول بودن جنگ کنمبه نظر من این که تو کارت موفق باشی و بهتر از بقیه انجامش بدی و آدمی باشی که تو اون زمینه آدما بتونن بهت اعتماد کنن باارزش تره
-
@farzam-yousefi فکر میکنم بهتر بودن
چون زیاد اهل رقابت نیستم که واسه اول بودن جنگ کنمبه نظر من این که تو کارت موفق باشی و بهتر از بقیه انجامش بدی و آدمی باشی که تو اون زمینه آدما بتونن بهت اعتماد کنن باارزش تره
-
بهنظر من اول بودن خیلی هیجان انگیزه
چون هر چیم بگذره هر قدم هر کسی تو اون زمینه اول باشه بازم تو اونو به وجود اوردی اگه تو نبودی هیچ کودوم از اون بهترینا هم نبودن چون تو اولینی -
بچه ها یه سوال
لطفا از این جوابای که بهترین بودن اول بودن میاره رو بذارید کنار@farzam-yousefi قطعا بهترین باشم اولینم
-
بهترین!
-
بچه ها یه سوال
لطفا از این جوابای که بهترین بودن اول بودن میاره رو بذارید کنار@farzam-yousefi اولین باشم
چون بهترین بودن یعنی پیشرفت بیشتر از بقیه تو حیطه ای که توش تخصص داری
اما اولین بودن یعنی خودت پایه گذارش باشی و بقیه بیان تو چیزی که خودت پایه گذاری کردی تخصص کسب کنن
مثلا ما الانشم کلی دانشمند خفن داریم که باعث پیشرفت روز به روز تکنولوژی میشن،اما مثلا حرف از برق و الکتریسیته که میشه همه ذهنشون میره سمت کسایی مثل تسلا و فارادی و ادیسون و....
چون اونا پایه گذارش بودن! :))) -
بچه ها یه سوال
لطفا از این جوابای که بهترین بودن اول بودن میاره رو بذارید کنار@farzam-yousefi بنظرم اولین. چون بهترین بودن یه چیز بی نهایته.. ینی هیچ وق تو نمیتونی بهترین باشی همیشه بهتر از بهترینم وجود داره. اما چیزی که نه از بین میره ن فراموش میشه اولینه