انتقاد نظر صحبت پیشنهاد حرف حدیث و...
-
@Zahra-Hamrang
واقعا بی ذوقی؟ یا تظاهر میکنی به بی ذوق بودن؟ -
@fazel-zakeri
سلام زیستون خوبه کنکور ۴۰۲ موفق باشید -
@Saghi-Mortazavi
@Infinitie-A
Mo Xo
Michael Vey
Matin Mousavi 1
@Ariana-Ariana ایشون خانم هستن گفتم بدونین خودم تازه فهمیدمGharibe Gomnam در انتقاد نظر صحبت پیشنهاد حرف حدیث و... گفته است:
Ariana Ariana ایشون خانم هستن گفتم بدونین خودم تازه فهمیدم
منم میدونستم
-
@Elham650
بی الایش و ساده زیست؟ -
@Felli
بی پروا و ریسک پذیر هستی؟ -
@Felli
بی پروا و ریسک پذیر هستی؟Gharibe Gomnam
نمدولی نه ۱۰۰ درصد
بگم ۶۰ _۷۰ درصد این طوریم درسته -
@Saghi-Mortazavi
@Infinitie-A
Mo Xo
Michael Vey
Matin Mousavi 1
@Ariana-Ariana ایشون خانم هستن گفتم بدونین خودم تازه فهمیدمGharibe Gomnam
جدی واو -
مویُم هستم
-
بگم ؟نگم؟ دارم؟ندارم؟ اهمیت؟
منو هم نقد کنید ، خیلی خرسند میشم
از نسیه بیزارم -
Matin Mousavi 1
سلام
به ایران و نژاد آریایی و هر چیزی که بهش مربوطه خیلی علاقه دارید(البته بعضی جاها ممکنه به تعصب تبدیل شده باشه(خیلی کم))
چند تاپیک با همین موضوع زدید که آلاخونه رنگ تاریخ و ادب فارسی به خودش گرفت که بعد از دیدنشون فهمیدم که چه افتخاراتی در گذشته داشتیم(چه در فرمانروایی و چه در اخلاق) بیشتر به خوندن تاریخ ایران ترغیب شدم و دربارشون کنجکاو شدم (البته گذاشتم بعد کنکور)
انگار در صحبت کردنتون احتیاط میکنید که کسی ناراحت نشه.
موفق باشید -
Matin Mousavi 1
سلام
به ایران و نژاد آریایی و هر چیزی که بهش مربوطه خیلی علاقه دارید(البته بعضی جاها ممکنه به تعصب تبدیل شده باشه(خیلی کم))
چند تاپیک با همین موضوع زدید که آلاخونه رنگ تاریخ و ادب فارسی به خودش گرفت که بعد از دیدنشون فهمیدم که چه افتخاراتی در گذشته داشتیم(چه در فرمانروایی و چه در اخلاق) بیشتر به خوندن تاریخ ایران ترغیب شدم و دربارشون کنجکاو شدم (البته گذاشتم بعد کنکور)
انگار در صحبت کردنتون احتیاط میکنید که کسی ناراحت نشه.
موفق باشیدHhh Hh تشکر بانو(به قول حامد
)
-
@Elham650
بی الایش و ساده زیست؟ -
سلاااام من میدونم اسم تاپیک طولانی شده
اما ایده ای که سونیا جان @soniaaa دادن لایق تاپیک زدن بود اگر عمری باقی بود و اخراج نشدیم این تاپیک رو نشانک بزنید ۵ سال بعد بیایم مرور خاطرات کنیم
خب ببینید این تاپیک میتونه همیشه پا برجا باشه
دوستانی که دوست دارن انتقادهایی که راجع بهشون میشه رو ببینن میتونن بیان اینجا و اعلام بکنن و بعد بقیه نظرشونو راجع به اون ادم میگن
شما حتما لازم نیست نظراتی که بهتون نسبت میدن رو بپذیرین فقط میخوایم ببینیم دیدگاه ها و سک نگرش ها نسبت به اشخاص در افراد متفادت چطوریه؟
دعوت میکنم از -
@fazel-zakeri آقا فرهاد سلطان ادبیات و ادب هستی 🥲