آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=0f40260f8ee)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=0f40260f8ee)
-
سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟سلام
با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
کارایی که من میکنم:
۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده میخوابه و توصیه نمیکنم.
و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
.
.
.
چقد چیز میدونستم -
بریم سراغ یه صبحونه خوشمزه به اسم پنکیک
مواد لازم:
یه پیمانه شیر ،یه پیمانه آرد
۳ق غ شکر،۳ق غ روغن مایع
یه عدد تخم مرغ
نوک قاشق چایخوری وانیل
یه قاشق چایخوری بکینگ پودراول تخم مرغ رو هم میزنیم بعد وانیل و شکر رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم
بعدش روغن مایع اضافه میکنیم
بعدش بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط میکنیم آرد رو الک میکنیم و به مخلوط اول اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
در مرحله ی آخر هم شیر رو اضافه میکنیم
حالا کف تابه رو کمی چرب میکنیم و یه ملاقه از مخلوط به دست اومده میریزیم کف تابه و بعد چند دقیقه برش می گردونیم
و همینطوری بقیه پنکیک ها رو درست میکنیم
میتونید از مربا و عسل هم استفاده کنیدنوش جان
پ ن:عکس رو مجبور شدم دانلود کنم چون یادم رفته بود عکس بگیرم
-
@haniehno
گوشت اش سوخته؟
بوی سوختگی میده گوشت؟ -
سلام
ی سوال داشتم
اگر تا به حال کاپ کیک فنجونی درست کردید( بدون فر یا با فر)، خواستم بپرسم که فنجون ها آسیبی نمی بینن آیا؟
Anzw 18 سلام
نه مشکلی نداره،
البته اگه جنس فنجون ها خیلی بد نباشه -
فکر کنم جای ایشون در این تاپیک خالی بود -
@nazanin-mirzai در آشپزی
گفته است:
فکر کنم جای ایشون در این تاپیک خالی بودوای
خودتون درست کردید اگه اره روشسو بزارین