آشپزی

-
سارا M 0
جدی؟
من فکر کردم اینجوریه که سفیده رو جدا میکنیم و با همزن هم میزنیم تا پف کنه و بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم و دیگه زرده استاده نمیشه.
پس الان اول زرده اضافه بشه و و آخرسر سفیدهHhh Hh
اره عزیزم
پف کردن کیک چون به سفیده تخم مرغ هم ربط داره بهتره ک آخر سر خوب هم بزنی کف کنه و بعد اضافه بشه ک بعدش کیک بالافاصله پخت کنه. اگ همون اول اضافه شه معمولا پف کمتری ب کیک میدهزرده هم همون موقع خودش.
-
سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟سلام
با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
کارایی که من میکنم:
۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده میخوابه و توصیه نمیکنم.
و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
.
.
.
چقد چیز میدونستم -
سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟سلام
با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
کارایی که من میکنم:
۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده میخوابه و توصیه نمیکنم.
و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
.
.
.
چقد چیز میدونستمنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Hamrang
ممنونم -
-
نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بریم سراغ یه صبحونه خوشمزه به اسم پنکیک
مواد لازم:
یه پیمانه شیر ،یه پیمانه آرد
۳ق غ شکر،۳ق غ روغن مایع
یه عدد تخم مرغ
نوک قاشق چایخوری وانیل
یه قاشق چایخوری بکینگ پودراول تخم مرغ رو هم میزنیم بعد وانیل و شکر رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم
بعدش روغن مایع اضافه میکنیم
بعدش بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط میکنیم آرد رو الک میکنیم و به مخلوط اول اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
در مرحله ی آخر هم شیر رو اضافه میکنیم
حالا کف تابه رو کمی چرب میکنیم و یه ملاقه از مخلوط به دست اومده میریزیم کف تابه و بعد چند دقیقه برش می گردونیم
و همینطوری بقیه پنکیک ها رو درست میکنیم
میتونید از مربا و عسل هم استفاده کنیدنوش جان
پ ن:عکس رو مجبور شدم دانلود کنم چون یادم رفته بود عکس بگیرم
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیاین بگین آبگوشتی که سوخته رو چجوری دوباره سرپا کنیم؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
@haniehno
گوشت اش سوخته؟
بوی سوختگی میده گوشت؟ -
سلام
ی سوال داشتم
اگر تا به حال کاپ کیک فنجونی درست کردید( بدون فر یا با فر)، خواستم بپرسم که فنجون ها آسیبی نمی بینن آیا؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18 سلام
نه مشکلی نداره،
البته اگه جنس فنجون ها خیلی بد نباشه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فکر کنم جای ایشون در این تاپیک خالی بودنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai به به
-
فکر کنم جای ایشون در این تاپیک خالی بود -
فکر کنم جای ایشون در این تاپیک خالی بودنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
بهبه🥰
-
فکر کنم جای ایشون در این تاپیک خالی بود -
@nazanin-mirzai در آشپزی
گفته است:
فکر کنم جای ایشون در این تاپیک خالی بودوای
خودتون درست کردید اگه اره روشسو بزارین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط nazanin.mirzai انجام شده@salma-khajavi بله
البته کار اصلی و بیشترش با مادرم بوده و بنده نقش کمی داشته ام
و حتما روش تهیه شو میزارم . -
@salma-khajavi بله
البته کار اصلی و بیشترش با مادرم بوده و بنده نقش کمی داشته ام
و حتما روش تهیه شو میزارم .نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
ممنونم منتظریم
ی سوال لواشک چیه؟زرشک؟ -
Anzw 18 سلام
نه مشکلی نداره،
البته اگه جنس فنجون ها خیلی بد نباشه -
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt
عالی
نوش جان️