Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. آشپزی🍽🥞🎂
هرچی تودلته بریز بیرون7
M.anM
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
A
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
پناه دل 🌱
_
بعضی وقت‌ها حال آدم اونقدر بد میشه که حتی نمی‌دونه با چه کلماتی باید توصیفش کنه... دیشب من همینطور بودم اما وقتی چند آیه از قرآن خوندم دیدم واقعا بعضی آیاتش یه آرامش عجیبی به دل میدن برای همین دوست دارم توی این تاپیک مجموعه‌ای از همین جملات و محتواها بزاریم ، در صدرش آیه‌هایی از قرآن که آرامش‌بخشن و همین‌طور فیلم‌ها، عکس‌ها یا جمله‌هایی که می‌تونن حس خوبی منتقل کنن و آروممون کنن اینجوری هر وقت حالمون بد شد بیایم اینجا سر بزنیم، بخونیم و ببینیم و حالمون یه کم بهتر بشه امیدوارم توی لحظه‌های سخت این کلمات و تصاویر بتونن پناه دلمون باشن
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
نوشته های با ارزش
AmirbernosiA
درود به دوستان ؛) دیدم جای این تاپیک خالی بین بقیه تاپیکا بریم سر اصل مطلب! تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
انتخاب رشته
F
سلام من هنرستان رشته ماشین آلات کشاورزی سبک خوندم و الان مهندسی هوافضا پیام نور قبول شدم و ریاضیم هم ضعیفه بنظرتون میتونم ادامه بدم یا نه یا بنظرتون چه رشته ای باید برم؟
غیر درسی
تست زنی
T
دورود دوستان شما چه منبع تستی رو پیشنهاد میکنید
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
کانال شـــ🌱ـــروع یه جامعه برای استارتاپ های تازه نفس
Sadra00S
داشتم داستان شروع استارتاپ‌های خارجی رو می‌خوندم و دیدم اکثرشون با به اشتراک گذاشتن محصول اولیه‌شون توی Hacker News و Product Hunt خیلی کمک گرفتن: هم بازخورد گرفتن، هم شناخته شدن و مسیرشون سریع‌تر جلو رفت. مثل Dropbox وقتی فقط یه ویدئو کوتاه دمو داشت، اون رو توی Hacker News منتشر کرد. هزاران نفر دیدن، عضو لیست انتظار شدن و همین شد جرقه‌ی رشدش. یا Notion یکی از بزرگ‌ترین جهش‌هاش رو بعد از لانچ در Product Hunt گرفت؛ بازخوردها باعث شد خیلی سریع‌تر مسیر توسعه رو درست کنن. . اون موقع به خودم گفتم: «چرا ما یه جای رایگان نداشته باشیم که هر نفر محصول یا ایده‌ش رو معرفی کنه و بازخورد واقعی بگیره؟» برای همین کانال «شروع» رو زدم. صرفاً برام بودن یه جایی مثل Hacker News بودن مهمه و هر کسی که این کارو بهتر بلده می‌تونه بهم بگه تا من کمکش کنم و کلا قید کانالو بزنم. این کانال رو زدم تا هر کسی که چیز جدیدی لانچ کرد یا می‌خواست ایده‌ای رو تست کنه، سریع بازخورد بگیره از یه جامعه واقعی. من می‌تونم کمک کنم اعضای کانال زیاد بشن، ولی محتوای واقعی و ارزشمند برمی‌گرده به شما و فعالیتتون. لینک کانال :https://t.me/IRstartnews
غیر درسی
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
تک بعدی نبودن !!
_
سلام دوستان عزیز ️ بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ... اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :)) اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ... @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
غیر درسی
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
یعنی تو این جلسه چی می گذره؟
M.anM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قادر به پخش نیست
Hg L 0H
بعد مدت ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه گاهی وقتا یه ویدئو درسی رو که داخل تلگرام میبینم یه کاری پیش میاد و از تلگرام کامل خارج میشم ولی تل هنچنان تو پس زمینه هست دوباره که میرم ویدئو رو پخش کنم با وجود این که قبلا نصفشو دیدم این برام میاد که برنامه قادر به پخش ویدئو نبود و..... لطفا اگه راهکاری دارین واسه این که درستش کنم بگید خیلی از کارام مونده🥲 @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @فارغ‌التحصیلان_آلا
غیر درسی
ته تقاریِ تابستون:)
ari_14A
سلام سلام امیدوارم حالِ دلتون خوب باشه خیلی وقت بود تاپیک تولد برای کسی نزدم ولی خب اوشون فرق دارن هم اینک هم ماهِ خودمه:)هم اینک یکی از آدمایی بود ک از اینجا برام موند. تولدِ @Aqua اوشونه. همونجا‌که‌شایع‌میگه: بهترین‌رفیق‌منی پایه‌ثابتی،شریک‌غمی بعید میدونم دیگه مثل تو ببینه زمین از خوبِ خیلیا خیلی بهتری:)🫂 سنت از خیلیا کمتر بود ولی معرفتت از خیلیا بیشتر. خلاصه ک امیدوارم امسال بشه همونی ک میخوای چون میدونم چقد براش تلاش کردی و چقد لایقشی آرزوهات برات خاطره شن🤍️ @Michael-Vey @Narges_ @ماهلین-سایتمون @Zahra2020 @Anzw-18 @Ainoor @Ramos9248 @Hhh-Hh دیگ بقیه یادم نیست اگه کسی میدونین تگ کنین مرسی ازتون🤌
غیر درسی

آشپزی🍽🥞🎂

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
238 دیدگاه‌ها 38 کاربران 7.8k بازدیدها 35 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hhh HhH Hhh Hh

    سلام
    چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
    همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

    jahad_121J آفلاین
    jahad_121J آفلاین
    jahad_121
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #26

    Hhh Hh

    یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
    باید بسته بسته باشه
    درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

    حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

    بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

    اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

    786

    Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • jahad_121J jahad_121

      Hhh Hh

      یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
      باید بسته بسته باشه
      درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

      حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

      بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

      اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

      Hhh HhH آفلاین
      Hhh HhH آفلاین
      Hhh Hh
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #27

      @jahad-128
      که اینور👌🏻
      پس رو در کیک پز پارچه بذارم؟
      برای قالبی که تو توستر میذاریم چی؟

      أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

      jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Hhh HhH Hhh Hh

        سلام
        چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
        همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

        m.hmtM آفلاین
        m.hmtM آفلاین
        m.hmt
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #28

        Hhh Hh
        ۱. بکینگ پودرش
        ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

        Hhh HhH jahad_121J 2 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • م مِهردُخت

          سلام و درود به همه 🌻❤
          لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
          این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
          رو با هم به اشتراک بذاریم
          و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
          و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
          پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
          و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
          دعوت میکنم از:

          @soniaaa
          Anzw 18
          Gharibe Gomnam
          @roghayeh-eftekhari
          chichak am
          @حامد-صباحی
          @حمید-صباحی
          @m-hmt
          @sania-Andiravan
          z Gheibi

          🌻🌻
          و بقیه دوستان

          دانش-آموزان-آلاء
          تجربیا
          ریاضیا
          انسانیا

          m.hmtM آفلاین
          m.hmtM آفلاین
          m.hmt
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #29

          @Elham650 چه تایپک خوبی خیلیییم عالی 😍

          1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • m.hmtM m.hmt

            Hhh Hh
            ۱. بکینگ پودرش
            ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

            Hhh HhH آفلاین
            Hhh HhH آفلاین
            Hhh Hh
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #30

            @m-hmt
            ممنونم🙏🏻
            این رو هم امتحان میکنم👌🏻

            أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

            1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Hhh HhH Hhh Hh

              @jahad-128
              که اینور👌🏻
              پس رو در کیک پز پارچه بذارم؟
              برای قالبی که تو توستر میذاریم چی؟

              jahad_121J آفلاین
              jahad_121J آفلاین
              jahad_121
              فارغ التحصیلان آلاء
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #31

              Hhh Hh

              اولی رو اره دومی امتحان نکردم

              دومی ما همون ظرف کیک خودش می زاشتیم ولی زیاد پف نمی کرد.

              بیشتر همون قبلش زیاد باید پف کنه پوک بشه

              786

              Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • m.hmtM m.hmt

                Hhh Hh
                ۱. بکینگ پودرش
                ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

                jahad_121J آفلاین
                jahad_121J آفلاین
                jahad_121
                فارغ التحصیلان آلاء
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
                #32

                @m-hmt

                اره اینا هم خیلی مهمه

                786

                1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Hhh HhH Hhh Hh

                  سلام
                  چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                  همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                  سارا M 0س آفلاین
                  سارا M 0س آفلاین
                  سارا M 0
                  خیرین کوچک دریا دل
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #33

                  Hhh Hh
                  برای درست و حسابی پف کردنش:
                  علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
                  موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.

                  من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد😂

                  اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                  پس رهاش کن بره؛)

                  Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • jahad_121J jahad_121

                    Hhh Hh

                    اولی رو اره دومی امتحان نکردم

                    دومی ما همون ظرف کیک خودش می زاشتیم ولی زیاد پف نمی کرد.

                    بیشتر همون قبلش زیاد باید پف کنه پوک بشه

                    Hhh HhH آفلاین
                    Hhh HhH آفلاین
                    Hhh Hh
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #34

                    @jahad-128
                    که اینطور...
                    ممنونم🙏🏻

                    أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • سارا M 0س سارا M 0

                      Hhh Hh
                      برای درست و حسابی پف کردنش:
                      علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
                      موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.

                      من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد😂

                      Hhh HhH آفلاین
                      Hhh HhH آفلاین
                      Hhh Hh
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                      #35

                      سارا M 0
                      جدی؟
                      من فکر کردم اینجوریه که سفیده رو جدا میکنیم و با همزن هم میزنیم تا پف کنه و بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم و دیگه زرده استاده نمیشه.
                      پس الان اول زرده اضافه بشه و و آخرسر سفیده🤔👌🏻

                      أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                      سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • Hhh HhH Hhh Hh

                        سارا M 0
                        جدی؟
                        من فکر کردم اینجوریه که سفیده رو جدا میکنیم و با همزن هم میزنیم تا پف کنه و بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم و دیگه زرده استاده نمیشه.
                        پس الان اول زرده اضافه بشه و و آخرسر سفیده🤔👌🏻

                        سارا M 0س آفلاین
                        سارا M 0س آفلاین
                        سارا M 0
                        خیرین کوچک دریا دل
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #36

                        Hhh Hh
                        اره عزیزم
                        پف کردن کیک چون به سفیده تخم مرغ هم ربط داره بهتره ک آخر سر خوب هم بزنی کف کنه و بعد اضافه بشه ک بعدش کیک بالافاصله پخت کنه. اگ همون اول اضافه شه معمولا پف کمتری ب کیک میده😅 زرده هم همون موقع خودش.

                        اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                        پس رهاش کن بره؛)

                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Hhh HhH Hhh Hh

                          سلام
                          چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                          همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                          Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HD
                          فارغ التحصیلان آلاء ⭐
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده
                          #37

                          Hhh Hh در آشپزی🍽🥞🎂 گفته است:

                          سلام
                          چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                          همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                          سلام
                          با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
                          کارایی که من میکنم:
                          ۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
                          ۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
                          ۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
                          ۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
                          و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده می‌خوابه و توصیه نمیکنم.
                          و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
                          اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
                          .
                          .
                          .
                          چقد چیز میدونستم🙄😂

                          So
                          What is the point
                          of every thing?...

                          Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          5
                          • Zahra.HDZ Zahra.HD

                            Hhh Hh در آشپزی🍽🥞🎂 گفته است:

                            سلام
                            چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                            همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                            سلام
                            با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
                            کارایی که من میکنم:
                            ۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
                            ۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
                            ۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
                            ۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
                            و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده می‌خوابه و توصیه نمیکنم.
                            و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
                            اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
                            .
                            .
                            .
                            چقد چیز میدونستم🙄😂

                            Hhh HhH آفلاین
                            Hhh HhH آفلاین
                            Hhh Hh
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                            #38

                            @Zahra-Hamrang
                            ممنونم🤩🙏🏻

                            أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                            Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Hhh HhH Hhh Hh

                              @Zahra-Hamrang
                              ممنونم🤩🙏🏻

                              Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HD
                              فارغ التحصیلان آلاء ⭐
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                              #39

                              Hhh Hh 😄

                              So
                              What is the point
                              of every thing?...

                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Anzw 18A آفلاین
                                Anzw 18A آفلاین
                                Anzw 18
                                فارغ التحصیلان آلاء
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                #40

                                سلام
                                ی سوال داشتم🙄
                                اگر تا به حال کاپ کیک فنجونی درست کردید( بدون فر یا با فر)، خواستم بپرسم که فنجون ها آسیبی نمی بینن آیا😁؟

                                -در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

                                یاحسین💙

                                1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Anzw 18A آفلاین
                                  Anzw 18A آفلاین
                                  Anzw 18
                                  فارغ التحصیلان آلاء
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                  #41

                                  سلام
                                  ی سوال داشتم🙄
                                  اگر تا به حال کاپ کیک فنجونی درست کردید( بدون فر یا با فر)، خواستم بپرسم که فنجون ها آسیبی نمی بینن آیا😁؟

                                  -در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

                                  یاحسین💙

                                  nazanin.mirzaiN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • م آفلاین
                                    م آفلاین
                                    مِهردُخت
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                    #42

                                    pancake.jpg
                                    بریم سراغ یه صبحونه خوشمزه به اسم پنکیک🥞😋
                                    مواد لازم:
                                    یه پیمانه شیر ،یه پیمانه آرد
                                    ۳ق غ شکر،۳ق غ روغن مایع
                                    یه عدد تخم مرغ
                                    نوک قاشق چایخوری وانیل
                                    یه قاشق چایخوری بکینگ پودر

                                    اول تخم مرغ رو هم میزنیم بعد وانیل و شکر رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم
                                    بعدش روغن مایع اضافه میکنیم
                                    بعدش بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط میکنیم آرد رو الک میکنیم و به مخلوط اول اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
                                    در مرحله ی آخر هم شیر رو اضافه میکنیم
                                    حالا کف تابه رو کمی چرب میکنیم و یه ملاقه از مخلوط به دست اومده میریزیم کف تابه و بعد چند دقیقه برش می گردونیم
                                    و همینطوری بقیه پنکیک ها رو درست میکنیم
                                    میتونید از مربا و عسل هم استفاده کنید

                                    نوش جان😋❤🥞

                                    پ ن:عکس رو مجبور شدم دانلود کنم چون یادم رفته بود عکس بگیرم😅

                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    13
                                    • چیچکچ آفلاین
                                      چیچکچ آفلاین
                                      چیچک
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                      #43

                                      بیاین بگین آبگوشتی که سوخته رو چجوری دوباره سرپا کنیم؟ 😑

                                      Hamed.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      7
                                      • چیچکچ چیچک

                                        بیاین بگین آبگوشتی که سوخته رو چجوری دوباره سرپا کنیم؟ 😑

                                        Hamed.sH آفلاین
                                        Hamed.sH آفلاین
                                        Hamed.s
                                        فارغ التحصیلان آلاء
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
                                        #44

                                        @haniehno
                                        گوشت اش سوخته؟
                                        بوی سوختگی میده گوشت؟

                                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • Anzw 18A Anzw 18

                                          سلام
                                          ی سوال داشتم🙄
                                          اگر تا به حال کاپ کیک فنجونی درست کردید( بدون فر یا با فر)، خواستم بپرسم که فنجون ها آسیبی نمی بینن آیا😁؟

                                          nazanin.mirzaiN آفلاین
                                          nazanin.mirzaiN آفلاین
                                          nazanin.mirzai
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                          #45

                                          Anzw 18 سلام
                                          نه مشکلی نداره،
                                          البته اگه جنس فنجون ها خیلی بد نباشه

                                          به آزادگی درخت سرو...🍃

                                          Anzw 18A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها


                                          • 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 11
                                          • 12
                                          • درون آمدن

                                          • حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

                                          • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه
                                            • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                                            • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                                            • استفاده از ابزارهای ادیتور
                                            • معرفی گروه‌ها
                                            • لینک‌های دسترسی سریع