Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. آشپزی🍽🥞🎂
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
نوشته های با ارزش
AmirbernosiA
درود به دوستان ؛) دیدم جای این تاپیک خالی بین بقیه تاپیکا بریم سر اصل مطلب! تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)
غیر درسی
و اما آخرین خوان از عمومی ها،عربی!
M.ShajarianM
سلام خسته نباشید عربی هم جهت هم خوانی تاپیکش رو زدم امید که از این آزمون با نتیجه ای خوب گذر کنیم
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
هم خوانی هویت
M.ShajarianM
درود بر شما این تاپیک رو به جهت مطالعه هویت زدم
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی

آشپزی🍽🥞🎂

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
231 دیدگاه‌ها 36 کاربران 4.5k بازدیدها 35 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • bahar mohammadi 0B آفلاین
    bahar mohammadi 0B آفلاین
    bahar mohammadi 0
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #21

    یه توصیه
    وقتی دارین ماکارونی میندازین داخل آب جوش ، حتما مقداری زردچوبه یا پودر گوجه خشک برای رنگ دار شدنش بریزید که از اون ور کمتر رب استفاده کنین .
    من حتی گاهی به جای رب ، گوجه و فلفل دلمه ای ميندازم خیلی بهتر میشه
    #صرفه جویی در مصرف رب😄

    خدا رو چه دیدی شاید شد🤍💫
    پ.ن : یک معمار

    1 پاسخ آخرین پاسخ
    9
    • محمد فوادم آفلاین
      محمد فوادم آفلاین
      محمد فواد
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
      #22

      یچیز خیلی کاربردی هم میگم که مرتبط با آشپزی نیس ولی خیلیییی کاربردیه :>>
      توی مسافرتا اگه رفتین طبیعتی جایی و یه هندونه همراهتون بردین و خواستین هندونه خنک بشه ، اگه رودخونه ای چیزی نبود و یا نمیخواستین بذارین توی رودخونه ، با یه کاردی چیزی یه لایه سطحی از پوست هندونه رو بکنین . این باعث میشه تا آب توی پوستش تبخیر بشه و از اونجا که یه فرآیند گرماگیر رخ میده در نتیجه هندونه خنک میشه !! بدون هیچ دردسری و با کمترین امکانات ✌️🤩
      تا یه ترفند دیگه فعلا 😂😎

      ツ

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      12
      • Hamid.sH آفلاین
        Hamid.sH آفلاین
        Hamid.s
        فارغ التحصیلان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
        #23

        20220912_003233.jpg

        یه نوع کیک
        من اسمشو گذاشتم تیرامیسو ژله ای🥧🍨

        مروح کن دل و جان را... 🌊🕊

        1 پاسخ آخرین پاسخ
        12
        • Hamed.sH Hamed.s

          هر غذایی رو بلدم اگر خواستین در خدمتم😊🍫

          SunnivaS آفلاین
          SunnivaS آفلاین
          Sunniva
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #24

          @Hamed-s

          سلام دستور پخت کیک تریلیچه رو دارین میشه بزارید ممنون 😁

          1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • Hhh HhH آفلاین
            Hhh HhH آفلاین
            Hhh Hh
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #25

            سلام
            چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
            همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

            أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

            jahad_121J m.hmtM سارا M 0س Zahra.HDZ 4 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • Hhh HhH Hhh Hh

              سلام
              چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
              همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

              jahad_121J آفلاین
              jahad_121J آفلاین
              jahad_121
              فارغ التحصیلان آلاء
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #26

              Hhh Hh

              یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
              باید بسته بسته باشه
              درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

              حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

              بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

              اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

              786

              Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • jahad_121J jahad_121

                Hhh Hh

                یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
                باید بسته بسته باشه
                درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

                حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

                بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

                اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

                Hhh HhH آفلاین
                Hhh HhH آفلاین
                Hhh Hh
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #27

                @jahad-128
                که اینور👌🏻
                پس رو در کیک پز پارچه بذارم؟
                برای قالبی که تو توستر میذاریم چی؟

                أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Hhh HhH Hhh Hh

                  سلام
                  چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                  همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                  m.hmtM آفلاین
                  m.hmtM آفلاین
                  m.hmt
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #28

                  Hhh Hh
                  ۱. بکینگ پودرش
                  ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

                  Hhh HhH jahad_121J 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • م مِهردُخت

                    سلام و درود به همه 🌻❤
                    لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
                    این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
                    رو با هم به اشتراک بذاریم
                    و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
                    و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
                    پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
                    و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
                    دعوت میکنم از:

                    @soniaaa
                    Anzw 18
                    Gharibe Gomnam
                    @roghayeh-eftekhari
                    chichak am
                    @حامد-صباحی
                    @حمید-صباحی
                    @m-hmt
                    @sania-Andiravan
                    z Gheibi

                    🌻🌻
                    و بقیه دوستان

                    دانش-آموزان-آلاء
                    تجربیا
                    ریاضیا
                    انسانیا

                    m.hmtM آفلاین
                    m.hmtM آفلاین
                    m.hmt
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #29

                    @Elham650 چه تایپک خوبی خیلیییم عالی 😍

                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • m.hmtM m.hmt

                      Hhh Hh
                      ۱. بکینگ پودرش
                      ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

                      Hhh HhH آفلاین
                      Hhh HhH آفلاین
                      Hhh Hh
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                      #30

                      @m-hmt
                      ممنونم🙏🏻
                      این رو هم امتحان میکنم👌🏻

                      أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Hhh HhH Hhh Hh

                        @jahad-128
                        که اینور👌🏻
                        پس رو در کیک پز پارچه بذارم؟
                        برای قالبی که تو توستر میذاریم چی؟

                        jahad_121J آفلاین
                        jahad_121J آفلاین
                        jahad_121
                        فارغ التحصیلان آلاء
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #31

                        Hhh Hh

                        اولی رو اره دومی امتحان نکردم

                        دومی ما همون ظرف کیک خودش می زاشتیم ولی زیاد پف نمی کرد.

                        بیشتر همون قبلش زیاد باید پف کنه پوک بشه

                        786

                        Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • m.hmtM m.hmt

                          Hhh Hh
                          ۱. بکینگ پودرش
                          ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

                          jahad_121J آفلاین
                          jahad_121J آفلاین
                          jahad_121
                          فارغ التحصیلان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
                          #32

                          @m-hmt

                          اره اینا هم خیلی مهمه

                          786

                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • Hhh HhH Hhh Hh

                            سلام
                            چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                            همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                            سارا M 0س آفلاین
                            سارا M 0س آفلاین
                            سارا M 0
                            خیرین کوچک دریا دل
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                            #33

                            Hhh Hh
                            برای درست و حسابی پف کردنش:
                            علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
                            موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.

                            من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد😂

                            اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                            پس رهاش کن بره؛)

                            Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • jahad_121J jahad_121

                              Hhh Hh

                              اولی رو اره دومی امتحان نکردم

                              دومی ما همون ظرف کیک خودش می زاشتیم ولی زیاد پف نمی کرد.

                              بیشتر همون قبلش زیاد باید پف کنه پوک بشه

                              Hhh HhH آفلاین
                              Hhh HhH آفلاین
                              Hhh Hh
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                              #34

                              @jahad-128
                              که اینطور...
                              ممنونم🙏🏻

                              أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • سارا M 0س سارا M 0

                                Hhh Hh
                                برای درست و حسابی پف کردنش:
                                علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
                                موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.

                                من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد😂

                                Hhh HhH آفلاین
                                Hhh HhH آفلاین
                                Hhh Hh
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                #35

                                سارا M 0
                                جدی؟
                                من فکر کردم اینجوریه که سفیده رو جدا میکنیم و با همزن هم میزنیم تا پف کنه و بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم و دیگه زرده استاده نمیشه.
                                پس الان اول زرده اضافه بشه و و آخرسر سفیده🤔👌🏻

                                أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                                سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • Hhh HhH Hhh Hh

                                  سارا M 0
                                  جدی؟
                                  من فکر کردم اینجوریه که سفیده رو جدا میکنیم و با همزن هم میزنیم تا پف کنه و بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم و دیگه زرده استاده نمیشه.
                                  پس الان اول زرده اضافه بشه و و آخرسر سفیده🤔👌🏻

                                  سارا M 0س آفلاین
                                  سارا M 0س آفلاین
                                  سارا M 0
                                  خیرین کوچک دریا دل
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                  #36

                                  Hhh Hh
                                  اره عزیزم
                                  پف کردن کیک چون به سفیده تخم مرغ هم ربط داره بهتره ک آخر سر خوب هم بزنی کف کنه و بعد اضافه بشه ک بعدش کیک بالافاصله پخت کنه. اگ همون اول اضافه شه معمولا پف کمتری ب کیک میده😅 زرده هم همون موقع خودش.

                                  اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                                  پس رهاش کن بره؛)

                                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Hhh HhH Hhh Hh

                                    سلام
                                    چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                                    همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                                    Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HD
                                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده
                                    #37

                                    Hhh Hh در آشپزی🍽🥞🎂 گفته است:

                                    سلام
                                    چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                                    همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                                    سلام
                                    با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
                                    کارایی که من میکنم:
                                    ۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
                                    ۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
                                    ۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
                                    ۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
                                    و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده می‌خوابه و توصیه نمیکنم.
                                    و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
                                    اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
                                    .
                                    .
                                    .
                                    چقد چیز میدونستم🙄😂

                                    So
                                    What is the point
                                    of every thing?...

                                    Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    5
                                    • Zahra.HDZ Zahra.HD

                                      Hhh Hh در آشپزی🍽🥞🎂 گفته است:

                                      سلام
                                      چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                                      همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                                      سلام
                                      با تجربه خودم میگم کل هرچی کیک سبک تر باشه بیشتر پف میکنه
                                      کارایی که من میکنم:
                                      ۱)سفید و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم بعد سفیده رو انقد هم میزنیم که کف کنه و حتی وقتی ظرف رو سروته کنی نریزه اینو آخر سر به کل مواد اضافه میکنی.(اینجا باید یکم با حوصله باشی)
                                      ۲)از روغن جامد ترجیحا استفاده کن به جای روغن مایع چون سبک تره
                                      ۳)بعضیا هم به جای شیر ماست میریزن یا یه قاشق ماست به شیر اضافه میکنن(البته اینو خودم انجام ندادم)
                                      ۴)وقتی مواد رو داری هم میزنی آخر کار بعد ریختن سفیده تخم مرغ خیلی کم هم بزن که فقط باهم مخلوط بشن اونم تا حد امکان کم باشه. و با یه قاشق بزرگ شبیه ملاقه که عمیق باشه توش مواد رو دورانی هم بزنید یعنی هی مچتون رو بچرخونید که حباب هوا بره تو کیک.
                                      و یه نکته کوچیک این که اگه بخوای پودر کاکائو بزنی باید بیشتر هم بزنی که زود تر کف سفیده می‌خوابه و توصیه نمیکنم.
                                      و یه چیز دیگه یادم اومد این که بعضیا کشمش میریزن تو کیک و همین باعث میشه سنگین بشه.
                                      اها اینم بگم که بعضیا واسه برسی کردن این که کیک پخته یا نه با چوب کبریت کیک سوراخ میکنن توی فر و این خودش باعث میشه که پف اش بخوابه.
                                      .
                                      .
                                      .
                                      چقد چیز میدونستم🙄😂

                                      Hhh HhH آفلاین
                                      Hhh HhH آفلاین
                                      Hhh Hh
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                      #38

                                      @Zahra-Hamrang
                                      ممنونم🤩🙏🏻

                                      أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                                      Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Hhh HhH Hhh Hh

                                        @Zahra-Hamrang
                                        ممنونم🤩🙏🏻

                                        Zahra.HDZ آفلاین
                                        Zahra.HDZ آفلاین
                                        Zahra.HD
                                        فارغ التحصیلان آلاء ⭐
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                        #39

                                        Hhh Hh 😄

                                        So
                                        What is the point
                                        of every thing?...

                                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Anzw 18A آفلاین
                                          Anzw 18A آفلاین
                                          Anzw 18
                                          تجربی
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                          #40

                                          سلام
                                          ی سوال داشتم🙄
                                          اگر تا به حال کاپ کیک فنجونی درست کردید( بدون فر یا با فر)، خواستم بپرسم که فنجون ها آسیبی نمی بینن آیا😁؟

                                          ağla gönlüm ağla

                                          یاحسین💙

                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها


                                          • 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 11
                                          • 12
                                          • درون آمدن

                                          • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه
                                            • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                                            • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                                            • استفاده از ابزارهای ادیتور
                                            • معرفی گروه‌ها
                                            • لینک‌های دسترسی سریع