Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. آشپزی🍽🥞🎂
هرچی تودلته بریز بیرون7
M.anM
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
پناه دل 🌱
_
بعضی وقت‌ها حال آدم اونقدر بد میشه که حتی نمی‌دونه با چه کلماتی باید توصیفش کنه... دیشب من همینطور بودم اما وقتی چند آیه از قرآن خوندم دیدم واقعا بعضی آیاتش یه آرامش عجیبی به دل میدن برای همین دوست دارم توی این تاپیک مجموعه‌ای از همین جملات و محتواها بزاریم ، در صدرش آیه‌هایی از قرآن که آرامش‌بخشن و همین‌طور فیلم‌ها، عکس‌ها یا جمله‌هایی که می‌تونن حس خوبی منتقل کنن و آروممون کنن اینجوری هر وقت حالمون بد شد بیایم اینجا سر بزنیم، بخونیم و ببینیم و حالمون یه کم بهتر بشه امیدوارم توی لحظه‌های سخت این کلمات و تصاویر بتونن پناه دلمون باشن
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کانال شـــ🌱ـــروع یه جامعه برای استارتاپ های تازه نفس
Sadra00S
داشتم داستان شروع استارتاپ‌های خارجی رو می‌خوندم و دیدم اکثرشون با به اشتراک گذاشتن محصول اولیه‌شون توی Hacker News و Product Hunt خیلی کمک گرفتن: هم بازخورد گرفتن، هم شناخته شدن و مسیرشون سریع‌تر جلو رفت. مثل Dropbox وقتی فقط یه ویدئو کوتاه دمو داشت، اون رو توی Hacker News منتشر کرد. هزاران نفر دیدن، عضو لیست انتظار شدن و همین شد جرقه‌ی رشدش. یا Notion یکی از بزرگ‌ترین جهش‌هاش رو بعد از لانچ در Product Hunt گرفت؛ بازخوردها باعث شد خیلی سریع‌تر مسیر توسعه رو درست کنن. . اون موقع به خودم گفتم: «چرا ما یه جای رایگان نداشته باشیم که هر نفر محصول یا ایده‌ش رو معرفی کنه و بازخورد واقعی بگیره؟» برای همین کانال «شروع» رو زدم. صرفاً برام بودن یه جایی مثل Hacker News بودن مهمه و هر کسی که این کارو بهتر بلده می‌تونه بهم بگه تا من کمکش کنم و کلا قید کانالو بزنم. این کانال رو زدم تا هر کسی که چیز جدیدی لانچ کرد یا می‌خواست ایده‌ای رو تست کنه، سریع بازخورد بگیره از یه جامعه واقعی. من می‌تونم کمک کنم اعضای کانال زیاد بشن، ولی محتوای واقعی و ارزشمند برمی‌گرده به شما و فعالیتتون. لینک کانال :https://t.me/IRstartnews
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
A
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
تک بعدی نبودن !!
_
سلام دوستان عزیز ️ بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ... اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :)) اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ... @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
غیر درسی
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
یعنی تو این جلسه چی می گذره؟
M.anM
Topic thumbnail image
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
قادر به پخش نیست
Hg L 0H
بعد مدت ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه گاهی وقتا یه ویدئو درسی رو که داخل تلگرام میبینم یه کاری پیش میاد و از تلگرام کامل خارج میشم ولی تل هنچنان تو پس زمینه هست دوباره که میرم ویدئو رو پخش کنم با وجود این که قبلا نصفشو دیدم این برام میاد که برنامه قادر به پخش ویدئو نبود و..... لطفا اگه راهکاری دارین واسه این که درستش کنم بگید خیلی از کارام مونده🥲 @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @فارغ‌التحصیلان_آلا
غیر درسی
ته تقاریِ تابستون:)
ari_14A
سلام سلام امیدوارم حالِ دلتون خوب باشه خیلی وقت بود تاپیک تولد برای کسی نزدم ولی خب اوشون فرق دارن هم اینک هم ماهِ خودمه:)هم اینک یکی از آدمایی بود ک از اینجا برام موند. تولدِ @Aqua اوشونه. همونجا‌که‌شایع‌میگه: بهترین‌رفیق‌منی پایه‌ثابتی،شریک‌غمی بعید میدونم دیگه مثل تو ببینه زمین از خوبِ خیلیا خیلی بهتری:)🫂 سنت از خیلیا کمتر بود ولی معرفتت از خیلیا بیشتر. خلاصه ک امیدوارم امسال بشه همونی ک میخوای چون میدونم چقد براش تلاش کردی و چقد لایقشی آرزوهات برات خاطره شن🤍️ @Michael-Vey @Narges_ @ماهلین-سایتمون @Zahra2020 @Anzw-18 @Ainoor @Ramos9248 @Hhh-Hh دیگ بقیه یادم نیست اگه کسی میدونین تگ کنین مرسی ازتون🤌
غیر درسی
*پادکستجات*
dlrmD
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:) حال دلاتون آروم... همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:) این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:) این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] ما شعرهامون رو اینجا میذاریم اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:)) حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:) پس... بسم الله دعوت می کنم از: @ادمین هامون @ناظم های منظممون:)) @همیار های باهوشمون @فارغ-التحصیلان-آلاء که چقدم بح بح @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا که خیلی خفنیم :)) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا که شمام خفنید :)) @رتبه-های-انجمن-آلاء که موجب افتخارمونین @خیرین-کوچک-دریا-دل که آلاء رو به شما هم مدیونیم:) و همه ی @دانش-آموزان-آلاء تشکر هم بکنم از @آسمان-آبی واسه مهربونیش و پیشنهاد خفنش جات جات و امیدوارم تاپیک رو نبندن بچه های بالا @ادمین
غیر درسی
آشپزی🍽🥞🎂
م
سلام و درود به همه لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون رو با هم به اشتراک بذاریم و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین دعوت میکنم از: @soniaaa @Anzw-18 @Gharibe-Gomnam @roghayeh-eftekhari @chichak-am @حامد-صباحی @حمید-صباحی @m-hmt @sania-Andiravan @z-Gheibi و بقیه دوستان @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی

آشپزی🍽🥞🎂

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
238 دیدگاه‌ها 38 کاربران 7.2k بازدیدها 35 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • محمد فوادم محمد فواد

    راستی یچیز یادم رفت بگم ...
    نکات ریز درست کردن جوج کباب اگه دوس دارین بدونین بگم که دیگه جوج نازنین رو نسوزونین 😁😊

    م آفلاین
    م آفلاین
    مِهردُخت
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
    #14

    محمد فواد بفرمایید

    1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • محمد فوادم آفلاین
      محمد فوادم آفلاین
      محمد فواد
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
      #15

      خب خب خب :>>
      قبل از همه بگم که گذاشتن جوج به مدت ۲۴ ساعت ( ۱۲ یا حتی ۸ یا ۷ ساعت هم خوبه ) توی پیاز و آبلیمو و نمیدونم این چیزا فراموش نشه ( این قسمتش فقط با خودتون 😂)
      نکته اول : سعی کنین از اون سیخ هایی که تهشون پیچ پیچی هست بخرین تا تهش داغ نشه و بتونین دست بگیرین و حواستون باشه سیخ نه زیاد باریک باشه و نه زیاد پهن و بزرگ .
      نکته دوم : اگر با زغال درس میکنین که یکاری کنین که هوا از هر ۴ طرف به زغال برسه و خوب داغ بشه . اگر هم که با این باربیکیو درس میکنین ، زیرشو کم کنین و اگه در داره درشو ببندین تا خوب مغزپخت بشه .
      نکته سوم : اگه سیب زمینی ( اندازش اگه بزرگ نباشه بهتره) و فویل آلمینیوم و روغن و نمک در دسترس دارین میتونین خُلو درس کنین :>>
      کافیه که سیب زمینی رو برش بدین و بین برش ها نمک و یکم روغن بریزین و برش ها رو کنار هم بذارین تا بشه مث شکل اولش و ببندینش توی فویل آلومینیوم و اگه با زغالین که زغال بریزین روش از هر طرف و اگر هم که با باربیکیو هستین درشو ببندین تا مغزپخت بشه و در نهایت بذارین یه ۴۵ دقیقه ای باشه و بعدش از خوردن خُلو لذت ببرین .
      نکته چهارم : اگه موقع درس کردن جوج دیدین که یه جوج داره میسوزه ، یه جوج که آبداره و روغنیه رو بمالین روی اونی که داره میسوزه و بزنین روش تا روغن و آب اون جوجی که آبداره بریزه روش و نسوزه
      اگر توی طبیعت هستین فراموش نکنین که اتیش و اینارو خاموش کنین :>>
      نوش جونتون :))

      ツ

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      8
      • م آفلاین
        م آفلاین
        مِهردُخت
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #16

        واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
        از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
        عالی میشه😋

        محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
        7
        • م آفلاین
          م آفلاین
          مِهردُخت
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #17

          واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
          از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
          عالی میشه😋

          1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • م مِهردُخت

            سلام و درود به همه 🌻❤
            لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
            این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
            رو با هم به اشتراک بذاریم
            و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
            و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
            پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
            و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
            دعوت میکنم از:

            @soniaaa
            Anzw 18
            Gharibe Gomnam
            @roghayeh-eftekhari
            chichak am
            @حامد-صباحی
            @حمید-صباحی
            @m-hmt
            @sania-Andiravan
            z Gheibi

            🌻🌻
            و بقیه دوستان

            دانش-آموزان-آلاء
            تجربیا
            ریاضیا
            انسانیا

            Blue28B آفلاین
            Blue28B آفلاین
            Blue28
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #18

            @Elham650 تجربه:سوزوندن آبگوشت🚶🏼‍♀️

            https://abzarek.ir/service-p/msg/2311931

            1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • م مِهردُخت

              واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
              از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
              عالی میشه😋

              محمد فوادم آفلاین
              محمد فوادم آفلاین
              محمد فواد
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #19

              @Elham650 👌😎

              ツ

              1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Gharibe GomnamG آفلاین
                Gharibe GomnamG آفلاین
                Gharibe Gomnam
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #20

                mirza-ghasemi.jpg

                خب خب سلام
                این غذای خوشمزه رو می‌بینید؟
                اسمش هست
                میرزا قاسمی
                فوق العااااده است
                میخوایم بریم ببینیم طرز تهیه اش چطوریه
                ابتدا شما میرید بادمجون هارو داخل قابلمه میزارید تا بپزه حالا شما میتونید قبل از اینکه بزاریدش داخل قابلمه پوستشو بکنید یا اینکه با پوست بزاریدش بپزه بعد پوستشو بکنید
                وقتی پخت میزارید چرخ بشه وقتی چرخ کردینش ابشو کامل میگیرین
                این از بادمجونا میزاریدش یه گوشه تا به وقتش بریم سراغش فقط یادتون باشه هرمقدار که بادمجون گرفتین دو یا سه برابرش گوجه میگیرید
                گوجه هارو پوست میکنید میزاریدشون داخل مولینکس یا غذاساز تا کامل چرخ بشن
                ابشونو میگیرین و میزارید کنار
                حالا میریم سراغ سیر
                ما شمالیا درکنار پیاز داغ سیرداغ هم در فریزر داریم
                سیر رو به مقدار دلخواه بریزید
                بعضیا دوست دارن سیرش زیاد باشه بعضیا دوست دارن کم باشه بعضیا اصلا نمیریزن
                اما بنظر من میرزا قاسیمی بدون سیر اصلااااا مزه نداااره
                خلاصه اینکه سیر رو اول میزارید داخل آب سیر وقتی داخل بمونه پوست کندنش خیلی راحت میشه
                یه روش دیگه هم واسه پوست کندن سیر هست
                اونم اینکه داخل یه شیشه در دار مقدار اب میریزید و به اون اندازه که میخواین سیر میریزین و این شیشه رو محکم تکون تکون میدین
                ولی پوست هاش نصفه نیمه درمیاد اما بازم خوبه
                سیر رو رنده میکنید و با روغن تفتش میدین
                سیر رو میزارید کنار
                حالا یک مقدار روغن خیییلی کم میریزین توی قابلمه و همه مواد رو باهم قاطی میکنین
                انقدر همش میزنین تا خودشو جمع بکنه
                نزاریدش برین😐
                میرزاقاسمی رو بزارین برین میسوزه
                وقتی اماده شد
                حتما کنارش سبزی و ماست و نیمرو هم بزارید
                اگر میرزا قاسمی رو با دوغ یا ماست محلی که ترش باشن قاطی بکنید عااااالی میشه
                و سبزی ریحون و نعنا و ترب و تره هم کنارش باشه
                میتونید با نون یا پلو بخورید
                🤗

                نقطه . سرخط

                1 پاسخ آخرین پاسخ
                16
                • bahar mohammadi 0B آفلاین
                  bahar mohammadi 0B آفلاین
                  bahar mohammadi 0
                  فارغ التحصیلان آلاء
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #21

                  یه توصیه
                  وقتی دارین ماکارونی میندازین داخل آب جوش ، حتما مقداری زردچوبه یا پودر گوجه خشک برای رنگ دار شدنش بریزید که از اون ور کمتر رب استفاده کنین .
                  من حتی گاهی به جای رب ، گوجه و فلفل دلمه ای ميندازم خیلی بهتر میشه
                  #صرفه جویی در مصرف رب😄

                  خدا رو چه دیدی شاید شد🤍💫
                  پ.ن : یک معمار

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  9
                  • محمد فوادم آفلاین
                    محمد فوادم آفلاین
                    محمد فواد
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
                    #22

                    یچیز خیلی کاربردی هم میگم که مرتبط با آشپزی نیس ولی خیلیییی کاربردیه :>>
                    توی مسافرتا اگه رفتین طبیعتی جایی و یه هندونه همراهتون بردین و خواستین هندونه خنک بشه ، اگه رودخونه ای چیزی نبود و یا نمیخواستین بذارین توی رودخونه ، با یه کاردی چیزی یه لایه سطحی از پوست هندونه رو بکنین . این باعث میشه تا آب توی پوستش تبخیر بشه و از اونجا که یه فرآیند گرماگیر رخ میده در نتیجه هندونه خنک میشه !! بدون هیچ دردسری و با کمترین امکانات ✌️🤩
                    تا یه ترفند دیگه فعلا 😂😎

                    ツ

                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                    12
                    • Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.s
                      فارغ التحصیلان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
                      #23

                      20220912_003233.jpg

                      یه نوع کیک
                      من اسمشو گذاشتم تیرامیسو ژله ای🥧🍨

                      مروح کن دل و جان را...🌊🕊

                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                      12
                      • Hamed.sH Hamed.s

                        هر غذایی رو بلدم اگر خواستین در خدمتم😊🍫

                        SunnivaS آفلاین
                        SunnivaS آفلاین
                        Sunniva
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #24

                        @Hamed-s

                        سلام دستور پخت کیک تریلیچه رو دارین میشه بزارید ممنون 😁

                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • Hhh HhH آفلاین
                          Hhh HhH آفلاین
                          Hhh Hh
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                          #25

                          سلام
                          چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                          همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                          أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                          jahad_121J m.hmtM سارا M 0س Zahra.HDZ 4 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • Hhh HhH Hhh Hh

                            سلام
                            چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                            همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                            jahad_121J آفلاین
                            jahad_121J آفلاین
                            jahad_121
                            فارغ التحصیلان آلاء
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                            #26

                            Hhh Hh

                            یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
                            باید بسته بسته باشه
                            درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

                            حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

                            بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

                            اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

                            786

                            Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • jahad_121J jahad_121

                              Hhh Hh

                              یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
                              باید بسته بسته باشه
                              درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

                              حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

                              بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

                              اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

                              Hhh HhH آفلاین
                              Hhh HhH آفلاین
                              Hhh Hh
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                              #27

                              @jahad-128
                              که اینور👌🏻
                              پس رو در کیک پز پارچه بذارم؟
                              برای قالبی که تو توستر میذاریم چی؟

                              أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                              jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Hhh HhH Hhh Hh

                                سلام
                                چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                                همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                                m.hmtM آفلاین
                                m.hmtM آفلاین
                                m.hmt
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                #28

                                Hhh Hh
                                ۱. بکینگ پودرش
                                ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

                                Hhh HhH jahad_121J 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • م مِهردُخت

                                  سلام و درود به همه 🌻❤
                                  لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
                                  این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
                                  رو با هم به اشتراک بذاریم
                                  و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
                                  و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
                                  پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
                                  و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
                                  دعوت میکنم از:

                                  @soniaaa
                                  Anzw 18
                                  Gharibe Gomnam
                                  @roghayeh-eftekhari
                                  chichak am
                                  @حامد-صباحی
                                  @حمید-صباحی
                                  @m-hmt
                                  @sania-Andiravan
                                  z Gheibi

                                  🌻🌻
                                  و بقیه دوستان

                                  دانش-آموزان-آلاء
                                  تجربیا
                                  ریاضیا
                                  انسانیا

                                  m.hmtM آفلاین
                                  m.hmtM آفلاین
                                  m.hmt
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                  #29

                                  @Elham650 چه تایپک خوبی خیلیییم عالی 😍

                                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • m.hmtM m.hmt

                                    Hhh Hh
                                    ۱. بکینگ پودرش
                                    ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

                                    Hhh HhH آفلاین
                                    Hhh HhH آفلاین
                                    Hhh Hh
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                    #30

                                    @m-hmt
                                    ممنونم🙏🏻
                                    این رو هم امتحان میکنم👌🏻

                                    أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Hhh HhH Hhh Hh

                                      @jahad-128
                                      که اینور👌🏻
                                      پس رو در کیک پز پارچه بذارم؟
                                      برای قالبی که تو توستر میذاریم چی؟

                                      jahad_121J آفلاین
                                      jahad_121J آفلاین
                                      jahad_121
                                      فارغ التحصیلان آلاء
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                      #31

                                      Hhh Hh

                                      اولی رو اره دومی امتحان نکردم

                                      دومی ما همون ظرف کیک خودش می زاشتیم ولی زیاد پف نمی کرد.

                                      بیشتر همون قبلش زیاد باید پف کنه پوک بشه

                                      786

                                      Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • m.hmtM m.hmt

                                        Hhh Hh
                                        ۱. بکینگ پودرش
                                        ۲. وقتی ارد رو مخلوط میکنی با مواد دیگه با همزن نزن با لیسه در یک جهت هم بطن و خیلی هم‌هم نزن فقط در حدی که گلوله نشه و درست مخلوط شه

                                        jahad_121J آفلاین
                                        jahad_121J آفلاین
                                        jahad_121
                                        فارغ التحصیلان آلاء
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
                                        #32

                                        @m-hmt

                                        اره اینا هم خیلی مهمه

                                        786

                                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • Hhh HhH Hhh Hh

                                          سلام
                                          چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                                          همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                                          سارا M 0س آفلاین
                                          سارا M 0س آفلاین
                                          سارا M 0
                                          خیرین کوچک دریا دل
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                          #33

                                          Hhh Hh
                                          برای درست و حسابی پف کردنش:
                                          علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
                                          موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.

                                          من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد😂

                                          اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                                          پس رهاش کن بره؛)

                                          Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها


                                          • 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 11
                                          • 12
                                          • درون آمدن

                                          • حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

                                          • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه
                                            • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                                            • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                                            • استفاده از ابزارهای ادیتور
                                            • معرفی گروه‌ها
                                            • لینک‌های دسترسی سریع