به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
آشپزی
-
خب خب خب :>>
قبل از همه بگم که گذاشتن جوج به مدت ۲۴ ساعت ( ۱۲ یا حتی ۸ یا ۷ ساعت هم خوبه ) توی پیاز و آبلیمو و نمیدونم این چیزا فراموش نشه ( این قسمتش فقط با خودتون )
نکته اول : سعی کنین از اون سیخ هایی که تهشون پیچ پیچی هست بخرین تا تهش داغ نشه و بتونین دست بگیرین و حواستون باشه سیخ نه زیاد باریک باشه و نه زیاد پهن و بزرگ .
نکته دوم : اگر با زغال درس میکنین که یکاری کنین که هوا از هر ۴ طرف به زغال برسه و خوب داغ بشه . اگر هم که با این باربیکیو درس میکنین ، زیرشو کم کنین و اگه در داره درشو ببندین تا خوب مغزپخت بشه .
نکته سوم : اگه سیب زمینی ( اندازش اگه بزرگ نباشه بهتره) و فویل آلمینیوم و روغن و نمک در دسترس دارین میتونین خُلو درس کنین :>>
کافیه که سیب زمینی رو برش بدین و بین برش ها نمک و یکم روغن بریزین و برش ها رو کنار هم بذارین تا بشه مث شکل اولش و ببندینش توی فویل آلومینیوم و اگه با زغالین که زغال بریزین روش از هر طرف و اگر هم که با باربیکیو هستین درشو ببندین تا مغزپخت بشه و در نهایت بذارین یه ۴۵ دقیقه ای باشه و بعدش از خوردن خُلو لذت ببرین .
نکته چهارم : اگه موقع درس کردن جوج دیدین که یه جوج داره میسوزه ، یه جوج که آبداره و روغنیه رو بمالین روی اونی که داره میسوزه و بزنین روش تا روغن و آب اون جوجی که آبداره بریزه روش و نسوزه
اگر توی طبیعت هستین فراموش نکنین که اتیش و اینارو خاموش کنین :>>
نوش جونتون :)) -
خب خب سلام
این غذای خوشمزه رو میبینید؟
اسمش هست
میرزا قاسمی
فوق العااااده است
میخوایم بریم ببینیم طرز تهیه اش چطوریه
ابتدا شما میرید بادمجون هارو داخل قابلمه میزارید تا بپزه حالا شما میتونید قبل از اینکه بزاریدش داخل قابلمه پوستشو بکنید یا اینکه با پوست بزاریدش بپزه بعد پوستشو بکنید
وقتی پخت میزارید چرخ بشه وقتی چرخ کردینش ابشو کامل میگیرین
این از بادمجونا میزاریدش یه گوشه تا به وقتش بریم سراغش فقط یادتون باشه هرمقدار که بادمجون گرفتین دو یا سه برابرش گوجه میگیرید
گوجه هارو پوست میکنید میزاریدشون داخل مولینکس یا غذاساز تا کامل چرخ بشن
ابشونو میگیرین و میزارید کنار
حالا میریم سراغ سیر
ما شمالیا درکنار پیاز داغ سیرداغ هم در فریزر داریم
سیر رو به مقدار دلخواه بریزید
بعضیا دوست دارن سیرش زیاد باشه بعضیا دوست دارن کم باشه بعضیا اصلا نمیریزن
اما بنظر من میرزا قاسیمی بدون سیر اصلااااا مزه نداااره
خلاصه اینکه سیر رو اول میزارید داخل آب سیر وقتی داخل بمونه پوست کندنش خیلی راحت میشه
یه روش دیگه هم واسه پوست کندن سیر هست
اونم اینکه داخل یه شیشه در دار مقدار اب میریزید و به اون اندازه که میخواین سیر میریزین و این شیشه رو محکم تکون تکون میدین
ولی پوست هاش نصفه نیمه درمیاد اما بازم خوبه
سیر رو رنده میکنید و با روغن تفتش میدین
سیر رو میزارید کنار
حالا یک مقدار روغن خیییلی کم میریزین توی قابلمه و همه مواد رو باهم قاطی میکنین
انقدر همش میزنین تا خودشو جمع بکنه
نزاریدش برین
میرزاقاسمی رو بزارین برین میسوزه
وقتی اماده شد
حتما کنارش سبزی و ماست و نیمرو هم بزارید
اگر میرزا قاسمی رو با دوغ یا ماست محلی که ترش باشن قاطی بکنید عااااالی میشه
و سبزی ریحون و نعنا و ترب و تره هم کنارش باشه
میتونید با نون یا پلو بخورید
-
یه توصیه
وقتی دارین ماکارونی میندازین داخل آب جوش ، حتما مقداری زردچوبه یا پودر گوجه خشک برای رنگ دار شدنش بریزید که از اون ور کمتر رب استفاده کنین .
من حتی گاهی به جای رب ، گوجه و فلفل دلمه ای ميندازم خیلی بهتر میشه
#صرفه جویی در مصرف رب -
یچیز خیلی کاربردی هم میگم که مرتبط با آشپزی نیس ولی خیلیییی کاربردیه :>>
توی مسافرتا اگه رفتین طبیعتی جایی و یه هندونه همراهتون بردین و خواستین هندونه خنک بشه ، اگه رودخونه ای چیزی نبود و یا نمیخواستین بذارین توی رودخونه ، با یه کاردی چیزی یه لایه سطحی از پوست هندونه رو بکنین . این باعث میشه تا آب توی پوستش تبخیر بشه و از اونجا که یه فرآیند گرماگیر رخ میده در نتیجه هندونه خنک میشه !! بدون هیچ دردسری و با کمترین امکانات ️
تا یه ترفند دیگه فعلا -
یه نوع کیک
من اسمشو گذاشتم تیرامیسو ژله ای -
یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
باید بسته بسته باشه
درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش
بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه
اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه.
-
Hhh Hh
برای درست و حسابی پف کردنش:
علاوه بر نکاتی ک دوستان گفتن اینکارو انجام بده،
موقع تخم مرغ اضافه کردن فقط زرده رو اضافه کن و سفیدی تخم مرغ هارو جدا کن و آخررر سر که کیکت رو میخواستی بذاری برای پخت، بیا اونارو ب مواد کیکت اضافه کن.من اینکارو کردم خیلی کیکم پف کرد