آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=0a5b1053d22)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=0a5b1053d22)
-
@Hamid-s در آشپزی
گفته است:
اگه کوکو به قابلمه چسبید حالا به خاطر اینکه قابلمه خاصیتش رفته بود چیکار میکنین؟
اونو نمیدونم ولی واسه سرخ کردن هر چیزی باید صبر کنیم تا روغن کاملا داغ بشه بعدش مواد رو بریزیم اینجوری دیگه نمی چسبه
@Elham650
آره اینا درسته
اما یه وقتایی میبینیم چون قابلمه زیاد استفاده شده خاصیتش جدا پذیریش رفته حالا آیا راهی هست جلوشو گرفت -
@Elham650
آره اینا درسته
اما یه وقتایی میبینیم چون قابلمه زیاد استفاده شده خاصیتش جدا پذیریش رفته حالا آیا راهی هست جلوشو گرفت -
Hhh Hh
آره یه نوع جوجه هست
کسی هم که اولین بار درستش کرده اسمشو گذاشته اکبر جوجه
تو شمال زیاده -
@Elham650
واسه سیب زمینی یه دقیقه شعله رو زیاد میکنم یه کم روغن بهش اضافه میکنم قبلش بعد یه دقیقه آروم آروم جدا میکنم و دوباره کم میکنم ولی واسه کوکو باز میچسبه -
@Hamid-s قابلمه داغ داغ بشه بعد روغن بریز بعد اون داغ داغ بشه
اگه نمیخوای بچسبه باید روغن زیااااااد بریزی و روغن جامد معمولا نمیزاره زیاد بچسبه
روغن سرخ کردنی هم خوبه
ترجیحا در قابلمه رو نزارین چون اینطوری آب بخار شده دوباره مایع میشه و تو قابلمه میریزه که بیشتر باعث میشه بچسبه -
@Hamid-s قابلمه داغ داغ بشه بعد روغن بریز بعد اون داغ داغ بشه
اگه نمیخوای بچسبه باید روغن زیااااااد بریزی و روغن جامد معمولا نمیزاره زیاد بچسبه
روغن سرخ کردنی هم خوبه
ترجیحا در قابلمه رو نزارین چون اینطوری آب بخار شده دوباره مایع میشه و تو قابلمه میریزه که بیشتر باعث میشه بچسبه@Zahra-Hamrang
خیلی ممنون
اگه در نزاریم یه روز باید اجاق گاز رو تمییز کنیم -
توپک خرمایی
یه خوراکی خوشمزه مفید و پرانرژیهسته خرما رو گرفتم و توی روغن تفت دادم
ارد رو تفت دادم تا خامی ارد گرفته بشه
از ارد گندم میشه استفاده کرد من از مخلوط ارد بدون گلوتن استفاده کردم که عمدش ارد ذرت هست
ارد و خرما رو مخلوط کردم پودر گردو و پسته اضافه کردم و بخاطر گرفتن گرمی خرما پودر دارچین هم کمی اضافه کردم بعد خوب مخلوطشون کردم
برای اینکه به دست نچسبه موقع گلوله کردن دستمو به روغن آعشته کردم و بعد توپکای خرمایی رو توی پودر نارگیل غلطوندم
میشه توش تخم گشتیز و بادیون هم پودر کرد ریخت که خاضیت زیادی داره مخصوصا برای معده ولی خب من طعمشو دوست نداشتم نریختم
خوراکی خوشمزه و مفیدی هست پیشنهاد میکنم درست کنین و حین درس خوندن بخورین و لذت ببرین -
توپک خرمایی
از ارد گندم میشه استفاده کرد من از مخلوط ارد بدون گلوتن استفاده کردم که عمدش ارد ذرت هست
ارد و خرما رو مخلوط کردم پودر گردو و پسته اضافه کردم و بخاطر گرفتن گرمی خرما پودر دارچین هم کمی اضافه کردم بعد خوب مخلوطشون کردم
برای اینکه به دست نچسبه موقع گلوله کردن دستمو به روغن آعشته کردم و بعد توپکای خرمایی رو توی پودر نارگیل غلطوندم
میشه توش تخم گشتیز و بادیون هم پودر کرد ریخت که خاضیت زیادی داره مخصوصا برای معده ولی خب من طعمشو دوست نداشتم نریختم
خوراکی خوشمزه و مفیدی هست پیشنهاد میکنم درست کنین و حین درس خوندن بخورین و لذت ببرین@m-hmt
ما یچیزی داریم بهش میگیم چنگمال . هسته خرما رو ازش جدا میکنیم و میریزیم داخل یه کاسه . بعد نون رو هم با دست تکه های نه خیلی زیاد کوچیک میکنیم و میریزیم توی همون کاسه . بعد باید بذاریم روغن توی ماهیتابه داغ شه و بعدش روغن که یکوچولو داغ شد میریزیم توی کاسه و با دست مثل خمیربازی لهشون میکنیم و مخلوط میکنیم با دست . بعد از دو دقیقه که باهاشون ور رفتیم ، به شکل توپ کوچولو درس میکنیم .
@F-Seif-0 اگه کم و کاستی هست ممنون میشم بگین :)) -
@m-hmt
ما یچیزی داریم بهش میگیم چنگمال . هسته خرما رو ازش جدا میکنیم و میریزیم داخل یه کاسه . بعد نون رو هم با دست تکه های نه خیلی زیاد کوچیک میکنیم و میریزیم توی همون کاسه . بعد باید بذاریم روغن توی ماهیتابه داغ شه و بعدش روغن که یکوچولو داغ شد میریزیم توی کاسه و با دست مثل خمیربازی لهشون میکنیم و مخلوط میکنیم با دست . بعد از دو دقیقه که باهاشون ور رفتیم ، به شکل توپ کوچولو درس میکنیم .
@F-Seif-0 اگه کم و کاستی هست ممنون میشم بگین :)) -
توپک خرمایی
خوراکی خوشمزه و مفیدی هست پیشنهاد میکنم درست کنین و حین درس خوندن بخورین و لذت ببرین -
@m-hmt در آشپزی
گفته است:
کیک خیس کاکائویی خوشمزه مبینا پز
راستش اولین بار بود تنهایی کیک میپزیدمخب بعد پخت این کیک فهمیدم کیک خیسو خیلی بیشتر دوست داریم و خوش خوراک تره
امروزم پختم و وقتی دیدم بازم خوب شد گفتم پس دستورشو بذارممواد لازم :
ارد ۲ لیوان
شیر ۱.۵ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
روغن ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوریارد و بکینگ پودر رو با هم ۲ بار الک کردم
شیر روغن شکر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و با همزن زدم تا کاملا مخلوط بشن و شکر حل بشه
یک لیوان از این سس جدا کردم کنار گذاشتم
تخم مرغ و وانیل رو با همزن حدود ۱۰ دقیقه زدم تا حالت رنگ تخم مرغ وانیلی و حالت کاراملی بگیره بعد مداد کاکائویی رو اصافه کردم و مخلوط کردم
ارد و بکینگ پودر هم اروم با استفاده از الک اضافه کردم و با همزن دستی هم زدم .
قالب رو چرب کردم و مواد رو داخل قالب ریختم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم
برای اینکه ببینم کیک پخته یا نه سیخ چوبی وارد کیک میکنم وقتی مواد به کیک نچسبید یعنی کیک حاضره
کیک حاضر شد حالا با سیخ چوبی روی تمام کیک حفره ایجاد میکنم و یک لیوان سسی که جدا کرده بودم رو روی کیک میریزم و یک دبع صبر میکنم که به خورد کیک بره
بعد کیک رو از قالب خارج میکنم و توی ظرف مورد نظر قرار میدیم.