آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=238e11007ec)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=238e11007ec)
-
-
@haniehno
اکبر جوجه تقریبا همین مدلیه فقط سس اش رب انار هست که گرم شده -
بدون برنج زعفرونی و زرشک از اینجانب پذیرا باشید
چون فرصت نشد
دیزاینش هم میتونست بهتر باشه -
اگه کوکو به قابلمه چسبید حالا به خاطر اینکه قابلمه خاصیتش رفته بود چیکار میکنین؟
-
@Hamid-s
سلام
اکبر جوجه ی نوع کبابه؟
من فکر کردم ی رستوران مشهوره. تو راه اصفهان تا شمال خیلی بنرش رو دیدم. -
@Hamid-s در آشپزی
گفته است:
اگه کوکو به قابلمه چسبید حالا به خاطر اینکه قابلمه خاصیتش رفته بود چیکار میکنین؟
اونو نمیدونم ولی واسه سرخ کردن هر چیزی باید صبر کنیم تا روغن کاملا داغ بشه بعدش مواد رو بریزیم اینجوری دیگه نمی چسبه
@Elham650
آره اینا درسته
اما یه وقتایی میبینیم چون قابلمه زیاد استفاده شده خاصیتش جدا پذیریش رفته حالا آیا راهی هست جلوشو گرفت -
@Elham650
آره اینا درسته
اما یه وقتایی میبینیم چون قابلمه زیاد استفاده شده خاصیتش جدا پذیریش رفته حالا آیا راهی هست جلوشو گرفت -
Hhh Hh
آره یه نوع جوجه هست
کسی هم که اولین بار درستش کرده اسمشو گذاشته اکبر جوجه
تو شمال زیاده -
@Elham650
واسه سیب زمینی یه دقیقه شعله رو زیاد میکنم یه کم روغن بهش اضافه میکنم قبلش بعد یه دقیقه آروم آروم جدا میکنم و دوباره کم میکنم ولی واسه کوکو باز میچسبه -
@Hamid-s قابلمه داغ داغ بشه بعد روغن بریز بعد اون داغ داغ بشه
اگه نمیخوای بچسبه باید روغن زیااااااد بریزی و روغن جامد معمولا نمیزاره زیاد بچسبه
روغن سرخ کردنی هم خوبه
ترجیحا در قابلمه رو نزارین چون اینطوری آب بخار شده دوباره مایع میشه و تو قابلمه میریزه که بیشتر باعث میشه بچسبه -
@Hamid-s قابلمه داغ داغ بشه بعد روغن بریز بعد اون داغ داغ بشه
اگه نمیخوای بچسبه باید روغن زیااااااد بریزی و روغن جامد معمولا نمیزاره زیاد بچسبه
روغن سرخ کردنی هم خوبه
ترجیحا در قابلمه رو نزارین چون اینطوری آب بخار شده دوباره مایع میشه و تو قابلمه میریزه که بیشتر باعث میشه بچسبه@Zahra-Hamrang
خیلی ممنون
اگه در نزاریم یه روز باید اجاق گاز رو تمییز کنیم