آشپزی![🍽 🍽](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f37d.png?v=e186a2413c5)
![🥞 🥞](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f95e.png?v=e186a2413c5)
-
@Hamid-sهمونه دیگه برنج رو میذاری خیس بخوره اگه میخوای پف نکنه و قد بکشه از روز قبل اگه فوریه که دیگه یکساعت قبلش میذاری ولی پف میکنه بعد برای پخت برنج آب میذاری جوش بیاد برنجی که گذتشتی خیس بخوره ابشو خالی میکنی بعد که اب جوش اومد میذاری تو این برنجو بعد برنجو بعد دقیاقی نگاع میکنی نرم شده باشه و از وسط ترک خورده باشه بعد که اینجوری شد شما یه ظرف دیگه زحمت میکشی روغن و زردچوبه یکمی نه خیلی ها با اب و نمک میریزی نمک هم یه قاشق بریز اگه زیاد باشه بعد رو برنج اب میگیری کم بشه بعد اینا میذاری که بعدا به برنج اضافه کنی اگه میخوای مجلسی باشه نمیخواد زرد چوبه بریزی چون مجلسیا سفیدن همون اب و روغن و نمک بزن بهش کافیه برنجو بعد دیگه برنجو بریز تو یه اب کش ابش بره این مخلوط اب و روغن و زردچوبه و نمک رو به برنج اضافه کن یکم تکون بده به هم بزن که قاطی بشن اینجا یگم برنجتو مزه کن اگه شوره اب بگیر روش اگه نیست که هیچی بعد یه قابلمه تهش روغن که ریختی برای ته دیگ یه نصف نون بذار برنجو بهش اضافه کن بذار اروم بپزه شعله اش کم باشه وقتی اماده بشخ مشخصه ک حالت ته دیگ رو هم میبینی از کناره ها البته برنجو باید یه حالت خاصی بذاری بغلاش نچسبه به قابلمه یه حالت کوه و تپه درست کنی با برنج خیلیم فشار ندی که خفه شه
برای مرغ برای اینکه حالت خونی نشه من بدم میاد اول آبپز میکنی اینجوری که مرغ رو میذاری تو قابلمه یه پیاز بزرگ هم چند تیگه کن ۴ تیکه مثلا بنداز توش اگه پیاز کوچیکه دوتا ۴ تیکه بنداز . بعد اب بریز اگه فلفل خوشت میاد یه فلفل قرمز نصف کن بنداز توش بذار آب پز بشه وقتی آب پز میشه که
مثلا رون اینا از هم جدا میشه اون از حالت بسته پاره میشه بعد او نوخاموش کن و مرغ رو جدا کن و اب مرغم جدا بذار اون پیاز فلفل تهشپ بنداز دور برای سرخ کردنش روغن میذاری این مرغو اضافه میکنی سرغ بشه بعد رب گوجه و حالا اگه ادویه داری اضافه میکنیبه هم میزنی بعد اب مرغه بود اونو اضافه میکنیاز گوشه اب مرغو اضافه کن مستقیم نریز رو گوشتات که رب گوجه و اینا رو نشوره ببره اونارو ببر یه بغل ابو بریز اون طرف قابلمه که رو اینا نریزه بعد تا نصف تقریبا ابو میذاری باشه میذاری رو گاز دیگه کم کم وقتی بپزه اون اب مرغه از حالت رقیق غلیظ میشه سنگینیشو حس میکنی تموم شد
و اینکه برای زرشک هم زرشکو میشوری میذاری رو گاز ابش خشک بشه بعد که خشک شد روغن از گوشه اضافه میکنی به هم میزنی تا وقتی که اون زرشکا پف کنن برای زعفرونشم شما میتونید زعفرون بذارید تو لیوان یکم یذره اب جوش هم بریزی روش خیلی کمدر حدی که زعفرون و اب جوشی که ریختی ته ظرف بالاتر نیاد زیاد میلی متری بعد اینو به زرشکتم اضافه میکمی بعد که زرشک درست شد کارش . و کلا زیر زرشکو خاموش کن موقع کشیدن هم اول غذارو بکشید بعد بهش زرشک و زعفرونواضافه کنید یا هم یکم برنج بریزید تو ظرف زعفرون در حد چند قاشق به هم بزنید بعد اخرش برنج و زعفرون رو آضافه کنید به بشقاب
دستم خسته شد راستی اب مرغی که اولش با فلفل و پیاز گذاشتین در حد خوبی باشه ها نمکشم برای اینکا شور نشه از نصف قاشق کمتر بزنید ولی برای اون اب روغن زردچوبه که به برنج آصافه گردید نمکش یه قاشق باشه اگه شور بود درستش میکنید
-
@Hamid-sهمونه دیگه برنج رو میذاری خیس بخوره اگه میخوای پف نکنه و قد بکشه از روز قبل اگه فوریه که دیگه یکساعت قبلش میذاری ولی پف میکنه بعد برای پخت برنج آب میذاری جوش بیاد برنجی که گذتشتی خیس بخوره ابشو خالی میکنی بعد که اب جوش اومد میذاری تو این برنجو بعد برنجو بعد دقیاقی نگاع میکنی نرم شده باشه و از وسط ترک خورده باشه بعد که اینجوری شد شما یه ظرف دیگه زحمت میکشی روغن و زردچوبه یکمی نه خیلی ها با اب و نمک میریزی نمک هم یه قاشق بریز اگه زیاد باشه بعد رو برنج اب میگیری کم بشه بعد اینا میذاری که بعدا به برنج اضافه کنی اگه میخوای مجلسی باشه نمیخواد زرد چوبه بریزی چون مجلسیا سفیدن همون اب و روغن و نمک بزن بهش کافیه برنجو بعد دیگه برنجو بریز تو یه اب کش ابش بره این مخلوط اب و روغن و زردچوبه و نمک رو به برنج اضافه کن یکم تکون بده به هم بزن که قاطی بشن اینجا یگم برنجتو مزه کن اگه شوره اب بگیر روش اگه نیست که هیچی بعد یه قابلمه تهش روغن که ریختی برای ته دیگ یه نصف نون بذار برنجو بهش اضافه کن بذار اروم بپزه شعله اش کم باشه وقتی اماده بشخ مشخصه ک حالت ته دیگ رو هم میبینی از کناره ها البته برنجو باید یه حالت خاصی بذاری بغلاش نچسبه به قابلمه یه حالت کوه و تپه درست کنی با برنج خیلیم فشار ندی که خفه شه
برای مرغ برای اینکه حالت خونی نشه من بدم میاد اول آبپز میکنی اینجوری که مرغ رو میذاری تو قابلمه یه پیاز بزرگ هم چند تیگه کن ۴ تیکه مثلا بنداز توش اگه پیاز کوچیکه دوتا ۴ تیکه بنداز . بعد اب بریز اگه فلفل خوشت میاد یه فلفل قرمز نصف کن بنداز توش بذار آب پز بشه وقتی آب پز میشه که
مثلا رون اینا از هم جدا میشه اون از حالت بسته پاره میشه بعد او نوخاموش کن و مرغ رو جدا کن و اب مرغم جدا بذار اون پیاز فلفل تهشپ بنداز دور برای سرخ کردنش روغن میذاری این مرغو اضافه میکنی سرغ بشه بعد رب گوجه و حالا اگه ادویه داری اضافه میکنیبه هم میزنی بعد اب مرغه بود اونو اضافه میکنیاز گوشه اب مرغو اضافه کن مستقیم نریز رو گوشتات که رب گوجه و اینا رو نشوره ببره اونارو ببر یه بغل ابو بریز اون طرف قابلمه که رو اینا نریزه بعد تا نصف تقریبا ابو میذاری باشه میذاری رو گاز دیگه کم کم وقتی بپزه اون اب مرغه از حالت رقیق غلیظ میشه سنگینیشو حس میکنی تموم شد
و اینکه برای زرشک هم زرشکو میشوری میذاری رو گاز ابش خشک بشه بعد که خشک شد روغن از گوشه اضافه میکنی به هم میزنی تا وقتی که اون زرشکا پف کنن برای زعفرونشم شما میتونید زعفرون بذارید تو لیوان یکم یذره اب جوش هم بریزی روش خیلی کمدر حدی که زعفرون و اب جوشی که ریختی ته ظرف بالاتر نیاد زیاد میلی متری بعد اینو به زرشکتم اضافه میکمی بعد که زرشک درست شد کارش . و کلا زیر زرشکو خاموش کن موقع کشیدن هم اول غذارو بکشید بعد بهش زرشک و زعفرونواضافه کنید یا هم یکم برنج بریزید تو ظرف زعفرون در حد چند قاشق به هم بزنید بعد اخرش برنج و زعفرون رو آضافه کنید به بشقاب
دستم خسته شد راستی اب مرغی که اولش با فلفل و پیاز گذاشتین در حد خوبی باشه ها نمکشم برای اینکا شور نشه از نصف قاشق کمتر بزنید ولی برای اون اب روغن زردچوبه که به برنج آصافه گردید نمکش یه قاشق باشه اگه شور بود درستش میکنید
-
@Hamid-sهمونه دیگه برنج رو میذاری خیس بخوره اگه میخوای پف نکنه و قد بکشه از روز قبل اگه فوریه که دیگه یکساعت قبلش میذاری ولی پف میکنه بعد برای پخت برنج آب میذاری جوش بیاد برنجی که گذتشتی خیس بخوره ابشو خالی میکنی بعد که اب جوش اومد میذاری تو این برنجو بعد برنجو بعد دقیاقی نگاع میکنی نرم شده باشه و از وسط ترک خورده باشه بعد که اینجوری شد شما یه ظرف دیگه زحمت میکشی روغن و زردچوبه یکمی نه خیلی ها با اب و نمک میریزی نمک هم یه قاشق بریز اگه زیاد باشه بعد رو برنج اب میگیری کم بشه بعد اینا میذاری که بعدا به برنج اضافه کنی اگه میخوای مجلسی باشه نمیخواد زرد چوبه بریزی چون مجلسیا سفیدن همون اب و روغن و نمک بزن بهش کافیه برنجو بعد دیگه برنجو بریز تو یه اب کش ابش بره این مخلوط اب و روغن و زردچوبه و نمک رو به برنج اضافه کن یکم تکون بده به هم بزن که قاطی بشن اینجا یگم برنجتو مزه کن اگه شوره اب بگیر روش اگه نیست که هیچی بعد یه قابلمه تهش روغن که ریختی برای ته دیگ یه نصف نون بذار برنجو بهش اضافه کن بذار اروم بپزه شعله اش کم باشه وقتی اماده بشخ مشخصه ک حالت ته دیگ رو هم میبینی از کناره ها البته برنجو باید یه حالت خاصی بذاری بغلاش نچسبه به قابلمه یه حالت کوه و تپه درست کنی با برنج خیلیم فشار ندی که خفه شه
برای مرغ برای اینکه حالت خونی نشه من بدم میاد اول آبپز میکنی اینجوری که مرغ رو میذاری تو قابلمه یه پیاز بزرگ هم چند تیگه کن ۴ تیکه مثلا بنداز توش اگه پیاز کوچیکه دوتا ۴ تیکه بنداز . بعد اب بریز اگه فلفل خوشت میاد یه فلفل قرمز نصف کن بنداز توش بذار آب پز بشه وقتی آب پز میشه که
مثلا رون اینا از هم جدا میشه اون از حالت بسته پاره میشه بعد او نوخاموش کن و مرغ رو جدا کن و اب مرغم جدا بذار اون پیاز فلفل تهشپ بنداز دور برای سرخ کردنش روغن میذاری این مرغو اضافه میکنی سرغ بشه بعد رب گوجه و حالا اگه ادویه داری اضافه میکنیبه هم میزنی بعد اب مرغه بود اونو اضافه میکنیاز گوشه اب مرغو اضافه کن مستقیم نریز رو گوشتات که رب گوجه و اینا رو نشوره ببره اونارو ببر یه بغل ابو بریز اون طرف قابلمه که رو اینا نریزه بعد تا نصف تقریبا ابو میذاری باشه میذاری رو گاز دیگه کم کم وقتی بپزه اون اب مرغه از حالت رقیق غلیظ میشه سنگینیشو حس میکنی تموم شد
و اینکه برای زرشک هم زرشکو میشوری میذاری رو گاز ابش خشک بشه بعد که خشک شد روغن از گوشه اضافه میکنی به هم میزنی تا وقتی که اون زرشکا پف کنن برای زعفرونشم شما میتونید زعفرون بذارید تو لیوان یکم یذره اب جوش هم بریزی روش خیلی کمدر حدی که زعفرون و اب جوشی که ریختی ته ظرف بالاتر نیاد زیاد میلی متری بعد اینو به زرشکتم اضافه میکمی بعد که زرشک درست شد کارش . و کلا زیر زرشکو خاموش کن موقع کشیدن هم اول غذارو بکشید بعد بهش زرشک و زعفرونواضافه کنید یا هم یکم برنج بریزید تو ظرف زعفرون در حد چند قاشق به هم بزنید بعد اخرش برنج و زعفرون رو آضافه کنید به بشقاب
دستم خسته شد راستی اب مرغی که اولش با فلفل و پیاز گذاشتین در حد خوبی باشه ها نمکشم برای اینکا شور نشه از نصف قاشق کمتر بزنید ولی برای اون اب روغن زردچوبه که به برنج آصافه گردید نمکش یه قاشق باشه اگه شور بود درستش میکنید
-
بدون برنج زعفرونی و زرشک از اینجانب پذیرا باشید
چون فرصت نشد
دیزاینش هم میتونست بهتر باشه@Elham650
اکبر جوجه؟ -
بدون برنج زعفرونی و زرشک از اینجانب پذیرا باشید
چون فرصت نشد
دیزاینش هم میتونست بهتر باشه@Elham650
رب انار رو مرغ بریز
خوشمزه میشه
البته امتحان کن -
بدون برنج زعفرونی و زرشک از اینجانب پذیرا باشید
چون فرصت نشد
دیزاینش هم میتونست بهتر باشه -
-
@haniehno
اکبر جوجه تقریبا همین مدلیه فقط سس اش رب انار هست که گرم شده -
بدون برنج زعفرونی و زرشک از اینجانب پذیرا باشید
چون فرصت نشد
دیزاینش هم میتونست بهتر باشه -
اگه کوکو به قابلمه چسبید حالا به خاطر اینکه قابلمه خاصیتش رفته بود چیکار میکنین؟