آشپزی

-
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamid-s
سلام
اکبر جوجه ی نوع کبابه؟
من فکر کردم ی رستوران مشهوره. تو راه اصفهان تا شمال خیلی بنرش رو دیدم. -
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamid-s در آشپزی
گفته است:
اگه کوکو به قابلمه چسبید حالا به خاطر اینکه قابلمه خاصیتش رفته بود چیکار میکنین؟
اونو نمیدونم ولی واسه سرخ کردن هر چیزی باید صبر کنیم تا روغن کاملا داغ بشه بعدش مواد رو بریزیم اینجوری دیگه نمی چسبه
-
@Hamid-s
سلام
اکبر جوجه ی نوع کبابه؟
من فکر کردم ی رستوران مشهوره. تو راه اصفهان تا شمال خیلی بنرش رو دیدم.Hhh Hh
آره یه نوع جوجه هست
کسی هم که اولین بار درستش کرده اسمشو گذاشته اکبر جوجه
تو شمال زیاده -
@Hamid-s در آشپزی
گفته است:
اگه کوکو به قابلمه چسبید حالا به خاطر اینکه قابلمه خاصیتش رفته بود چیکار میکنین؟
اونو نمیدونم ولی واسه سرخ کردن هر چیزی باید صبر کنیم تا روغن کاملا داغ بشه بعدش مواد رو بریزیم اینجوری دیگه نمی چسبه
@Elham650
آره اینا درسته
اما یه وقتایی میبینیم چون قابلمه زیاد استفاده شده خاصیتش جدا پذیریش رفته حالا آیا راهی هست جلوشو گرفت -
@Elham650
آره اینا درسته
اما یه وقتایی میبینیم چون قابلمه زیاد استفاده شده خاصیتش جدا پذیریش رفته حالا آیا راهی هست جلوشو گرفتنوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s نمیدونم متاسفانه
-
Hhh Hh
آره یه نوع جوجه هست
کسی هم که اولین بار درستش کرده اسمشو گذاشته اکبر جوجه
تو شمال زیادهنوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s
که اینطور
ممنونم -
@Elham650
واسه سیب زمینی یه دقیقه شعله رو زیاد میکنم یه کم روغن بهش اضافه میکنم قبلش بعد یه دقیقه آروم آروم جدا میکنم و دوباره کم میکنم ولی واسه کوکو باز میچسبه -
@Hamid-s قابلمه داغ داغ بشه بعد روغن بریز بعد اون داغ داغ بشه
اگه نمیخوای بچسبه باید روغن زیااااااد بریزی و روغن جامد معمولا نمیزاره زیاد بچسبه
روغن سرخ کردنی هم خوبه
ترجیحا در قابلمه رو نزارین چون اینطوری آب بخار شده دوباره مایع میشه و تو قابلمه میریزه که بیشتر باعث میشه بچسبه -
@Hamid-s قابلمه داغ داغ بشه بعد روغن بریز بعد اون داغ داغ بشه
اگه نمیخوای بچسبه باید روغن زیااااااد بریزی و روغن جامد معمولا نمیزاره زیاد بچسبه
روغن سرخ کردنی هم خوبه
ترجیحا در قابلمه رو نزارین چون اینطوری آب بخار شده دوباره مایع میشه و تو قابلمه میریزه که بیشتر باعث میشه بچسبه@Zahra-Hamrang
خیلی ممنون
اگه در نزاریم یه روز باید اجاق گاز رو تمییز کنیم -
@Hamid-s آره اینم هست
️
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian
دلمه عالیه -
@M-Shajarian مگه بهتر از دلمه هست؟////:
-
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توپک خرمایی
یه خوراکی خوشمزه مفید و پرانرژیهسته خرما رو گرفتم و توی روغن تفت دادم
ارد رو تفت دادم تا خامی ارد گرفته بشه
از ارد گندم میشه استفاده کرد من از مخلوط ارد بدون گلوتن استفاده کردم که عمدش ارد ذرت هست
ارد و خرما رو مخلوط کردم پودر گردو و پسته اضافه کردم و بخاطر گرفتن گرمی خرما پودر دارچین هم کمی اضافه کردم بعد خوب مخلوطشون کردم
برای اینکه به دست نچسبه موقع گلوله کردن دستمو به روغن آعشته کردم و بعد توپکای خرمایی رو توی پودر نارگیل غلطوندم
میشه توش تخم گشتیز و بادیون هم پودر کرد ریخت که خاضیت زیادی داره مخصوصا برای معده ولی خب من طعمشو دوست نداشتم نریختم
خوراکی خوشمزه و مفیدی هست پیشنهاد میکنم درست کنین و حین درس خوندن بخورین و لذت ببرین -
توپک خرمایی
یه خوراکی خوشمزه مفید و پرانرژیهسته خرما رو گرفتم و توی روغن تفت دادم
ارد رو تفت دادم تا خامی ارد گرفته بشه
از ارد گندم میشه استفاده کرد من از مخلوط ارد بدون گلوتن استفاده کردم که عمدش ارد ذرت هست
ارد و خرما رو مخلوط کردم پودر گردو و پسته اضافه کردم و بخاطر گرفتن گرمی خرما پودر دارچین هم کمی اضافه کردم بعد خوب مخلوطشون کردم
برای اینکه به دست نچسبه موقع گلوله کردن دستمو به روغن آعشته کردم و بعد توپکای خرمایی رو توی پودر نارگیل غلطوندم
میشه توش تخم گشتیز و بادیون هم پودر کرد ریخت که خاضیت زیادی داره مخصوصا برای معده ولی خب من طعمشو دوست نداشتم نریختم
خوراکی خوشمزه و مفیدی هست پیشنهاد میکنم درست کنین و حین درس خوندن بخورین و لذت ببریننوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt
ما یچیزی داریم بهش میگیم چنگمال . هسته خرما رو ازش جدا میکنیم و میریزیم داخل یه کاسه . بعد نون رو هم با دست تکه های نه خیلی زیاد کوچیک میکنیم و میریزیم توی همون کاسه . بعد باید بذاریم روغن توی ماهیتابه داغ شه و بعدش روغن که یکوچولو داغ شد میریزیم توی کاسه و با دست مثل خمیربازی لهشون میکنیم و مخلوط میکنیم با دست . بعد از دو دقیقه که باهاشون ور رفتیم ، به شکل توپ کوچولو درس میکنیم .
@F-Seif-0 اگه کم و کاستی هست ممنون میشم بگین :)) -
@m-hmt
ما یچیزی داریم بهش میگیم چنگمال . هسته خرما رو ازش جدا میکنیم و میریزیم داخل یه کاسه . بعد نون رو هم با دست تکه های نه خیلی زیاد کوچیک میکنیم و میریزیم توی همون کاسه . بعد باید بذاریم روغن توی ماهیتابه داغ شه و بعدش روغن که یکوچولو داغ شد میریزیم توی کاسه و با دست مثل خمیربازی لهشون میکنیم و مخلوط میکنیم با دست . بعد از دو دقیقه که باهاشون ور رفتیم ، به شکل توپ کوچولو درس میکنیم .
@F-Seif-0 اگه کم و کاستی هست ممنون میشم بگین :)) -
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط m.hmt انجام شده
@F-Seif-0 ولی اینی من گذاشتم خوشمزه تر و نرم تره
نمیدونم چرا ولی حس میکنم نون اگه شور باشه طعمش دلنشین نمیشه