نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
Hamid.s مبارکه
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh خیلیی ممنونم
-
Hhh Hh فدات️
-
Hamid.s ممنون
-
@haniehno
متشکرم از لطفت -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
منم ی لحظه مغزم رگ به رگ شد -
@haniehno هانیه خانوم تبریک میگم
واقعا خوشحال شدم.... -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno قربونت عزیزدلم
مبارک شما هم باشه خانم دکتر انشاءالله موفقیت های خیلی بیشترت -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to HADAF MAN on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN شاید همکار شدیم صبا
-
سلام، تبریک به همه مهندسی مکانیک صنعتی اصفهان
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba خیلی تبریک بهت سانیا جان
-
Farhan Honar
اقا فرهاد واقعا خوشحال شدم
تبریک میگم .........حیف که با ماهان تو یه دانشگاه هستید
ولی خب چه میشه کرد دووم بیارید که صابران پیروزند -
Gharibe Gomnamreplied to Amirhossein Aref on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirhossein Aref
سلام تبریک عرض میکنم موفق باشید -
Farhan Honarreplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خیلی ممنون
به امید خدا صبر ایوب هم بدست میارم -
Hhh Hhreplied to Amirhossein Aref on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirhossein Aref
تبریک میگم️ -
و اما نتایج درخشان خودم
خواستم وند خط برم پایین گفتم ولی گفتم اذیت نکنم بگم.
برم پایینتر
.
ولش کم بگم دیگه:
بهداشت مواپ غذایی -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 تبریک میگم
انشاءالله همیشه موفق باشی -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to حسین نعمتی on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین نعمتی تبریک میگم
موفق باشید -
Farhan Honarreplied to M.Shajarian on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian تشکر
حالا چرا حیف ؟ -
حسین نعمتی
بهتون تبریک میگم️
چه شهری؟
101/540