نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ممنونم انشاالله به همچنین خودتون -
MSina فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ممنونم
ایشالا موفقیت شما
. -
MSina فارغ التحصیلان آلاءreplied to Fatemeh Soltani 0 on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soltani 0
ممنونم سپاس
انشالا یه روز موفقیت شمارو تبریک بگیم
. -
سلام بچه ها
بهتون تبریک میگم ان شاءالله که موفق باشید
خواستم تگ کنم ماشالله تمومی نداشتین -
Alzahra
سپاس فراوااان
. -
HADAF MANreplied to علیرضا تمدنی on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی 🥲🥲🥲
خوبی گلی ؟ -
HADAF MANreplied to علیرضا تمدنی on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی وقتی حرفاتو جدی میگیرم
-
کیفشو ببرین
هرچی زودتر هم به ارزوهاتو برسین -
AmirReza Soleimani دانش آموزان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ممنون لطف دارید انشاالله شماهم در همه مراحل زندگی موفق باشید
-
سلام
دبیری ریاضی -
HADAF MANreplied to Shina Mahmoodi on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shina Mahmoodi مبارک باشه
-
Shina Mahmoodireplied to HADAF MAN on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN ممنون
-
M.an
سلام علوم آزمایشگاهی -
HADAF MANreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 سلام هم رشته ای
-
Hhh Hhreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
بهتون تبریک میگم️ -
زهرا بنده خدا 2replied to Hhh Hh on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
HADAF MANreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام بچهها
تبریک میگم به همتووووون
خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم و ذوق کردم پای تک تک پیاماتون
از صمیم قلبم میخوام که همیشه و همه جا همینطوری شاد و باانگیزه ببینمتون
یادتون باشه داخل دانشگاه جا برای پیشرفت خیلی خیلی زیادهههه، فقط باید خودتون رو پیدا کنید و هدف گذاری خوبی داشته باشید تا تهش به یه نتیجه خیلی خوب برسید
دلم میخواست تک تک دوستای قدیمی و جدید آلاییم رو منشن کنم و بهشون تبریک بگم ولی خوشبختانه انقدر قبولیهای درخشان و زیادی داشتیم که نمیشه همه رو منشن کرد
285/540