نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss Ataee on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Ataee
@Alba
با یکی از دانش آموزان (زبان فرانسوی اگه اشتباه نکنم )دانشگاه تهران آوردن -
Ali Mohammad bagheri دانش آموزان آلاءreplied to Miss Ataee on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته یکی از همکلاسیام به برق تهران در اومده
-
Miss Ataee دانش آموزان آلاءreplied to Ali Mohammad bagheri on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Hamid.s
رتبه هاشونو میدونی؟ -
Miss Ataee دانش آموزان آلاءreplied to Ali Mohammad bagheri on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Mohammad bagheri
رتبشون رو میدونید؟ -
Gharibe Gomnam
خواهش میکنم
ان شاالله موفق باشید -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alzahra on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از لطف شما
انشاالله شما هم به رویاهای زیباتون برسید -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Saghia on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Señorita
ممنون از شما
خوشبختم هم رشته ای عزیز -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno
سلام
ممنون از لطفتون منم به شما تبریک میگم
فکر کنم هم دانشگاهی محسوب میشیم درسته؟انشاالله تبریز میزبان خوبی براتون خواهد بود و موفقیت های زیادی رو به دست خواهید آورد
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده
Gharibe Gomnam در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
Mr. Perfect
سلااامسلام
عههه
ریاضی بودییین شمابا اجازه تون بله
تبریک میگم موفق باشین
انشاالله شما هم به تک تک خواسته هاتون برسید
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ۹۱۳
-
Gharibe Gomnamreplied to Ali Mohammad bagheri on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Mohammad bagheri
چرا سیاسیه
چون که نماز جمعه تهران اونجا برگزار میشه؟ -
Gharibe Gomnamreplied to Mr. Perfect on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
ممنونم -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Saghia on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Señorita خیلییی ممنونم
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Helorikaa on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli خیلی ممنونم عزیزدلم
انشاءالله که بهترین ها برات باشه️ -
بچه ها به همتون تبریک میگم🥳🥳🥳🥳🥳🥳
انقد زیادین که نمیتونم تک تک منشن کنم
اونایی که تو رشته ای که میخواستن قبول شدن امیدوارم تو این مسیر بهترین خودشون باشن.موفق باشین رفیقای عزیز من
.
و اونایی که با شوق به نتیجه بقیه نگاه میکنن امیدوارم زره به تن کنن و جنگجو بشن تو این راه. انقد بجنگند که برسن به چیزی که تو ذهنشون هست
.
.
.
و مرسی از آلای عزیز که اگه اون نبود شاید اونی که الان هستیم نمیشدیم
بعضی وقتا فکر میکنم کاش آلا خودش یه نفر بود و کلی بغلش میکردم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to nazanin.mirzai on ۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
چقدر خوب موفق که هستید ولی باز هم براتون آرزوی موفقیت توی مراحل دیگه ی زندگیتون دارم
341/540