نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
ممنون از لطفت داداش
انشاالله تو هم هر جایی که هستی سالم و تندرست و سربلند و پیش خانوادت باشی -
Farhan Honarreplied to AmirBarsam on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری خیلی ممنونم
-
AmirBarsamreplied to Farhan Honar on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری خیلی ممنونم
خواهش میکنم کاری نکردم
Mr. Perfect در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
ممنون از لطفت داداش
انشاالله تو هم هر جایی که هستی سالم و تندرست و سربلند و پیش خانوادت باشیMr. Perfect در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
ممنون از لطفت داداش
انشاالله تو هم هر جایی که هستی سالم و تندرست و سربلند و پیش خانوادت باشیMr. Perfect در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
ممنون از لطفت داداش
انشاالله تو هم هر جایی که هستی سالم و تندرست و سربلند و پیش خانوادت باشیخیلی ممنونم ازت
همچنین
انشالله اون بالا بالاها ببینمتMohammad Lotfi 0 در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری تشکر
خواهش کاری نکردم
HADAF MAN در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری خیلی ممنون
انشالله موفقیت خودتخواهش میکنم کاری نکردم
انشاالله@haniehno در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری سلام ممنونم ازتون
همشو یه جا جمع بندی کردینجمع بندی جزوه در یک ساعت
خواهش میکنماهورا در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
ممنونم ازت
به امید موفقیت خودتخواهش میکنم
انشاالله سال دیگه منم جزو کسایی باشم که به هدفم رسیدم@Younes-Dehkhoda-0 در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
سلام
خیلی ممنون
انشاالله که خودتون بترکونین و به اونچه که میخاین برسینخواهش میکنم
انشاالله روز به روز در حال پیشرفت و ترقی باشیدHamid.s در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
تشکرخواهش میکنم
داداش حمید تو که اصلا بحثت جداست
خوشحالم واست که قبول شدیزهرا بنده خدا 2 در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری ممنونم
خواهش میکنم
@Señorita در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
@امیرمسعود-جعفری متشکرمم️
خواهشمندم
پ.ن:باز هم جمع بندی همه در یک پست
در مصرف پست صرفه جویی کنید -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
ارادت دارم نظر لطفته -
این پست پاک شده!
-
پارسال وقتی نتایج اعلام شد واژه مردود توی جدول پایین برام نوشته شده بود
توی همین آلا گفتم که نشد
ولی همه چیز رو سپردم به خدا و تا جایی که تونستم حرکت کردم تا یروزی بتونم اینجا بگم شد
اگه الان حال سال قبل منو داری ناراحت نباش این پایان مسیر نیس
توکل کن به خدا و بجنگ تا لحظه اخر
پشیمون نمیشی -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N-n-good
تبریک میگم.
أن شاء الله همیشه سلامت وخوشحال و موفق باشید
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128
ممنونم همچنین شماهم موفق باشید -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری خیلی مچکرم ازتون
انشاءالله شما هم همیشه سلامت و شاد باشید. -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
تبریک به همگی
أن شاء الله همیشه سلامت وخوشحال و موفق باشید
و چیزا جدید و خوب رو تجربه کنید
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N-n-good خیلی تبریک میگم
انشاءالله موفقیت های خیلی بیشترتون -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai ممنونم عزیزم همچنین
-
@N-n-good تبریک میگم بانو
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian
ممنونم -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh سلامت باشید
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar آقا فرهاد مبارکتون باشه
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ممنون ازتون آقا دانیالهمیشه استفاده کردیم از تجربیاتتون
-
danial hosseinyreplied to Seyed sadegh Razavi on ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
لطف داری به من...
خوشحالم اگه تونستم کمکی بکنم... -
میشه لطفایکیاین که چطوریباید چت کنیم و در گروهی عضو شبم ت ضیح بده من تازه نصبگردم این برنامرو
442/540